Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
Ric4m0nd
üzenetére
Köszönöm, megfontolom. Én azért próbálom a fogyasztás miatt mégis IGP-sen kihozni, de lehetséges, hogy az általad példázott konfiguráció-szerű gép lesz. 8 GB RAM lesz a gépben, esetleg 4, majd még kiderül, 64 bites op rendszer.
Azt tudod esetleg, hogy milyen chipset-ek támogatják az általam említett i3-2105/i3-2125-ös processzor IGP-jét? Úgy tudom, a P az biztosan nem, tehát jól tudom, hogy Z75/Z77, H77,B75, Q75/Q77 igen? Melyik ezek közül a legolcsóbb/legmegfelelőbb egy irodai gépnek?
Vannak B75, H77M-es alaplapok már 17e Ft-tól. A proci 27e, így az alaplap+cpu+IGP(vga helyett) = 44e
VGA-val: 10e alaplap+ 2120 23e + vga 8e = 41e
Szerintem 3 ezer Ft-ot megér, hogy nincs külön VGA kártya, és kevesebb lesz a fogyasztás, és elvileg a hibalehetőség is.
-
BullZeye
veterán
válasz
Ric4m0nd
üzenetére
Egyszerűen hangzik? Hányszor láttál te már, hogy otthon akárki is lekapta volna a procisapkát?
De most komolyan, azt véső, és a proci veszélyeztetése nélkül lehetséges egyáltalán?
Mert én tök szívesen megcsinálom, ha egyáltalán fizikailag lehetséges, hogy utána össze is lehessen rakni.
-
HSM
félisten
válasz
Ric4m0nd
üzenetére
Mármint hogy külön kütyü gyorsítja ezt a védelmet, nem a procinak kell külön erre is odafigyelnie.
Nem hiszem, hogy otthon szükség lenne rá, főleg hálózati kiszolgálók esetén van rá szükség. Otthoni gépen úgyse virtualizálva fogod használni, minek rúgnád tökön magad egy lassabb, virtualizált rendszerrel? 
(#1459) tomic: Egy ilyennel én is kibékülnék! Szép!
AVX-es Linx alatt hogy teljesít?
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem hiszem, hogy otthon szükség lenne rá, főleg hálózati kiszolgálók esetén van rá szükség. Otthoni gépen úgyse virtualizálva fogod használni, minek rúgnád tökön magad egy lassabb, virtualizált rendszerrel?
AVX-es Linx alatt hogy teljesít?