Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz Dogmatix #13012 üzenetére

Miutan megirtam a kommentet, en is megtalaltam, csak szerkeszteni mar nem tudtam, uj hsz-t meg csak azert nem akartam irni. :) Meg amugy sincs naluk raktaron.. Mindenesetre elmentettem, remelem hamarosan lesz nekik, mert 1300Ft nem penz erte, föleg mondjuk az IS-hez kepest, ami most ott csücsül a szekrenyben.. :/
    Egyebkent igy folia nelkül baromi jol nez ki, csak feltem kicsit. Ha meg a tokot is leveszem, mindig ujra meglepödök, hogy mennyire vekony. :D

Egy kerdes, hogy valami ertelme is legyen a hozzaszolasomnak:
    Mi van, ha ugy huzom le a touchot a gepröl, hogy iTunesban nem valasztottam le? Csak azert kerdezem, mert van egy 4G nanom, es az valami miatt mindig csak masodszorra erzekeli, ha beledugom a kabelt (tenyleg mindig, es töltesnel is, meg pc-nel is), es ha elsöre nem is ismeri föl a gep, ha masodszorra dugom ra, kiirja az itunes, hogy nem lehet olvasni, es minden egyes alkalommal vissza kell allitani gyarira, majd ujra ratenni mindent. Kicsit idegesitö. Pedig szerintem szoftveres problema, nem hardveres, mivel mindig csak masodszorra erzekeli, tehat nem az van, hogy hol elsöre, hol ötödikre..

Új hozzászólás Aktív témák