- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
-
Bling95
őstag
válasz
szorcsika #4529 üzenetére
a 8.2-t ne rakd fel !!
Szóval szerintem kezd előröl az egészet.
1. Nyomj egy restore-t
2. rakd fel rá a 2.2.1-es szoftver-t
3. töltsd le a redsn0w 0.3-at
4. inditsd el a redsn0w-tonnantól meg már irja hogy mit kell csinálnod ( előbb kikapcsolod , majd DFU mód )
és elméletileg ennyi, az érdekelne hogy milyen netet használsz? wifi-s, kábeles, vagy mobilnet ?
-
válasz
szorcsika #4529 üzenetére
Inkább próbáld meg újra rákötni, és angolul írd ide a hibát
Abból legalább ki lehet indulni. Egyébként szerintem ez még nem szervizes probléma, annál olcsóbban is meg lehet úszni, maximum többet kell verekedni.
Egyébként személyesen nem tudok szervizt, de a szifon.com-on pl. van valami ilyesmi, bal oldalt.
-
szorcsika
csendes tag
válasz
szorcsika #4526 üzenetére
Na végett ért a toltés, de viszont megint azt kéri hogy dugjam az itunsba!!! Na most mt csináljak???
iTunsban pedig azt mondja, hogy elobb telepitenem klla softvert mielott hasznáélnám a iTunestm, de hát rostorolltam már 40 szer, de sehogy sem sikerul, mert moindig kiirja hoigy hiba lépett fel!!!!
-
válasz
szorcsika #4524 üzenetére
Milyen géped van? Asztali, laptop, valamilyen Mac-származék?
A Macnél és a laptopnál mindegy, amíg közvetlenül a gépre kötöd, az asztaliaknál számít, hogy a gép hátuljába (azaz közvetlenül az alaplapra) kötöd az iPodot, vagy a gépház elejére kivezetett csatlakozókra. Merthogy a hátlapival működik stabilan.
-
válasz
szorcsika #4503 üzenetére
Még valami, csak már kicsúsztam a szerkesztésből. Nem emlékszem, első vagy második generációs Touch-od van? Mert ha második, akkor nincs más választásod, mint a frissítés (ami egyébként is megéri szerintem, sokat alakult a rendszer) - ugyanis a korábbi szoftverekhez egyszerűen nem készült jailbreak
Bling95: De valami ilyesmi volt 3.0-án is Nálad, nem? Mondjuk nem tudom mi lehet és mit lehetne tenni.
-
válasz
szorcsika #4503 üzenetére
Nem kell nagy varázslat hozzá, rádugod az iPodot a gépedre, iTunes -> Update, és kész is, adatok, programok maradnak. A frissítéshez és utána a jailbreakhez se kell Wifi, bár ez utóbbihoz ajánlott, hogy tudjál dolgokat telepíteni.
A 3.0-ás frissítés az, amiért vagy fizetni, vagy trükközni kell.
Bling95: Mintha ez már lett volna, nem?
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- Filmgyűjtés
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest