Hirdetés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
b4zsi-
őstag
Elég ocsmány az MA fórum Samsung keretbe foglalva
-
nofi
addikt
Hm, EU-s független, bontatlan 5S telefont hogy adhatnak itthon kb. ugyanannyiért (1000 Ft eltérés) mint amennyiért az adott ország Apple Store-jában meg lehet venni? Hol a haszon?
Xbox GT: nozsolt
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
Az 5c mivel jobb illetve rosszabb egy sima 5-nél? Illetve melyik ajánljátok 5 v 5s 5c
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SÖ
addikt
Tény hogy jó sok hozzánemértő megnyilvánult a témában, de akkor is. Minden tetoválásnak van jelentősége, csak azt a benem avatott nem tudja. A lényeg, hogy a köztudatban a bűnözéssel vonnak párhuzamot a zemberek. Annak ellenére hogy nagyon sok válfaja van. A tradiccionális tetoválás az erőszakhoz kapcsolodik, a többi csak nőies bohóckodás.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Ezzel mi a t*k*m van? 9-e a legkésőbb megérkezési idő, de így?
-
GeGexx
aktív tag
Időjárás appban a hőérzet mutató mutatott már valakinek mást mint a hőfok?
-
SÖ
addikt
Maradjunk annyiba, hogy a tetoválás is egy olyan bélyeg mint a helyesírás.
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
GeGexx
aktív tag
Ismerek viszont olyan idős urat akinek a felesége neve már szinte kikopott a bőréből olyan rég lett rá tetoválva és még mindig együtt élnek. De kivétel erősíti a szabályt.
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #51837 üzenetére
Nem ő az?
-
Cyberpunk
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz DanielK #51834 üzenetére
Nem ahhoz kell tetkó, hogy emlékezz, hanem vannak, akik ezzel tisztelegnek egy elvesztett hozzátartozó felé. A virágnak a sírra mennyivel van több értelme? Ez legalább maradandó.
Mondjuk én személyhez kapcsolódót nem varratnék, de meg tudom érteni, aki igen.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #51819 üzenetére
Feleségemnek pont ilyen teste van
-
DanielK
addikt
válasz madgie #51827 üzenetére
Nekem tetoválás nélkül is sikerül visszaemlékezni a nagymamámra, meg arra, hogy milyen volt...
Akit igazán szeretsz, arra ezek nélkül is emlékszel. Azért az elég durva, hogyha valakinek ehhez egy tetkó kell...Mikor gimis voltam, akkor sokáig szerettem volna egy tetkót a vádlimra, mert tetszett. Aztán rájöttem, hogy tök felesleges. Úgysem nézném naponta.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #51826 üzenetére
Ez joval tobbrol szol, mint egy minta a boron. Komoly elhatarozas kell hozza, es legtobb esetben komoly jelentes is tarsul hozza. Eleve ezert nem ertem pl. a random nonfigurativ mintakat, nah az tenyleg nem fejez ki semmit.
-
joey04
titán
válasz manchester85 #51824 üzenetére
Senkit nem nézek le, különböztetek meg azert, mert neki ehhez van kedve,
de -
bigdady
nagyúr
válasz manchester85 #51819 üzenetére
Hű b+. 10/10
-
whitezo88
nagyúr
miért zavar téged ennyire ha valaki varrat magára _igényeset_? mert van aki igénytelen, vagy a tetováló balfasz, de sok a nagyon szép, művészi, és itt nem az agyoncsépeltekre gondolok. bár a ribancrendszám vagy a szárnyacska is tud nagyon szexi lenni. főleg pár ital után a szórakozóhelyen
korábbi edzőteremben járt egy tag annak mindig megnéztem a tetkóját. karján volt elég nagyban, festményszerű szinte, fotórealisztikus. ilyen sima katonai Wehrmacht-témájú volt 1-2 tábornokkal meg tankokkal. hihetetlenül szépen meg volt csinálva, gondolom nem fél óra volt. meg nem ötezer...
-
nofi
addikt
Hm, hát azért a Halo meg a Gears of War is igen szép díjazású versenyeket élt meg és előbbi töretlenül halad előre. Korábban felhoztad az eSport szcénát, ahol egyébként LoL, Dota2, Starcraft ami dominál, az éppen aktuális CoD meg esetleg CS már csak megszokásból van ott. Jól látható, hogy általában nem az FPS miatt marad valaki a PC-nél.
Még jobb egy vélemény, ha a "másik oldalt" is átlátod. Egészen más (de tény, hogy nem feltétlenül jobb) pl. úgy Battlefieldezni, hogy nincsenek benne 180°-os fordulások. Nem rángatod a joyt mint az egeret, ujjmozdulatokkal mindent elérsz. Lehet, hogy nem "profi", de baromira kényelmes ha megszokod. Én nem versenyző akarok lenni, csak levezetni a gőzt a TV előtt.
A bohóc FPS-sel meg egyetértek, de azt se felejtsük el, hogy általában ezekből ugyanolyan bohóc PC-s portok készülnek csak más irányítássalXbox GT: nozsolt
-
dzsonesz
tag
Sok olyan ismerősöm van, akiknek a tetoválásai mondanivalót hordoznak magukkal. Hogy mit értek ez alatt?
Megörökítik életük egy-egy mozzanatát, amire szívesen emlékeznek. Tisztelegnek vele egy elhunyt hozzátartozó, vagy akár egy számukra kedves ismerős, barát emléke előtt. Nincs avval baj, ha ezt nem érted, nyilván Te másképpen fejezed ki magad, de szerencsére nem vagyunk egyformák. -
madgie
titán
Objektívnek hozod fel a szépséget, necsinádmá.
Tetováltatni nem azért szoktak az emberek, amiért falat összefújni. Ha az asszony lenéz az oldalára, az ibolyáról eszébe jut a rákkal küzdő elhunyt anyukájának az emléke, a gyerekkor, a szeretet. Egy másik tetoválása latinul testvérek mindörökké, a nővérének és neki is pont ugyanott van, gondolom ezt sem kell ecsetelnem, milyen köteléket jelent. Egy jó tetoválás érzelmeket hordoz, emlékeztet, egyben pozitív löketet adhat a mindennapokhoz.
Az ősember is rajzolt, te is rajzoltál, én is, ezek kitüntetett rajzok, amiket nem akarunk veszni hagyni.
-
manchester85
veterán
válasz madgie #51825 üzenetére
Ha kifejted nekem, milyen hozzáadott értéket képvisel, megpróbálkozom azert felfogni. Egyébként a tetoválás melletti vaskalapos érvelés mar-mar a felháborító jelzőt kezdi kimeriteni. Bőven eleg lenne egy "nekem tetszik, azert". Egyéb érv nem igazán szólhat mellette, az ellenérvek meg eleg objektívek. (Egy életre ott marad, a test elveszti természetes szépségét, stb.) Nyilvan mindenki azt csinal a testével, amit akar, de attól, hogy az adott személynek tetszik valami, még láthatná objektíven az értékeket. Egy tetko meg csupán egy graffiti, amit a saját testedre festesz. Mellesleg ha mar itt tartunk, anyám foglalkozásanak a része a sminktetoválás. Gondolom eleg egyertelmu, hogy a ketto közül melyik az, amelyik sokkal objektívebben törekszik a szépre, es melyik az önkényes, (nem tudok mar mit kezdeni magammal a világban) alkotás.
i6 Silver
-
madgie
titán
válasz manchester85 #51824 üzenetére
Nem tudod felfogni, jól körülírtad. A vak is azt mondja, hogy minek a piros kabát.
-
manchester85
veterán
válasz madgie #51823 üzenetére
Nagyanyadat? Miert, a modern gondolkodás az csak a testünk összevarratasaval egyetértő eszmét tűri meg? Senkit nem nézek le, különböztetek meg azert, mert neki ehhez van kedve, de ettől még az értelmét nem látom. Őszintén szólva semmilyen hozzáadott értéket nem képvisel a tetoválás, ennyi. Jobban nem néz ki tőle senki (öltoztet, mint egy ruha) azt meg felfogni sem tudom, milyen fanatizmus kell valami iránt, hogy annak a saját bőrömet egy életre alárendeljem. Tudom, ez egy életstílus, es pontosan olyan gagyi, mint a rockerség.
(Félreértés ne essék, nem magáról a rockzenéről beszélek, hanem ezekről a gagyi feltűnési viszketegségről, amiket sokan beleképzelnek az életükbe. )
i6 Silver
-
madgie
titán
válasz manchester85 #51815 üzenetére
Istenem, mintha nagyanyámat hallanám.
Szerk: a kedvenc kifogásom az, amikor azt replikázzátok, hogy fog kinézni az ember öregen, ráncos tetkókkal. Hát ugyanúgy, ha csoffadék lesz a teste, tetkó nélkül is az lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Én örülök a hűvösnek, nem rothad rám az öltöny, ha ki kell menni a klímából.
De ez a szemetelő eső nem jó.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Xero
nagyúr
-
törölt tag
Na, kezdodik a szar ido. Holnap reggelre mar hoesest ir. Shit..
De orulok hogy idaig kihuztuk jo idovel, csak legyen mar vege a hidegnek.. -
Cyberpunk
félisten
A lényeg neked legyen jó, meg ki tudd vele fejezni magad. A tetoválás jó dolog, és lehet esztétikus is. Persze ha eleve így állsz neki, akkor magyarázkodhatunk szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Szamomra esztetikus, es minden alkalommal orommel neznek ra. Ez epp eleg indok.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #51812 üzenetére
Eleve olyan helyen volna, ahol nem is látszana publikban sosem, magam számára készíttetném, nem másoknak.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #51812 üzenetére
Túl konzervatív vagy.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #51810 üzenetére
10k/óra, de szegedi szalonban is ennyiért dolgoznak, közel sem ilyen minőségben. Szerintem nem kér irreális árat ilyen profi munkáért. Számold hozzá az eszközöket, a szalon bérleti díját, tintát, adót, stb.
Az egész hátas most tart kb 3x8 óránál, de gondolom ilyen volumenű dolognál azért jócskán jár kedvezmény is. Az én mancsaim 4-5 órába beleférnének valszeg.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Bling95 #51807 üzenetére
Rondítani? Szerintem szebb, ha nem üres a "vászon". Mondjuk ilyet én sem varratnék, de eszméletlen jó a kivitelezés, tisztelem a munkásságát. Amúgy tőle EZ a kedvencem, de legjobb munkájának EZT tartom. Pedig ez még nincs is kész. Tényleg világszínvonal.
Szerk.: EZ is elképesztő.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #51799 üzenetére
Amúgy neked az Outlook mennyi időre visszamenőleg tárolja mobilon a leveleket? Nekem sajna valamiért csak 1 hétre visszamenőleg vannak meg a levelek, pedig a mail napi szinkron korlátlanon van és az iCloud az el is tárolja az összes levelet
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tDr1v3r
veterán
válasz vadászcsiga #51801 üzenetére
Funkciókat tudsz hozzárendelni, például van egy a kocsidban akkor ha azt érinti a telefonod (pl. autós tartóban) akkor bekapcsol a bluetooth vagy a GPS a készüléken.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
vadászcsiga
félisten
Rendeltem egy NFC taget, kíváncsian várom tudom e majd valamire használni. Kicsit még homályos a felhasználási területe, mindenestre nem volt drága csak 400 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest