Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
Ezeken az androidos csodakon hogyan lehet lementeni gepre a nevjegyzeket?
Sony bridgeben a backup csinalo gomb nem kattinthato, nevjegy lementese meg kulon menuben nincs ( kepekhez volt).Tudom google import stb stb de fogalmam sincs mi apam google jelszava , siman adatkabellel szeretnem telorol athuzni imacre.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Tibee86 #52296 üzenetére
A rendszer alatt Hungarian Pro kiosztást kell betölteni (Bakman oldaláról beszerezheted), azzal tudsz bizonyos billkombinációval hosszú i-t írni.
De ha új gépet veszel US-ből, célszerű International English kiosztással rendelni, azon megvan minden gomb és az Enter is nagy.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Cyberpunk
félisten
-
Blyan
félisten
A Macek garija is hasonlóak, mint az iPhone-oké? Vagy azokat bolti számlával kell gariztatni?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Cyberpunk
félisten
-
törölt tag
Napi zene. [link]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #52281 üzenetére
Én egy olyan Dell t vettem, ami itthon 250-300k. Kint 80k (refurb) erre jött a szállítás $44. Ami megdobta az árat, az az Orbán stadion fejlesztési támogatása volt. A végén 118k-ért hoztam el. Már frissítettem 8.1-re, pontosabb lett a pen, és sok dolgott ésszerűen változtattak. Viszont nem mennek az appok winfos. Az egész egy komolyabb officera ment ki, ami nekem kellett. Na nem a 365 LibreOffice mindent tud Tegnap hdmi-n 32" monitorra (tv) tettem ki a képet. Ilyen lehetőségek vannak - megkettőz, kiterjeszt, csak monitor. A kiterjesztés felbontásnál a monítort veszi alapul, filmeknél jól jön (fulHD) Ja egérnek meg a Nexust használom átmenetileg. de a toll is betőlti ezt a szerepet, de azt szokni kell.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz Cyberpunk #52268 üzenetére
Hol és mire akarod használni? Ha filmezel, fényképeket nézel/szerkesztesz akkor egyértelműen glossy, azon igazi mély tónusú fekete van és tudtommal a betekintési szög is jobb.
Ha sokat szeretnél szabadban lenni, vagy ahol használod ott nagy esély van a zavaró fényre, akkor jöhet az anti-glare. Nálam ez a tipikus "szövegszerkesztős" gép, amit bárhol elő tudsz venni, vagy bárhol be tudsz rajta mutatni valaki(k)nek prezentációt, tervet, akármit.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
DanielK
addikt
válasz Cyberpunk #52268 üzenetére
Engem nem érdekelt a kijelző late 2011-es az mbp, így glossy. Ment fel rá egy iVisor Pro. Így nem gond és még a karcoktól sem kell félni.
-
Cyberpunk
félisten
Véleményeket kérnék. MBP glossy vs antiglare. Én az utóbbira hajlok, mert az Hi-ress is egyben, viszont idősebb, de gyengébb is, vagy 40k-val olcsóbban újabb i7-el, de az meg tükrös, és standard felbontású.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
nofi
addikt
válasz vadászcsiga #52264 üzenetére
Bár nem vagyok a műfaj rajongója, de ha választanom kéne akkor már inkább Macklemore. Élőben is inkább rá lennék kíváncsi, mivel egyértelműen most van pályája csúcsán, pörög, dől belőle a jókedv és a szövegek tartalma is értelmesebb. Ha már a Beastie Boys érthető okokból visszavonult.
Xbox GT: nozsolt
-
Cyberpunk
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Itt se laknék...
-
r3dsnake
nagyúr
Ha lockscreenről beléptek a fényképezőbe és fejjel lefelé tartjátok a telót (tehát a home gomb legyen felül), akkor felcserélődik a noticenter és a control center helye.
-
-
-
b4zsi-
őstag
válasz GeGexx #52231 üzenetére
Énnis most olvastam el, hogy madgie felhívta rá a figyelmet, hogy mi folyik ott. Én még élőben nem láttam/fogtam az 5c-t, de abszolút nem nyerte el a tetszésemet és 150 000 Ft-ért se gondolkodtam el a megvételén. Kihozták volna a 4/4S házában akkor már más lenne a leányzó fekvése. Annyira egyben van a mai napig az i4 külsőre( én felhasználáson alapján belsőre is) hogy csuda
-
b4zsi-
őstag
Arra leszek kíváncsi, hogy a PH!-n nem jön el az az idő amikor negatív rangokat osztanak ki.
Pl:
Apple troll
Samsung troll
Android fan
Apple fan
Hihetetlen egyesek mit kampányolnak egy-egy hírnél -
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #52227 üzenetére
Az meg ki?
-
GALARDO
addikt
Na mi a lényeg? Hogy vegyél Microfost, mert arra nincs IB3. Amúgy ezt a hányinger felültet, ki a fa**om tudja elviselni? Uborka fiú, Te most nem játszhatsz.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Bling95
őstag
válasz Ragnar95 #52218 üzenetére
Masik csoport nalunk is levan elegge maradva elegge , ok is csak a derivalas elejen jarnak.
