Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
illusiON
őstag
Bővebben: link az eredetije... elég béna egy virtual tuner ez a csávó...
-
busman
veterán
-
busman
veterán
Kis méregzsák: Bővebben: link

-
törölt tag
Mondjuk ezért a videjós linkért hálával tartozom
, frankó nagyon, rákerestem hogy AUDI RS4 és kidobott 10oldalnyi videót.
Nincs még egy ilyen autó ami ennyire megfelelne az igényeimnek mint az RS2/4. Kombi, jó nagy tér, elférnek a horgászcuccaim,
ha kedvem van lenyomom, az összes alkalmi strítrécingest, meg nagypofájú újgazdag RX8ast, kényelmes, szép, megbízható, viszont kicseszettül-rohadtk%va drága.
és ez az ami idegesít.
bazz leszedném az összes cimkét róla, és lámpánál asszem lenne meglepi, egy két sok autósnak.
de befejeztem az offolást, és még annyi hogy az NSX előtt le a kalappal
az ami a videon van a 265lovas változat?
mert akkor még mélyebbre hajolok.
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
A másik linkről nem szedtél le videót, mert ott is van egy hasonló, annak a neve asszem SuperCars- vagy valami hasonló, az is bmi, de ott egy F50, GT2, NSX-R, Murcialago, és még egy porsche, ott is hasonló a helyzet a murci és az nsx közöt.

Te nem tudsz linket, ahol hasonló videjók vannak.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hát igen, nincs mese, a murcielago 580 lova azért egyenesben verhetetlen ezek között a gépek között....
viszont a kanyarban az nsx-r egyszerűen agyonveri mindegyiket, félelmetes mennyivel gyorsabb, mintha egy másik világban mozogna... ha csak 450 le lenne benne, már tuti beverné egyenesben a murcielagot...
ami még látványos az csl féktávon, nagyon pöpec járgány!!!
modena meg gyakorlatilag egy vicc az árához képest
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
Ezen az oldalon ird be a keresőbe, hogy best motorin, a videók alatt, akkor ki fog dobni egy párat.Bővebben: link
Az a videó amit én mondtam az itt van:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
állítólag egy kisebb vagyont fizetett anno érte. meg sok hondája volt és a rendszámot nem fogja annyiért senki megvenni tőle mint amennyit kér érte.
mondjuk ha milliomos leszek, akkor én megveszen, no problémo
anno jelentkeztem érte, de addigra már lefoglalták a rendszámot a nyílvántartásban..
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Elnézést a tudatlanságomért,én a vidéki laikus bunkó nem értek az egészből semmit.Még egyszer elnézést hogy beböfögtem.
-
Integra
titán
jááááááájjjjj

![[kép] [kép]](http://www.street-race.nl/pics/1085688033.jpg)
-
Type-R
őstag
JD Power League Table 2005: Models Bővebben: link
-
illusiON
őstag
de cask a rndszám, az epdig teljesen, epremtől epremig... ennyire nem világitódik ki _csak_ a rendszám.... dehát ha te szoktál naponta este fényképeznim kocsikat, többször mint én
amugy meg hülyeség is lenne a rendszám, dehát a tulaj dolga... -
Integra
titán
áruló

Bővebben: link -
illusiON
őstag
tráláláá, srálálá, trilliláááá... Bővebben: link
-
Integra
titán
válasz
illusiON
üzenetére
hatalmas az olajtere, az olaj komoly hûtési feladatot is ellát, emellett menet közben befecskendezget belõle az égéstérbe, így kenve a forgó rotorházat, mert az máshonnan nem kaphat kenést. ezért is kell bele a speckó mazda olaj.
tiszta szopás a konstrukciójából fakadóan -
illusiON
őstag
montam én hoyg az rx8 nem lesz olyan nagy siker... mondjuk ettől függetlenül veszik, de még akkor is jobb az rx7 és onna visszafele...
-
Integra
titán
hm, egyik ismerős is kipróbálta a 231 lovas rx8-at és ő is aszongya gáz, nem csak nekem tűnt fel..
motorról:
kell bele 8,5l olaj, ebből cserénél 3,5 l jön le,a többi keveredik,emellett fogyasztja (ez nem baj,gyárilag fecskendez be,kenés). az usa 231 le-s példányok rendre 210-218 le-t produkáltak, vissza is térítettek pénzt a vásárlóknak. 15-16 litert fogyaszt, 2500 rpm -röl kell indúlni alúl olyan nyomatékszegény. rendre beköpi a gyertyákat, indítási nehézségek (olvassatok csak bele az Index-es RX8 topicba). a tervezője is bevallotta, hogy az autó tömítései 250.000-ret bírnak. utána kuka mivel nem lehet cserélni őket. Ezek után probáljon majd eladni 100e km után egyet is bárki.
amúgy csini autó. -
Integra
titán
busman!
itt a hátterem, ahogy ígértem:![[kép] [kép]](http://img54.echo.cx/img54/5218/1024x768nsxrvscbr1000rrwallpap.th.jpg)
Type-R
őstag
Best Motoring 350Z vs S2000 vs M3 vs Boxster: Bővebben: link

( jobb klikk letöltés)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
jól is teszi, szép a bömbi s6 motor hangja!
az a baj, hogy az r35 tervei a rönó döntésének áldozatául estek
a toyota meg mindent arra fordít hogy izomból nyerje az én vagyok a legnagyobb csatát és ennek mindent alárendel.
csak remélni tudom hogy a honda hű marad önmagához és a saját útján megy tovább, nem száll be ebbe az értelmetlen kommercializálódásba és izmozásba.
tényleg már csak a bömbi meg a honda maradt meg két független gyártónak. bár a bömbi is már együtt dolgozgat néha néha..
[Szerkesztve] -
B.Kox
tag
Hát télleg elég szomorú hogy eltünnek a japó sor6 motorok... Pedig a Nissannak elég jól fut a szekere, lenne pénze ilyen ''haszontalan'' dolgokra mint egy sor6 motor nem kifizetődő gyártása. Sajnos úgy hallom a Supra köv generációja sem lesz má sor6, pedig a Toyotának sincsenek anyagi gondjai. Persze azé marad sor6 motor a világon, a BMW nem álla le a gyártásukkal sőt állítólag tervezik hogy kihozzák a 3.0I motor biturbó változatát, persze ez csak szóbeszéd, akkor hiszem el a ha a BMW jelenti be.
-
Type-R
őstag
AMUSE Frontbumper Honda S2000 1,419.00EUR
Full front bumper from Amuse. This bumper has a venturi under plate integrated into the design to provide increased aerodynamic benefit.
Designed with the help of Yamauchi, founder of Polyphony Digital and Gran Turismo (who also owns a S2000). This full bumper is designed for aerodynamic benefit and also for ground clearance as it doesnt extend as low as some other aftermarket bumpers.
Rarely is a bumper designed with this much function, classic looks and everyday drivability.
Please note that the difference between the orange and white S2000s shown is simply the painting style. By painting the lower section black, it gives the look of two pieces.
Bővebben: link
Ez egy német online- shop japán csodákhoz: Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.nitrous-tuning.com/shop/crxdelsol.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.nitrous-tuning.com/shop/webers2k.jpg)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ááááá, imádom a hondát, újabb csodamasina

Type-R
őstag
Megújul a Subaru Forester STi
''A közhiedelemmel ellentétben a Subarunál nem csak az Imprezából van STi kivitel. A Forester sportváltozata legnagyobb sajnálatunkra viszont csak Japánban kapható, ott ráadásul hamarosan elkezdik árusítani az új verziót is.
A motoron nem változtattak, tehát maradt a 2.5 literes négyhengeres boxermotor 265 lóerős teljesítménnyel. Az állandó összkerékhajtás magától értetődő egy Subarunál, csakúgy, mint a hatsebességes váltó egy STi-nél. A terepjárásra is alkalmas Forestert a nagyobb kanyarstabilitás miatt 30 milliméterrel lejjebb ültették, valamint a sportváltozat egyedi 18 collos könnyűfém keréktárcsákat kapott. Az autót ezen kívül leginkább a nagyobb légbeömlőkről és az áttervezett lökhárítókról, no meg persze a diszkrét ''STi'' feliratokról lehet felismerni.
A Subaru Forester STi forgalmazása Japánban május 6-án kezdődik.''![[kép] [kép]](http://www.a5.hu/kepek/0504auto//050427forestersti2502.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.a5.hu/kepek/0504auto//050427forestersti2501.jpg)
-
cyberdoom
tag
A6ból ugyanakkor ezüst színű volt(szerintem így a legszebb),viszont az A8 már fekete volt, TT szintén
-
Integra
titán
válasz
illusiON
üzenetére
bezony j2z rulz

ahogy az rb26dett meg rb28dett is!
csak sajnálom hogy befejezik ezeket a blokkokat a kommercializálódás és globalizáció miatt
egyetlen reményem, hogy a honda az f20c blokkból csinál egy 3 literes s6 motort.... egy s3000, 3.0 S6, 360le, 9500rpm, 1250kg, ááááááááá
és a világban továbbra is lenne egy brutális s6 tuning blokk, bárcsak, bárcsak..
-
-
cyberdoom
tag
az S line kivitel az alapból 290LE. ez van nekem is ,plussz még rajta a chip.......
az A8 tényleg akkor jó hogyha a ''pénz nem számit'' van az embernek !
-
Integra
titán
válasz
cyberdoom
üzenetére
én nem a szívó 1.8-ra gondoltam, tudom, azok hullottak már akkor is mint a légy mikor ott dolgoztam. láttam. de van a turbosból egy alacsony nyomású 150 lovas 1.8-as is.
most asszem ezek vannak ebből a blokkból:
150
180
225 quattro
és asszem mintha most lenne belőle egy picit erősebb is -
Integra
titán
válasz
cyberdoom
üzenetére
ezt mondom én is neki, de hát megvan bolondulva az emberem...

