- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Hirekben is bemondtak h a dns megint lehalt... Marha jo...
-
SÖ
addikt
-
törölt tag
UPC nalatok is fos mar megint?
-
madgie
titán
válasz
GeGexx #52985 üzenetére
Normális i7 esetében szerintem teljesen rendben van a Windows is, sőt. Nekem i7-2600-om volt, még annak idején Hackintosh is volt rajta, direkt néztem Lightroom működési sebességet, exportálási időtartamot és nagyjából pariban volt a két rendszer (azonos vas alatt ugye).
-
Ragnar95
félisten
válasz
GeGexx #52985 üzenetére
Jobban van optimalizálva sokkal, igen, ezért maga az oprendszer és a programok nagyrésze sokkal gördülékenyebb, folyamatosabb, SSD-vel gyakorlatilag minden azonnal történik a 2008-as iMacemen is, pedig ez már nem éppen mai gép ugye...
De a konkrét processzorerőt igénylő feladatok, mint pl a renderelés természetesen nem lesz gyorsabb adott órajelen attól még,h OSX fut a gépen windows helyett. -
GeGexx
aktív tag
válasz
Cyberpunk #52983 üzenetére
Úgy értem, hogy jobban optimalizálva van? Most frissen telepített windows állandóan gondolkozik pedig i7 quad core van a laposomban.
Januárban jön az mba-m kintről amit i7-tel kérek és arra vagyok kíváncsi, hogy attól hogy az csak 2 magos még nem lesznek ilyenek, ugye?
-
SÖ
addikt
válasz
Cyberpunk #52976 üzenetére
Mivel ez egy techcsalád lap, így az a logikus, hogy a rangok határoznák meg ki mennyire penge. Az újjoncoknak ez lenne a logikus. De mivel itt is a kattintások számával arányos a reklám bevétel, így ez a teória megdől. Én bevezetném, hogy az olvasók pontoznák haszosság szempontjából a kommentelők hsz-eit, és az alapján adnák rangot. Így lehet valaki penge félisten is, leamortizálja a tudat, hogy te is az vagy.
Ebben a formában a rang egy rossz kifejezés, így max beceneveket adnák.
-
b4zsi-
őstag
Az egyéni arckép viszont szerintem jelent egy kiváltságot, mert az megmutatja, hogy valaki normális fórumozó (persze vannak kivételek). Abból gondolom, mivel azt könnyen el is lehet veszíteni nem?
-
vans?
őstag
Vegre frissult a Plex is, iOS7 kinezet es ikon.
-
Tibee86
nagyúr
Valahova jó sok kommentet kéne szemetelnem, hogy minél előbb PH félisten lehessek+ egyéni arckép, mert ahogy elnézem ezen a fórumon sok esetben csak akkor kapsz választ bármire, ha ezek teljesülnek. A szakmai topik pont jó is lesz erre, az is egy off topik, csak még beleszámít a rangba.
-
GALARDO
addikt
Ez az AC Pirates nagyon oda lett rakva. Simán az eddigi legjobb mobiljáték.
-
kutkut
addikt
És ezzel meg tudom nyitni az Office-os ppt-t?! Mert szerintem azt nem lehet, én legalábbis nem találom...
A lényeg ez lenne, mert így van meg a tananyag...Jelenleg a teamviewer-rel oldottam meg a problémát.
Így a gépen fut a prezentáció, de mégis ágyból tudok tanulni.
Azért akármilyen nehéz az iPad 3, mégiscsak könnyebb, mint a 6,5kg-os monitorom...
-
Cyberpunk
félisten
„Beszéljünk például a gravitációról. Matematikailag leírjuk, de a fizikai modell nincs meg. Azt sem értjük, hogy a Földre érkező idegen lények hogyan kapcsolják ki. A magánvéleményem egyébként az, hogy kikapcsolható a gravitáció. Az erő ugye energia, vagyis a gravitációs erő is az, így, ha uraljuk a gravitációs erőt, energiát nyerhetünk belőle.”
Szakadok.
-
kutkut
addikt
Hi all!
Erre esetleg van ötletetek? [link]
-
Cyberpunk
félisten
-
Sickboy25
addikt
Semmi torolheto
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ragnar95 #52949 üzenetére
Nálam felvetődött a 13" is a 15" helyett. De az IGP elriaszt, sajnos nem túl nagy a választék jelenleg használt 15"-ban 250k ért.
Többet nem szánnék egy használt gépre.
Minden esetre 24" monitor marad az asztalon, tehát ha kell jó lesz az, azt mindenképp meghagyom, ha 15" lesz akkor is.
-
Tim82
félisten
válasz
Malachi #52945 üzenetére
15" Elitebook-okon van, viszont abból a Core i-szériások valószínűleg már pont kilógnak a keretedből. 8540p a kulcsszó.
Én mondjuk lemondanék a numpadról, a T510 van olyan jó gép, hogy ezt az egy dolgot leszámítva több, mint alkalmas legyen a feladatra.
-
Malachi
veterán
válasz
tDr1v3r #52935 üzenetére
köszi, ezt már ajánlották.
nekem a 14" sajnos kicsi, és nem egyértelmű a numpad. egyébként tökéletes lenne.
eh, nem tudom. dolgoznom kellene ünnepek alatt, csak nem itt, hanem az őseimnél, és annyira kellene már egy laptop, francba. csak hát nem így terveztem, nincsen rá rendes keret. eh!
-
jozsi252
veterán
"Karácsonyi akciója keretében több európai online boltjában is 10 havi részletben kifizetendő, 0% THM-es hitelre adja termékeit az Apple. A magyarországi honlapon – legalábbis egyelőre – nem találni ilyen információt." Miért nem vagyok meglepve
-
Malachi
veterán
ha most akarnátok használt laptopot venni, amire lenne 70-90 ezer pénzetek, kizárólag irodai munkára, numpados billentyűzettel, 15" felett, mit vennétek? lehet, hogy muszáj lesz egyet vennem, és nem tudok többet rászánni. egy használt i3-as 4GB rammal már megfelelne wordözni, nem?
-
-
nofi
addikt
Ne az iTunes beállításait nézd, hanem az iPhone lehetőségeinél:
Fényképek szinkronizálása -
-
ripla
addikt
mondjuk valaki tényleg elmagyarázhatná, hogy itt hol a fenében állítom be azt, hogy a képeket is mutassa. ugyanis mint látható, nincs ilyen opció.
-
-
nord_
veterán
Újrafelfedezik a Lightning csatit.
-
ripla
addikt
mi van akkor, hogyha rádugom az iphone 4-et a gépre, elindul az itunes, szinkronizál a beállított mappával. viszont a gépemen lévő mappából nem tölti fel a telóra az előzőleg ide elmentett új képeket. miért nem?
-
nord_
veterán
válasz
madgie #52903 üzenetére
Bezony, i4-ről simán megéri a váltás.
iPad: karácsonyig eldől... csajok retina Minit akarnak, én meg erősen próbálom rábeszélni őket az Airre.Azért, amikor pakoltam el a 4-et, kicsit hiányzott (bár a súlya épp nem). Az i4 mérete nagyon jó, az 5s kijelzőmérete nálam tuti a maximum, pedig hosszú ujjaim vannak. Viszont az iOS7 nagyon 5/s kijelzőre készült, itt tetszik igazán az iOS. A TomTom feleannyi idő alatt áll fel, a 1Password meg bő egy másodperc a tizensokkal szemben.
-
SÖ
addikt
-
bigdady
nagyúr
válasz
szentkuti11 #52899 üzenetére
Én is kezdek beragni mert hiába állítottam be Újként a telót Safari rendre kidob többször. Tiszta Android lett ios7 óta
Ui: Upc itt is fos
Szerk: madgie: lehet nálam az a gond hogy max 2
főleg linkekre kattintva jön elő hogy kidob
-
Bling95
őstag
UPC Fehervaron is hallott volt... Az imessage volt az egyetlen ami bejott , semmi mas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hővezető paszták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged