Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Integra
titán
egy teljesen újraépített, profin kilakatolt, alvázkezelt, és tényleg profik által fényezett, minőségi festékeket és anyagokat felhasznált autó minden egyéb tuning nélkül simán lehet másfél millában.
a legfontosabb maga a kasztni, lehetőleg törésmentes legyen, az nem baj ha lökős horpadt, törött etc, de maga a váz, semennyire se szabad hogy deformálódott vagy torzult legyen. ha egy ilyen autót találsz akkor már lehet szépen lassan építkezni.
ha jól tudom egyik rex tulaj sem úgy állt neki hogy vett egyet 8 kilóért és ráköltött azonnal 2 millát, hanem évek alatt szépen építette meg az autót, az asszonyaik nagy örömére
-
Shape
aktív tag
Most akkor egy kicsit megrémültem.
Akkor lehet, hogy le is kell tennem a CRX mániámról
.
Majd akkor veszek egy modell CRX-et és azt nézegetem fátyolos szemekkel
.
Gratulálok az autódhoz.
Nem tudom, hogy pontosan kié a CRX, én a carstyling oldalán találtam, de ha te már nevet is mondtál akkor tuti, hogy vágod kié.
Egy annyira megcsinált gépre mennyit költenek rá az alapmodell árán felül???
(gondolom legalább még annyit
)
CRX 4ever -
csucsu_17
aktív tag
-
Integra
titán
válasz
csucsu_17
üzenetére
ok, vágom melyik, annak már nincsen bukólámpája.
csak a kódját nem tudom a verdának
az a baj ezekkel a mazdákkal, hogy a régi 323gtr óta nem igazán van olyan motorjuk ami rendesen tuningolható. persze itt is rárakhatsz direkt hideg légszűrőt, meg gyertyák, erősebb kábelezés, de komolyabb motortuning nehéz eset.
rx7-en kívül mazdákat nem is nagyon tuningolnak manapság, illetve a régebbi 323gtr az ami még veszettül tud menni. de azokból meg már alig van pár darab -
csucsu_17
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
majdnem

pont ezután következő szériánk van
, ami nem ilyen ''szögletes'' teljesen kerek a fara az végződik hirtelen lecsapva. De majdnem ez!
Bővebben: link
Amikor 3 autó van egymás mellett a középső!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
csucsu_17
üzenetére
erre az f típusra gondolsz?
Bővebben: link -
csucsu_17
aktív tag
Sziasztok
Látom a topic inkább Honda fan topiccá kezd átlényegülni, de lenne egy kérdésem oylan tuning céget tudtok mondani ami ugymond Mazdákra specializálódott?
Mazda 323F-re példánka okáért? Esetleg jó tuning boltot tudtok mondani ?
Köszönet -
lestaylor
csendes tag
válasz
Integra
üzenetére
Hahó!
Lenne egy kérdésem: pár hónapja vettem egy Civic-et, aminek tisztes neve a kersztségben: Honda Civic Saga. Esetleg nem tudod, hogy ez valami jubileumi kivitel, vagy milyen széria, vagy csak a felszereltséget jelzi, vagy valamilyen fantázianév? Az előző tulaj kereskedésben vette, ők meg külföldről hozták be. -
CRX
csendes tag
Shape!
Hát első autónak nem is ajánlom, kell rutin a biztonságos vezetéséhez. Én 10 éves jogsival, 3 éves autotulajdonlás után vettem meg az első CRX-em, de az első 3 hónapban csak tanulta vezetni. Ennek ellenére tavasszal (már majdnem 3 éve az enyém volt) sikerült saját hibámból összetörnöm a Kedvencemet.
Így került hozzám Dörgő, mint utód.
A fényképet nem én csináltam róla, és azóta történt egy - két változtatás, igaz még nem a külsőségekben. 
A legnagyobb probléma az, hogy már ma nagyon nehéz jó állapotú CRX-et találni és az évek múlásával ez egyre fokozódik.
Hogy mennyibe kerül? Egy jobb állapotút ma 800 ezer és 1 milló között kapsz. Innentől már csak a saját fantáziád és pénztárcád szab határt.
Az én igényszintemhez még legalább 1 milla kéne, sajnos most épp nincs. Teljesen kipakolni a verdát, kilakatoltatni, full fény, körbespoilerezni, meg néhány apró finomság és tíz évig lenne egy újszerű autóm.
Amit belinkeltél az Atosz CRX-e, a tavaszi Kaposvári talin.
A ''rex'' a CRX-ek beceneve.
CRX -
Shape
aktív tag
Szegedi vagyok
, de nem véletlenül.
A gurulásról meg annyit, hogy még sajnos most a nyáron tudok nekiállni a jogsinak.
Az autó meg majd ...
Lehet, hogy nem egy ilyen CRX lesz az első autóm, de valamikor biztos lesz.
(mondjuk majd kissé megöregedve, kis pocakkal, már lehet, hogy nem túl jó egy ilyen sport gép)
A széria CRX-ek is tetszenek, de amit a képen betettem az számomra nagyon állat.
Kb szerinted mennyibe fáj egy ilyen gép-állat??? -
CRX
csendes tag
Shape!
Jó az ízlésed! Hasonló az enyémhez.
Ő itt Dörgő, a kedvencem: Bővebben: link
Van még amire kíváncsi lennél a CRX-ekkel kapcsolatban?
Ha véletlenül szegedi vagy egyszer akár gurulhatunk is egyet.
CRX -
Shape
aktív tag
Igaz jóval régebbi dög mint amiket ti raktatok be
.
De örök kedvenc és egyben vágy is egy ilyen gép: Bővebben: link -
Type-R
őstag
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy hány db best motoring international DVD-t adtak eddig ki .
-
törölt tag
Én megvettem az rs4es lapszámot, se előtte se utána asszem nem fogok ilyet venni...
Egyszersmind igazolva láttam azt amit Integra mondott, hogy csöpögő ''német felé húzás''... az egész újságban volt 1db Ferrari a többi mind német.... persze ez nekem nem baj, csak ahogy az RS4et lehúzták, az M3al szemben pfff meg eggyáltalán az egész újságnak olyan a feelingje hogy BMW az isten a többi meg le van szarva.
-
Type-R
őstag
Honda Civic-kémfotók álcázás nélkü:
''Az Észak-Amerikába szánt négyajtós és kupé változatok valahogy így néznek majd ki. ''![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/honda/civic8ss/.gdata/cikk/gpc_4dt.jpg)
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/honda/civic8ss/.gdata/cikk/gpc_2df.jpg)
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/honda/civic8ss/.gdata/cikk/gpc_2dr.jpg)
-
Integra
titán
lexus is belseje
na ki mondja meg hogy honnan csórták?! -
Type-R
őstag
![[kép] [kép]](http://www.imagestation.com/picture/sraid101/pfe490c85f81b7818e30f1f7d7cfd74c9/f9d21456.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.imagestation.com/picture/sraid101/p9441ae905cfcc9a442428c18c8433b9b/f9d2146e.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.imagestation.com/picture/sraid101/p2240a39452b0298a09cff5817215605d/f9d21462.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.imagestation.com/picture/sraid101/p9d5f62ab16793731509ff49776a0b8f4/f9d2145c.jpg)
-
illusiON
őstag
juuuuj, arról a titan supra-ról egy körversenyes videó volt bestmotoringon asszem, nagyon durva volt ahogy állva hagyta kaynarokban a skylineokat
de bm meg fizetős,amugy vhol kazán emg dc-n lehet leszedni ilyesmi videókat... -
I. Richard
senior tag
Kösz a linket! Ez a videó nekem is meg van!
Csak azért kérdeztem, mert ha jól olvastam, akkor a 2004-es Texasi Supra Meet-en volt egy 1200 lovas Viper is!:
Offical TX2K4 Dyno Results
Jason Styles - 1200.0 (510 ci, 16 psi on blower, 250+ shot NOS) -2000 Viper
Peter Blach - 1131.6 1998 Supra
Saad Saad - 1057.0 (spooled fully around 6700 rpm, LAG MONSTER, no NOS) - MKIV Supra
Stacey Barnett - 1013.0 1998 TT Corvette
Lar Prebis - 1007.7 (no NOS, unlocked convertor) MKIV Supra
Ryan Woon - 891.3 MKIV Supra
Dana Westover - 836.3 (low boost - no NOS?) MKIV Supra
Tim Iacoli - 829.2 1994 Supra
Matt Miller - 776.9 MKIV Supra
Matt Haynes - 772.4 MKIV Supra
Mike Carlin - 754.2 (only ran 32 psi, spun the tires!) 1998 Supra
Eric Cayton - 752.0 (new motor, still not fully broken in) 1995 Supra
Marshall Morgan - 696.9 MKIV Supra
SW - 694.6 Lexus SC300
David Stima - 643.0 (through a TH400) 1994 Supra
Ryan Hoskins - 604.8 1997 Supra
Henri Fatovic - 584.9 MKIV Supra
Orin Bivens - 541.2 (would have made over 700 if car was tuned for TX) 1991 Supra
Tony Poorman - 458.2 MKIV Supra
Rich Baratta - 429.3 1994 Supra
Mike Gibbs - 357.0 1994 Supra
Larry Bryant - 334.2 MKIII Supra
Dustin Robinson - 321.0 MKIV Supra
Én ebben a listában nem látom a Titan Motorsport Supra-ját!!
Bővebb infókat sehol nem találtam a Supráról, se súly, se teljesítmény/nyomaték, semmi! Kiváncsi lennék milyen kocsi az, ami egy ilyen mezőnyt megver!
És ezen a találkozón a Titan Suprával Gary White nyert az ''unlimited class'' -ban!! -
Type-R
őstag
válasz
I. Richard
üzenetére
Én csak olyat találtam ahol egy titan supra vs. viper: Bővebben: link
-
I. Richard
senior tag
Hi!
Nem tudtok infókat a Titan Motorsport Supra-járól? A honlapjukon alig van valami!
Esetleg egy kis dyno-s videó

-
Integra
titán
-
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://hungryforglory.hp.infoseek.co.jp/images/top.jpg)
-
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://img145.exs.cx/img145/8997/dcd74uu.jpg)
-
Integra
titán
30 ezres kategóriában sajnos nem tudok semmit mondani, nincs is tapasztalatom velük

szerintem inkbb használd ami most van és egy két hónapot gyűjts még hozzá, mindenképpen megéri.
a legjobb, ha cdrw/mp3 fejet veszel, ezek viszont, amit érdemes venni 60 körül vannak.
pl ez a sony 65e![[kép] [kép]](http://www.autohifi-rm.com/images/cdxf7750.jpg)
unokaöcsém vett ilyet, és nagyon elégedett vele, sony, ezzel kezdte ő is meg én is
de azt mondta, hogy ez tényleg minőségi darab, sokat tud és az ára is korrekt.
nemrég voltam a kenwood szalonban mikor kipucolták az md fejemet és nagyot csalódtam a mostani kenwoodokban, tiszta olcsó minőség benyomása lett az új fejeknek, a hangerő tekerőjük mint valmai bolhapiaci gagyi
viszont az alpine-ok nagyon jó minőségi érzést keltettek, ha most vennem kéne valamit, akkor valszeg ilyet vennék, de az meg 75e. egyedül a régi fajta kijelzője nem tetszett, az 5 éves kenwoodomon is pontmátrixos van.
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nálam bejönnek a képek, de itt egy link amin megtalálod őket: Bővebben: link
-
Type-R
őstag
Amuse S2000 GT1:
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://blog.gtroc.com/dino/as8.jpg)

You've probably played with it on Gran Turismo 4, but this is no GC car, this is the real deal, the Power House Amuse S2000 GT1. Well actually the car you see here is not the demo car they are building, that wont be ready before the end of the year, but a customer car.
Spend a few minutes in the company of Mr. Tanabe and you quickly understand how things are done at Amuse. Carbon and Titanium are the materials of choice for this company which has built a reputation for creating the highest quality exhaust systems. But more about that later. The S2000 GT1's carbon kit is simply awesome out on the road. It has so much road presence it can't be put into words. It would certainly be hard to better these looks!
The pearl white of this car was perfect to show off the lines Tanabe-san shaped himself. As with every Amuse car the wheels of choice could have only been Volk Racing CE28N, a superb choice if I do say so myslef;-)
But for how pretty this S2000 GT1 is everyone is waiting for the proper demo car to be finished. We hope to see this car at the Tsukuba Super Lap Battle at the end of the year! As you can see the F20 engine is all finished up, features JUN internals (stock 87mm pistons, JUN rods & crank) for a capacity of 2259 cc while the compression ratio has been decreased to 8.8:1 to accommodate the rather mean looking HKS GT3240 turbo you see sprouting out of one side (note the custom manifold)!
To cope with all the power (some 550PS) the S2000 running gear had to be binned and replaced with BNR34 GTR rear member + diff case & drive shafts. Couple this to an HKS sequential and a serious weight reduction and you have a devastatingly fast track car. Can't wait to see this at Tsukuba....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
én egy ilyent is elfogadnék

Integra
titán
-
Integra
titán
ilyen műszerfal nem lenne rossz, főleg ilyen fordulatszámmérővel...

janati
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Akkor jól gondoltam...
A haveromnak 16-os kerék van a 92-es 125 lovas 1.6-oson, és csúnyán megfogja. Alig megy jobban az autó, mint most az enyém a gyári 14-es acél kerekekkel. Nem beszélve arról, ha jön egy nyomváju, akkor villamossá válik a járgány...
Apropó, a lényeg: 4x100-as lyukosztású kell?? ET szám lényeges?? -
Integra
titán
jobban tetted hogy nem azt vetted
kell a lufi meg az abs is
én 1.4-es motornál nem látom sok értelmét a direktszűrőnek, nekem is gyári, semmi sincsen buzerálva.
nekem 195/50R15 gumik vannak fent, darabját asszem 17ezrért tudtam beszerezni.. csak ajánlani tudom, egyik legjobb gumi és toronymagasan a legerősebb oldalfalú, peremvédővel.
érdemes jobb minőségű felnit felrakni, de ezek már 30-40e között van, pl hijoin, ők beszállítanak a hondának és a bmw-nek is.
ha tehetném én most egy h-125öt vennék.. vagy h-128
alessio és stilauto meg társai egyszerűen méltatlanok hondára.
meg szarok is
16-os felnit én már nem ajánlom, hacsak nem szeretnél minden télen mikor felnyomod a téliszettet görgőztetni.
ráadásul a 16-os gumimérete 205/45R16, azért ez már egy 90 lovas autóra sok, meg visszavesz érezhetően a teljesítményből is. meg drága a gumiméret!
az ideális a 195/50R15
[Szerkesztve] -
janati
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Pesti cég? Mert az messze lesz ezért...
Szerinted jól döntöttem? Lett volna egy 97-es 1.5-ös ABS és légzsákok nélkül ugyanannyiért, 2x annyi km-rel, mint az enyém. Ja igen, gépesben minden van (klíma,abs,2 lufi,stb...)
Alufelnit mekkorát vegyek rá? 14-est vagy 15-öst? Milyen márkát érdemes? Gumit?
Direktszűrő ér valamit nála? -
janati
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Hello Márkatárs!!!
Igen, már az vagy! +minden itteni kolléga, aki ezt olvassa!
Tegnap előtt megvettem az autót. Végülis kompromisszumos megoldást kellett hoznom, de úgy érzem, 2 nap után, nem volt ez rossz döntés, sőt!
Honda Civic 1.4 IS sedan, 1999. 11. hó. Ezüst-metál.
1. gazdás, végig szervizelt, 68e km-rel, ami valós, mert azóta kinyomoztam.
(Honda Szallerbeck-nél lett véve, majd Honda Ercsiben volt szervizelve.)
Hibátlannak tűnik eddig. Kopp-kopp.
Amiket írtál, mindenre figyeltem, minden rendben is volt velük. 2 óra hosszán keresztül bogarásztam az autót.
Vittem rétegmérő műszert is. A jobb hátulja volt sérülve: sárvédő+ajtó. Beletolatott valami marha. A lényeg: Az Ercsiben szerul csináltk meg, mert megindult a sárvédőn a peremrozsda...
Ezt ki kell javíttatnom, mert nagyon szúrja a szemem, meg piszkítja a tökéletes összképet. Mindenütt máshol gyári értéket mutatott a műszer, meg az eredetvizsga is másnap.
Motorikusaqn olyan, mintha egy új autó lenne. Még leállítás után új szaga van rendesen a motortérnek. Aranybarna az olaj benne, meg a szelepfedél alatt is belenézva gyönyörű tiszta.
Ma 2. napos nálam, egyre inkább tetszik és piszok jó vezetni is. Na jó, nem egy versenyautó, de azért más gyártók 1.6-os ''csodáit'' állva hagyná lazán. -
Type-R
őstag
Spoon Legend:
![[kép] [kép]](http://img35.echo.cx/img35/4201/legends2gh.jpg)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
jó régi kép, és még csak nem is szép

ez is csak egy photoshop kép, de nekem ez az etalon még mindig új crx ügyben, kár hogy soha nem lesz belőle semmi. valami álomszép, és ott van benne a crx.
talán az első lámpákon változtatnék valamit még vadabb, még morcosabbra, s2k stílusú lámpákat csempésznék bele meg motorháztető ívet, de amúgy is is elfogadnám...
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
CRX
![[kép] [kép]](http://www.hondateamhochrhein.de/mediac/400_0/media/CRX.jpg)
-
Type-R
őstag
![[kép] [kép]](http://www.primerodesign.de/honda/nissan-fu.gif)
![[kép] [kép]](http://www.imagestation.com/picture/sraid157/p3843ed8ef1f554dced2c0d4d3172cc44/f534117d.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.imagestation.com/picture/sraid151/pe066ae0dbd1d2140c5b3524f9328c294/f5c682a3.jpg)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
a legszebb civic kasztni...
Type-R
őstag
![[kép] [kép]](http://www.fastjapcars.com/for_sale/DC5_ITR_Red/RIMG0193.sized.jpg)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://www.prelude-fan.de/pics/jazz_g3_1.jpg)
-
Integra
titán
8gen 4d civic képmfotók...
nemtom hogy sikítsak vagy micsináljak, inkább megvárom a végleges formát..![[kép] [kép]](http://www.thecarconnection.com/images/gallery/9420_image.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.thecarconnection.com/images/gallery/9421_image.jpg)
Sometimes it just doesn't pay to save space on your digital memory card for those vacation pictures when something big is passing you by. And that's exactly what happened during this spring break fling. These pictures, taken by college students on their way to their vacation destination, was obviously shot in the low-megapixel mode, but grainy or not, these are the very first pictures of the upcoming Honda Civic sedan.
There will be many differences between the sedan and coupe, but even so, one can easily see the similarities between the sedan shown here and the Civic Si concept shown in Chicago. Most noticeable is the sweeping roofline and A-pillar, which goes right into the hood for a dramatic look. The windshield, side-view mirror treatment, and front-side windows, as well as the rear fender creases and trim, all match closely with the Si concept as well. -
Integra
titán
mutisd a hirdetést, mert így fogalmam sincsen milyen verdáról szól a dolog

hrv-ben van a 3 ajtósban 1.6-os 105 lovas motor most, az 5 ajtósban meg 125. de lehet hogy már a 3 ajtósban is 125 lovas van.
mondom, én nem tudok 105 lovas 1.6os motorról civicben, ezért kéne a link a hirdetéshez, vagy szkenneld be
-
Type-R
őstag
válasz
illusiON
üzenetére
Azért európában se mindneki hagy fel a hagyományaival, vegyük pl a BMW-t, amikor a többiek átálltak elsőkerékre, ő maradt a hátsókerékhajtásnál, vagy miközben mindneki valami feltöltőt használt, hogy nagyobb teljesitményt csalogasson ki a motorjából, ő kitartott a szivó motorok mellet( habár korábban neki is volt turbós autója). És van még több cég aki próbálja tartani a hagyományokat. Ők kitartanak az mellett, ami nagyá tette őket, de ezt csak akkor tudják megtenni, ha függetlenek maradnak, és mellette nyereségesek.
-
illusiON
őstag
ezt naygrészt európának köszönhetjük, emg az egysiku gondolkodásunknak... ha nem lenne alfa, a subaru amradna egy rendes japán rallygép... nem lenne a mitsu egy kommersz buzis cég, a toyota se arra gyurna h leverjen mindenkit... (hajrá toyota
) és mstomár ugy érzem a mazda se az igazi... a hondának is az európai modeljei, meg az amcsik elég... khm.... ahgyjuk... 
-
a_tesz
Korrektor
válasz
illusiON
üzenetére
ja, helyette a hűtőrács lett alfa/seat...a lámpája egyébként szép, meg mindene, de személy szerint azt a hűtőmaszkot úgy ahogy van, ledugnám andreas zapatinas torkán aztán a másik végén kihúznám...

mért van az, hogy annak ellenére, hogy ma már akármit meg lehetne valósítani formatervezés szempontjából, és hogy az autógyárak a saját egyediségüket hirdetik, egyszerűen nem képesek markánsan megkülönböztethető autókat gyártani?
arról nem is beszélve, hogy a japán gyárak a keserves munkával összehozott legendáikat sorra mintegy elrontott sort a füzetben, egyszerűen csak áthúznak, ez nem kell, ez nem jó, majd csinálunk jobbat. tudom, erről nem ők tehetnek, hanem a csúnya nagy gonosz autógyárak, de akkoris.
na kikeserveskedtem magam... -
B.Kox
tag
Suby facelift: Bővebben: link - Hát nem mondom hogy szebb lett, habár sztem rondább sem.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
a VTi csak egy típus jelzés, a legerősebb motoros autóké volt.
a japán 6gen 3 és 4 ajtósban van 160 lovas teljesítménnyel, ez dohc vtec, 1.6
a 6gen angol 5 ajtósban pedig 170 lovas teljesítménnyel, ez dohc vtec 1.8
van még 6 gen civicben 1.6-os motor más fajta is, az angol 5 ajtósban, két féle:
1.6 sohc 16v 116le, ez ment ált iLS megjelölés alatt
1.6 dohc vtec 126le, ez ment SR megjelölés alatt
aztán az 1.5 sohc vtec-e pedig a japán 6gen 3 és 4 ajtósan volt 115le
vtec-e mint economy. ez a fogyasztásbajnok blokk -
janati
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Júj...akkor jó nagy hülyeséget mondtam a srácnak...
Mondtam neki: SOHC az övé, nem lehet más, csak a VTI DOHC...akkor nem.
Azt tudtam, hogy az 1.5 SOHC. De ez ugyanúgy müxik, mint a VTI igaz? 5500 felett morcosodik, akkor változik a vezérlés 7500-ig. Jól tudom?
Mi az a vtec-E vezérlés? Az ''E''-t nem vágom...
A 6gen-be raktak 1.6-os DOHC 125-ös motort?
Hirdetésben csak valami 1.6-os 105 le-s cuccot láttam 6genhez... Az milyen? -
Integra
titán
amit te szeretnél az egy 1.5 sohc vtec-e motor.
ami a haverodnak van 5gen 1.6, az egy ha jól emlékszem dohc vtec motor.
a tied az abszolút fogyasztásra van kihegyezve, nem fog úgy szaggatni mint a haver 126 lovasa, de ha megtaposod, ez is nagyon fog menni.
az 1.4-eshez képest látványosan jobban megy, hiába, nagyobb a motor, vtec-e vezérlés és +25le...
a tied az arany középút, arról nem is beszélve hogy még az 1.6-os kategória alatt vagy, ami kötelező miatt is jobb
a magasan fogó kuplungot meg megfogod szokni, elengedhetetlen a gyors váltásokhoz.
[Szerkesztve] -
janati
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Köszi, ez nagyon kimerítő volt! Sok dolgot sejtettem, többet nem, szóval ezt el is mentem, amit beírtál.

1. Rétegvizsgáló műszer lesz nálam.
2. A kuplungról. Az egyik haveromnak van egy 5gen Civic 1.6 125Le. Annak is piszok fent fog a kuplungja, akkor ez így is lesz. A fék penge nagyon, pedig az csak 92-es.
Apropó: ez a 115le-s Civic mit fog tudni az előbb említetthez képest? Sajna ehhez az 1.5-öshöz nem volt még szerencsém. Az 1.4IS mennyivel gyengébb az 1.5-től? Neked is ez van igaz? Hol a nagyobb difi: 1.4IS vs 1.5 vagy 1.5 vs 1.6(125le) ?? -
illusiON
őstag
és nem árt ha ellenőrzöd a kocsi odlalát, ha horpadás van rajta valószinüleg ütköztek már vele -
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
hogy mire?
kb mindenre....
vigyél magaddal megbízható és tapasztalt lakatos és szerelő barátot.
csak napfényben nézd meg az autót és csak tükörre suvickolva!
így könnyen ki lehet szűrni szemmel az esetleges be nem vallott töréseket, fényezési malőröket. aztán egy fényezésvastagságmérő se ártana, az bomba biztos dolog. 6gen civic betegség volt az első és hátsó lökhárító illesztési hézaga. ettől nem kell félni, de ha már-már túl nagy a hézag, akkor ez is lehet sérülés nyoma. de mondom, az ideális a ha visztek magatokkal fényezésmérőt.
a 6gen civic kormánya elég könnyen jár, az én ízlésemnek picit túlszervósított, de pontos és jól dirigálható, ne ijedj meg tőle.
váltó. minden fokozat patentul rövid úton kell hogy pattanjon, nem szabad akadnia, ez német autó. játszd végig a fokozatokat gyorsan, oda vissza, tesztvezetésnél is össze vissza minden fokozatból mindegyikbe.
kuplung. japánosan magasan fog, alig kell benyomni a kuplungot és már le is emelt. ha nagyon mélyen tudod csak leemelni, akkor sanoszos a kuplungcsere.
nálunk 100ezer felett van minden civic és a kuplungoknak kutya bajuk.
fék. ez változó, az angol civic felül fog és kémény, ezt szeretem én jobban, a japán meg puhább érzés nyomásra, de mindkettő fajta nagyon határozottan a nyomással arányosan növeli a fékerejét. nincsen a német autókban megszokott épphogy rálépek és lefejelem a kormányt effekt. abs az egyik legjobb, nagyon jól teszi a dolgát és csak nagyon későn lép működésbe. ezt úgy fogod észrevenni, hogy mikor nyomod az autónak és magad megoldod akkor egyáltalán nem szól bele, de ha picit túllőttél a célon, akkor azt veszed észre, hogy huhh, tényleg van abs. profi.
futómű. ha lehet, ne legyen hegesztett egyik lengőkar rögzítési pont se, az gázos, az azonnal sérülést jelent. menet közben nem szabad semmilyen irányba húznia az autónak. a civicnek a nagyon nagy tengelytávja miatt már alapból is bomba stabil egyenes futása van, ha elmászik a sávból akkor utána kell nézni miért.
érdemes megcibálni az autót és pár nagy sebességű jávorszarvas tesztet csinálni, természetesen gumimérettől függően. ha 195-ös gumi van rajta, akkor azzal már elég durva dolgokra képes az autó, nagyon jóindulatú és könnyedén meglehet fogni.
motor. ha a motortérben műanyag elemeket találsz amiknek a rögzítési csonkjai töröttek, az sérülésre utalhat. világítsatok be, nézzétek meg a tömítéseket. nézzétek meg a motorolaj sapkát letekerve, hogy a motorba belenézve mit láttok. elméletileg nem szabad hogy bármilyen olaj lerakódás legyen a szeleptőkéken, csillognia kell mint egy bébipopsinak. még ha 120ezer km-nél tart is az autó, akkor is zsírújnak kell kinéznie. ha ilyen, akkor vigyáztak az autóra és rendesen volt minden 10ezer km után olaj cserélve és valszeg full szinti minőségi olaj és szűrő is.
minden fokozatban húzd végig és hallgasd meg. figyelj oda hogy rángat e vagy sem.
mivel te a vtec-e blokkról beszélsz, ez alapjában egy 6.5 litert fogyasztó motor. ott lesz a kis eco lámpa, ha az világít fogyasztási bajnok lehetsz vele, de kétlem, nagyon ellehet pörgetni azt a blokkot is
ellenőrizd le a klímát, az elektromos szellőzőrendszert, meg minden egyebet. kárpit elhasználódás, padlószőnyeg.
gumik. ha egyenletesen van kopva ok. ha nem akkor az vagy azt jelenti hogy birka a tulaj és nem figyel a nyomásra, vagy a futómű nem áll helyesen, ami megint lehet trehányság vagy sérülés nyoma. mivel elöl-hátul dw futómű van benne, ezért nagyon sok helyen lehet állítani.
hirtelen ennyi jut eszembe
-
janati
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Csá!
Na, úgy tűnik eljön hamarosan a nagy nap, beállok a Honda-sok sorába. (A BMW-ről sajnos le kellett mondanom, nagy a bizonytalanság ebben az országban, hogy be merjem vállalni, de ezt most hagyjuk...)
Marad az 1.5-ös, 115 le-s 6gen Civic. Mire figyeljek nagyon vásárláskor? Pestről fogom venni az biztos, mert itt Szabolcsban-Hajdúban horror árak vannak...
Aktív témák
Hirdetés
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
.
)

A fényképet nem én csináltam róla, és azóta történt egy - két változtatás, igaz még nem a külsőségekben. 

de bm meg fizetős,amugy vhol kazán emg dc-n lehet leszedni ilyesmi videókat...

![[kép] [kép]](http://www.automotorundsport.de/l.gif)