mondjuk nem félek hogy megveszi, egyébként meg teljesen felesleges is.
most épp azon agyalok hogy ebbe a szétbombázott városba kerítek egy smartot.
mi a francnak tönkretenni a drága dw futóművet?!
semmi értelme -
cyberdoom
tag
az 1.8as TT turbó nélkül 180Le. ez egy szar konstrukció !! 1.8t TT 213LE az már finomabb, de a 3.2t TT +chip az már fini............. 360LE
-
cyberdoom
tag
10éves a8 nagyon gáz. nem igazán szereti az alus 6 lengőkaros futómű a magyar utakat . nekem is a jobb első alsó egyenes kart cserélni kellett. 10évesen szerintem már az olajat is eszegeti és az elektronika is 6-7éves kortól kezd ''lehalni''.......
hiába kerül 2.5m-ba sokat fog rákölteni. ráadásul ez meg az első szériás a8 úgyhogy 4.2quattro simán benyakal majd városba 18-22L benyát. és akkor még nem is nyomta neki a srác............. -
-
Integra
titán
válasz
cyberdoom
üzenetére
kis civic. most lehet, hogy idén lesz egy töretlen legutolsó szériás vti.
a kasztni tulajdonképpen a lényeg, hogy töretlen legyen.
mert utána szeretnék találni egy ropira tört, de ép mechanikájú dc2 itr-t németországban vagy svájcban, és azt beépíteni mindenestül a civic kasztniba.
ilyenekben gondolkodom.
de most lehet hogy céges dolgok keresztül húzzák a számításaimat.
mindegy, ez van, ez a dolgok rendje
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
cyberdoom
üzenetére
kolléga, tényleg, hagyógyad ezt a topikot, én is ezt teszem
, bár most gondolkodok lehet hogy nyitok egy German performance topikot.
basszus ez nem is rossz ötelt.
Integra: Megengeded hogy csak az országot cseréljem ki a címben? vagy találjak ki egy teljesen másik címet? -
cyberdoom
tag
lusta vagyok elolvasni a dolgokat sorry,de neked valóban van egy ütős hondád vagy csak szeretnél egyet ?! félre ne érts nem gúnyosan kérdezem !
-
Integra
titán
A Toyota konszern elnöke azt javasolta a japán autógyártóknak, hogy drágítsák amerikai eladási áraikat, vagy más eszközökkel próbálják megelőzni az amerikai piaci korlátozásokat.
Okuda Hirosi szerint az amerikai járműgyártók ismét igen rossz bőrben vannak, és ennek előbb-utóbb az amerikai piacon folyamatosan teret nyerő japánok elleni protekcionista lépés lesz a vége.
Okuda más megoldásnak a technológiai együttműködés erőltetését javasolta az amerikai autógyárakkal. Úgy fogalmazott az Aszahi Simbun című lapnak, hogy mindenképp lélegzetvételhez kell juttatni az amerikai konkurenseket. Az amerikaiak számára az autóipar szimbólum.
A Toyota szóvivője kedden egyelőre azt közölte, hogy vállalatának nincs áremelési szándéka az észak-amerikai piacon, ahol a GM után már a kettes számú szereplő. -
Integra
titán
A japán Honda autógyár kedden, tőzsdezárás után, 94,1 milliárd jenes adózott eredményt jelentett az első negyedévről, azaz üzleti éve utolsó negyedéről. Egy évvel korábban 74,1 milliárd jen volt az adózott eredménye.
Az üzemi eredménye 140,4 milliárd jenre gyarapodott 112,9 milliárdhoz képest. Így a márciussal végződött egész üzleti évben a Honda adózott eredménye 486,2 milliárd jenre nőtt a 2003-as 464,3 milliárd jenről, az üzemi eredménye 630,9 milliárd jenre emelkedett 600,1 milliárd jenről. A forgalom 8,65 billió jenre gyarapodott 8,16 billióról. -
Integra
titán
a megfizethetőség relatív ugye

a most kifutó NSX fapados ára is valahol 180.000 euro volt.
végülis kézzel gyártott full alu, carbon és titán high-tech masinéria a mai napig
van olyan híresztelés hogy szélesebb körben szeretnék elterjeszteni vagyis olcsóbb, kevésbé útmutató legyen az autó, de amikor kijött a HSC, akkor a Fukui san visszaküldte az egész verdát.
szerintem jól tette.
hiányoztak belőle az NSX fő elemei és szellemisége.
és szerintem tényleg ferrari killernek lesz pozícionálva, vagyis semmi olcsóság.
bár azt feltételezem, hogy lesz egy V6-os alapmodell is valahol 300-350 le között -
cyberdoom
tag
továbbra is Audi TT 3.2 S-line

Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://www.spc.org.uk/honda/i/custom-s2000-000.jpg)

akkor mi az a 15ló?

és ez az ami idegesít.
mert akkor még mélyebbre hajolok.

mellesleges kép?
![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/21.gif)