Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mika1227
őstag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Lehet, hogy nem lesz kihajtva teljesen minden játéknál de olyan sok csak nem marad benne! Próbáltam még fentebb húzni de a vége az 4-4.1 Ghz. Miért nem húzod?
-
Repsol600
addikt
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Csak egy proci cserét simán elbír a táp. Az i5 sem fogyaszt sokkal többet.
-
Speed®
titán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Moderált OC csak akkor okoz bajt, ha amúgyis lett volna..különben tele lennének a fórumok "OCztam->megdöglött" szitukkal. Részemről az elmúlt ~15 évben, mióta kockulok, mindent húztam..néha nem is kicsit..semmi nem halt le emiatt (a stabilitás eléréséig megőszült hajszálakat leszámítva ;p). Egyébként a lapod miatt nincs is félnivalód, BCLKt felesleges macerálni ugye, 1-200MHzért az ember nem reckírozza a stabilitást.
-
ST05
őstag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
bf4 hez win 8 kell, ha win7 -ed van az lehet erősen befolyásoló tényező, és igen ezeknél már valszínű limitál a natív 4 mag hiánya is, de a 660Ti 1,5GB is lehet limitáló HD-ban már, javasolnám a szürők visszavételével próbálkozz, sokat könnyítene a memsávszélen, és azok sok Vramot is zabálnak csak akkor már végképp a procira helyeződik át a teher, úgyhogy biza jól esne a mai játékoknál már a 660Ti-nek még procierő...
-tápodnak el kell hogy bírja i3 ról i5 re, mondjuk 35w-ról 65w-ra ha nőni fog a proci telj. felvételed, tehát szerintem az a 30w diffi már nem fogja elhasaltatni.. ( nálam vitt 450es egybehagyott 12V ágú 33A- a 660Ti-t picit huzott 3770k val is.) De tudod hogy van ez, mi is csak saccolni, és tippelni tudunk, tuning próbája a puding, vagy hogy van ez

-
Speed®
titán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Jól érzed, az i3 ergya a 660TI mellé. Tápod bőven bírja, az új konfigod kevesebbet eszik kb. mint a régi. Nyugodtam menj rá az i5re, más nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi