Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
C64
őstag
Szerintetek megéri cserélni az ASUS Maximus IV Extreme-t Z77-re? Sztem nem.....
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
-
C64
őstag
A Z75 és Z77-ben ugyanúgy Intel ICH10R vezérlés lesz?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
ez az új pci-e 3.0 számít valamit a pci-e 2.0-val szemben? van érdembeli, érezhető különbség köztük?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
válasz fatallerror #549 üzenetére
igen ezt én is tudom, és az a kérdés, hogy emiatt érdemes-e váltani p67-ről z75-re a gtx680 miatt, vagy felesleges lesz?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
bakker, kidobtak egy valag új technológiát, és nincs is rá szükség.
virtu, ssd cache, pci-e 3.0, z75, z77, (quicksync is mahaság sztem), meg ezek a távoli elérések az alaplapokba beépítve..... az 1155 télleg csak home felhasználóknak való. sőt, az a poén, hogy a sata3 sincs még kihasználva. egyedül az usb3 ami sokat ér.[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
raid-hez miért kevés a sata2? meghajtónként 300mb/s. a sata3-as ssd-k pedig csak csupa nulla vagy csupa egyes olvasásakor érik el azt a bizonyos 5-600mb sebességet, normál használat esetében még mindig bőven elég a sata2 ezt alaposan kitanulmányoztam és ez az igazság!
[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
válasz fatallerror #562 üzenetére
hát mivel úgy úgy marketingelik már jelenleig is ezeket az újításokat, mintha valóban megérné váltani. a pci-e 3.0-át még nem tanulmányoztam, nem tudom, hogy valóban kihasználja-e a gtx680 az interfészt, vagy csak marheting bullshit ez is...
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
-
C64
őstag
-
C64
őstag
mikor jönnek a rendes tesztek?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
válasz csucsbicep #703 üzenetére
és ezekben a jelenlegiekbven miért nem lehet megbízni?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
Haswell egyébként lesz 1155-be is?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
Hát nekem az jött le, hogy 2600k vagy 3770k tök mind1, teljesítmnény szempontjából.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
Lesznek újabb steppingek a hőelvezetési probléma orvoslására?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki Asus maximus iv extrem-hez beállítás tanácsokat adni?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
-
C64
őstag
biosban nem találtam a ramnak llc-t, csak a vcore-nál. ott most medium-on van, mert alulfeszelem épp a procit.
ezt a ram túlfeszelést nem értem, meg azt sem, hogy miért nem stabil a 105-ös bclk, mikor az előző lapom 106-ot is bírta, mondjuk 24/7-re csak 105-ön ment. ennél 104-nél már fagy. pedig jobb lap elvilegSzlobiG: g.skill snpier sr2 ramok. 1.25v az alapfesz 1600mhz-hez. jó ramok nagyon. 1.275v-on 9.9.9-24 1t 1700mhz-en stabil
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
válasz subaruwrc #5448 üzenetére
subaruwrc: hahaha, mekkora poén
az előző lapom gond nélkül tudta a 105-öt, amivel +200mhz-et ki lehett hozni magonként a prociból. 4 mag 8 szálon 3700 helyett 3900-on ment. azért kellett a bclk tuning. és ha ez nem okozott gondot a stabilitásban, akkor miért ne?
amúgy meg nem tök mind1, hogy miért kell a bclk tuning??? az én dolgom, hogy mennyit tuningolom a bclk-t!
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
Sziasztok!
Van egy érdekes problémám. Tudnátok segíteni?
Egy i7-es 3770-es van most a maximus 4 extreme lapban és windows felálláskor elmegy a képernyő. Ha újraindítom akkor néha van kép 2-3 percig, aztán kifagy. Ha kicserélem a procit egy ivy bridge xeonra, minden jól működik, de a 3770-es csak csökkentett módban tud menni, különben vagy nincs kép vagy kifagy 3 perc után a gép. De nvidia driverek betöltése nélkül stabil. Nem lehet, hogy a proci pci-e vezérlőjével van a gond?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Borderlands 3
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi hangfal építés
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest