Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Jo tudom, tudom, hogy meg odebb van, csak atfutott az agyamon..

Az azert durva, hogy par honap alatt kb 80k-rol 60-ra.. (vagy 96-rol, hivatalos otthoni Apple ar szerint)Mondjuk azok közül, amiket felsoroltal lehetseges ujitaskent, egyik sem erdekel tulsagosan, egyedül a RAM lehetne talan nagyobb, mert neha azert meg-megakad. Meg egy GPS esetleg elferne meg benne.
Amiben viszont nagyon nagyot csalodtam, az az elölapi gomb minösege.. Az, hogy teljesen uj keszülekeknel is random müködik es hol egyet kattint, hol harmat, de biztos, hogy nem annyit, amennyit en akarok, az egy ilyen kategorias keszüleknel szerintem eleg gaz. Nem tudom, ez iPhone-nal is igy müködik e, de ha igen, akkor nem ertem a sok elegedett iPhone tulajt.. Jo persze ez nalam sem ok arra, hogy eladjam/lecsereljem, de akkor is eleg illuziorombolo es idegesitö "feature".
Don't Panic: Ahogy nezem, meg garancias, mi az oka, hogy ilyen olcson arulod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubuntu Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HDMI topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell OptiPlex 9020 Micro, Intel Core i5-4590T, Wifi kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Sonos Roam2 Bluetooth hangszóró, hibával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze attól még marha jó lett.