Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nagyon szép ótó

Ami viszont magától értetődő: persze, hogy a szimulátorokban gyorsabban tudunk menni, jobb időt érünk el, mert nem kell arra figyelni, hogy most hánymillás kocsi van a seggem alatt, meg hogy ennyivel már meghalok-e vagy sem. Azért jó egy ilyen tesztet is látni
Ez az emberke egyébként rendelkezik valamilyen versenyzős multtal? Vagy csak egy mezei tesztelő? -
Integra
titán
na most önt el a méreg, az irígység, az epe meg minden.....
fujjj, hogy rohadjanak meg, hogy ilyeneket csinálhatnak, grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[link] -
Type-R
őstag
Mugen Fit spec-D: [link]
Lenne egy kérdésem, miért kompersszor???? -
szatocs
őstag
Jaj, de gyönyörű
!
[link] -
Integra
titán
bazmeg....
aki eddig nem hitte el hogy a mazda a hondából lopja hülyére magát, annak ez már csak eléggé szemrevaló bizonyíték....
[link]
szóval ez már vérlázító
-
G@ben
addikt
[link]
Széééép! Ja és gyors is.
-
Type-R
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Mikor jön a 2gen, vagy az a mostani?
más: most néztem meg a BM(J) januári részét, hát az M5-ös volt középpontban, tudom ez itt OFF, de ez az autó a sportszedánok koronázatlan királya, a AMG részleg meg elmehet a *****, hogy lehet ilyen szar fékeket rakni a sport modellekre???, a múltkori BMI-ben is az SL55-ös fékei voltak a legygengébbek, it meg az CLS55-é, szégyen.
-
Integra
titán
rd-x
turbo, sh-awd
[link] -
Integra
titán

![[kép] [kép]](http://world.honda.com/DoyouhaveaHONDA/Tiller/image/04.jpg)
-
Integra
titán
nagy kedenc reklámom

[link] -
Integra
titán
nation of civics

[link] -
Integra
titán
nem is mutat rosszul az off m6 on felni rajta..
[link]
itt meg a tl darth vader edition
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/kis-herceg/size2/18672060.jpg)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
hobizoli
üzenetére
ezek az autók egyedül állórajtnál vanna hátrányban.
de számos videón látni hogy ha egyszer elindultak, az FF nem jelent különösebben hátrányt, ezekben már mindben torsen lsd diffi van, sőt, a súlyelőny miatt még ezek is rendelkeznek bizonyos előnnyel.
ezt amikor a pohunál dolgoztam ki is próbáltuk sok autónál, pl az összes audinál
quattro nagyon királyul elrajtol, aztán az front hajtású behozza
embertelenül kell taposni a gázt meg vezetni hogy normlis körülmények között kijöjjön az awd előnye, ami kétségtelen, azért ügyes kezekben előjön
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
Igaz, de ha tényleg 0 bar az ECO üzemmód, az nem az igazi. Bár a 0 bar-t hogy állítja elő? Teljesen megkerüli a turbot vagy csak a lefúvószelepet nyitja teljesen? Gondolom, a lefúvószelepet nyitja, mert turbot megkerülő csövet nem nagyon láttam, úgy meg már nem 0 bar, hanem minimális töltés tuti van.
FWD-n meg tényleg eszement teljesítmény (bár én is turbo Civic fan vagyok
), főleg, ha úgy emelkedik a teljesítmény, mint Courtney Green 802whp-s Civic-jében.
Nem tudom, hogy marad meg a kezében a kormány 5500-as fordulattól. 
Integra: elég a 300 paci bőven, bár az egyik bajai Golf-os gyerek ellen nem tudom, hogy elég lenne-e. Az is elsőkerekes, duplaturbos VR6-os és minden fokozatban elpörgeti a kereket.
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
Ha olyan a nyomasmero van benne, ami a vakuumot is meri, akkor latod hogy teljes vakuumbol hogy valtozik nyomas, ahogy mar vmit is emelkedik a nyomas, azaz kezd tolteni a turbo, a motor mar maskeppen viselkedik.
Egyebkent ritka nagy esz kell ahhoz, hogy vki FWD-re epitsen 650LE-s motort, ehhez mar reges-reg minimum RWD vagy AWD dukalna.
hobizoli -
szatocs
őstag
Olvastam, hogy az Acccordon egy kis ráncfelvarrást akarnak csinálni.Hát remélem nem lesz radikális...
-
G@ben
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Ennél a gépnél a kék radiátor mire jó? Mert megvan a sima motorhűtő, az intercooler, de ennek a feladatát nem igazán találom. És miért van 2 nyomatékgörbe? Maximális turbonyomás és csökkentett mellett mért értékek lehetnek?
Egyébként tényleg
.
Szerk: a Mugen Legend Max fordulatszámmérőjét meglátva leesett az állam! Nagyon vad!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ez meg a mugen legend max...
[link]
csekk a galériában a fordulatszámmérőt....
ááááááááááááááááááááááááááááááááá, ez kell nekem
-
Integra
titán
modulo legend
[link] -
Integra
titán
''On the drag racing front, Skunk2 has K-powered all-motor cars ripping the quarter mile in 9.85 seconds, while Papadakis is still taking his AEM RWD Pro Civic into record-setting territory.''
a gyorsulási fronton a skunk2 által felkészített összes k szériás autó 9.85 sec alatt lenyomja a negyed mérföldet, mig papadakis aem rwd pro civicje mai napig képes rekordesélyes időket teljesíteni. -
G@ben
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Itt van a szövegben all motor, de nem hinném, hogy stock-ot jelentene. [link]
Ja és a K-series már i-VTEC, nem? Az meg azt jelenti, hogy nem csak a szelepek nyitási mélységét változtatja, hanem a két vezérműtengely egymáshoz viszonyított szögét is, igaz? Legalábbis az oldalon levő képekből én ezt vettem ki. Ha ez igaz, akkor a K-series-nek ezért lehet olyan szép a nyomatékgörbéje, mint amit belinkeltél. -
Integra
titán
húha, valahol van egy motorkód táblázatom, de hogy hol......
a b18 sorozat, főleg a c, az veszettül hegyes tuningmotornak lett alapból megtervezve, ez van a dc2 itr-ben is. ennek a kistesója a b16c a 185 lovas ctr blokk, ez állítólag még vadabb volt mint a nagytesó, nemtom, soha nem láttam még élőben, csak japánban volt kapható. sajnos
na tess, ezt kuksizd meg, most találtam
[link]
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Tudom, hogy a számok a lökettérfogatot jelölik. De hogy jött össze ilyen nyomatékgörbe? Mi a különbség mondjuk a B18-ashoz képest?
Esetleg egy linket nem tudsz adni, ahol a motorok jelölései le vanak írva, hogy melyik milyen? Pl miben különbözik a B--series, a H-series, stb. -
Integra
titán
-
Integra
titán
675 le....

![[kép] [kép]](http://turbomagazine.com/features/0507_turbo_ek_08_z.jpg)
[link] -
G@ben
addikt
Mit jelentenek a következő kifejezések: all motor, pump gas? A szavakat külön értem, de nem esik le, hogy mit takar.
És a #2312-re is kíváncsi vagyok.
-
a_tesz
Korrektor
a színe jó, tetszik az ilyen összeállítás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: hát én konkrétan arra gondoltam, hogy valami hozzám közelebb álló jármű versenyváltozata visel hasonló színezést
egyébként harmónikus színe van tényleg, ezenkívül egyedi. ez a spoon ez japán vagy usa vagy milyen nemzetiségű?
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
Spoon Legend: [link]
-
WilktorD
tag
Az új autóm!
[link]
Olyan áron vitték el az Opelt,hogy nem lehetett kihagyni.
Egy hete vettem,két millió volt kereken,2.1-ről alkudtam le,2002. májusi..
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
Nem tudtok olyan oldalt, ahol főleg turbos B16/B18-as motorok dyno mérései vannak összegyűjtve? Lehet videó és kép is, a lényeg, hogy látszódjon!

-
a_tesz
Korrektor
válasz
neduddki
üzenetére
emlékeim szerint az első széria az még teljesen japán munka, a második széria kereklámpását valamint a frissített pillangósat nem tudom, ki rajzolta, viszont a legutóbbi péklapátorrút és úgy általában a subaru mostani ''dizájn''ját Andreas Zapatinas követte el. ő volt már alfánál, seatnál designer, és amikor a subarunál is belátták (GM nyomásra), hogy valami trendi egyenarcot kéne szabni a verdáknak, akkor szerződtették le ezt a fickót, az ő munkáját ''dícséri'' a R1, B9 Tribeca, és persze a legfrissebb impreza. nálam már most túlhaladt Chris Bangle-ön is a főbenjáró bűnök elkövetésének tekintetében

-
neduddki
nagyúr
HI!
Egyszerun enm tom felfogni!!!! NEm tom ki es hol kerestek meg es raboltak el, vagy mit tom en, de osszesen 1 db dizajt sikerutl nekik osszahozni de aszt nagyon a tobbinel kirugtak az egesz gardat, vagy mi a fene??? hogy birak a tobbit elb...???
Fijjuk: tudni lehet egyealtalneszt ki tervezte es ak a tobbit???
udv
neduddki -
Type-R
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Gyönyörű az az S800-as, meg az egész videó is nagyon jó, mondjuk a végén amikor leugrat a szakadékba, én azt hittem hogy egy repülővel fog feljönni, de a léggömbös megoldás is tetszett.
más: [link] remélem jön elöbb utóbb az angol verzió is, mert ez az utolsó szamuráj, akit még gyártanak, és ha minden igaz ez az utolsó versenyre.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
''A'' reklám

[link]
Aktív témák
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!

![[kép] [kép]](http://turbomagazine.com/features/0507_turbo_ek_11_z.jpg)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)