Nalunk a magyar tanarunk egy 0 , tenyleg szoszerint egy betut nemtudok magyarbol. Pedig elvileg miis valahol top 10 korul vagyunk... Bar a masik 3 magyartanar viszont baromi eros , csak a mienk ilyen esetlen -
Ragnar95
félisten
Integrálás semmi a sok k@rva bizonyításhoz képest... Katasztrófa, ami matekfakt címen folyik nálunk, full le vagyunk maradva, mert a bizonyításokkal megy el az órák 90%-a úgy,h igazából nem is tananyag, mivel csak szóbelire kell és a könyvből simán be lehet őket magolni, tök fölösleges leadni őket...
Deriválni meg most kezdtünk el, integrálásnak még se híre se hamva és elvben ez az ország 3.legjobb gimnáziuma... Mondjuk én már tudok deriválni + integrálni is elkezdtem, de ehhez semmi köze az iskolai óráknak...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Még mindig az kb...
Infó, angol megvan már és fizika + matek is meglesz remélhetőleg elég simán, a 60%-ot nem nehéz elérni, 80, de főleg 90 fölött nehezebb már teljesíteni...Töriből meg közepen is sima ügy az 5-ös, magyar az kicsit neccesebb, mivel kb 60%-ban a tanáron múlik a jegy...
Ja, csak éppen kint a kezdő átlagfizu 2000£... Cambridge-i diplomával az ember kezében meg 3000 inkább...Persze, itthon is lehet 7 számjegyű fizut is elérni, csak jóval több ideig tart...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
Tudtommal IT szektor a cél Nálad, de majd pontosítja. Ezért is próbálom kicsit terelgetni.
(#52211) Ragnar95: Az emelet 5-ös szint vicc kategória volt infobol, matekból és töriből is 2005-ben.
Azért itthon is meg lehet csípni 5-700e bruttós pozikat jó vonalakon, ha van pár év megfelelő tapasztalat.Az info 90-100% sem volt nagy kaland anno. A töri is bagatel volt 90-100% közé. A matek kissé macerásabb volt, de az is belőhető volt 90% fölé.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz whitezo88 #52206 üzenetére
Ugyanúgy jelentkezhetsz EU miatt, mintha UK állampolgár lennél
Nem ingyenes, 9000£/év a tandíj (kivéve Edinburgh, mivel Skóciában ingyenes), de kapsz full diákhitelt az EU tagság miatt, ami tényleg hihetetlenül kedvező, mivel csak akkor kell elkezdened törleszteni, ha az évi fizud eléri a 21000£-ot és akkor is csak a 21000£ feletti fizetésrész 9%-a a törlesztő, ami gyakorlatilag semmi, általában 20 év alatt fizetik vissza a tanulók és 30 év után elévül...
Az eddigi 2 hely annyit kért,h matek+fizika emelt legyen 5, illetve az érettségi átlagom legyen 5...IELTS-em már megvan, úgyhogy azt nem kértek, de amúgy abból is kell overall 6-7,5 egyetemtől függően...Amúgy azért a full 5-ös se olyan bonyolult, emelteken a 60%-ot elérni nem olyan nehéz
Malachi: köszi Az első része stimmel, a 2. talán azután,h visszafizettem a tandíjamat, mivel itthonról jóval kedvezőtlenebbek a feltételek (havi 250k felett 50k a törlesztő) + a franc se akar éhbérért itthon robotolni, miközben bármelyik világvállalat fölvenne egy valag pénzért...Ráadásul ki tudja, mi marad addigra az országból...
vans?: villamosmérnöki mindenhol, kivéve Cambridge-et, mert ott általános mérnöki van és első 2 év után lehet specializálódni, addig mindent tanul mindenki (építész v építő mérnöki -nemtom, hivatalosan magyarul mi a structural engineering -, villamosmérnöki, gépészmérnöki + ugye matek). Anyagi vonzatot meg kifejtettem följebb[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz #51177472 #52196 üzenetére
3-4 hete vettem meg az albumot és ez a track lett az instant kedvenc. Jó az alap, jó a szöveg.
Magasan ezt fogják a legjobban vinni.(#52205) Ragnar95: Látom nagyon bele vagy pistulva az oktatási rendszerbe, de továbbra is hangsúlyozom, hogy a papír még semmit sem ér, pláne nem IT vonalon. Amint lesz lehetőséged, az egyetemhez közeli versenyszektoros cégekhez tessék odadörgölőzni és menni akár kávét főzni is.
Mérföldekkel többet fogsz érni a kapcsolatrendszerrel és a tapasztalattal, mint a papírral.Lehetsz bármilyen jó a saját területeden, ha azt nem tudod egy működő rendszerben kamatoztatni, vagy nincs kinek eladni a tudásodat, lévén nincs kit megkeresni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Cambridge egyértelműen De ez azért erősen kérdéses, mivel mégiscsak a legjobb angol egyetem mind összesítettben, mind szak szempontjából, illetve a 2 hét múlvai interjú előtt még egy matek+fizika teszt is vár rám, szóval vannak buktatók, de ha a tesztet és interjút is jól írom meg, az sem garantálja még,h felvesznek....
Viszont Imperial a másik nagy álmom, oda pont 1 hét múlva megyek interjúra és oda jóval magasabbak a bejutási esélyeim is, mivel oda az interjúra behívottak nagy részét felveszik, míg Cambridge a jelentkezők 80%-át behívja interjúra és csak kb 20%-ot vesz fel.
Bathba és Loughboroughba meg már fölvettek és ugye mindkettő mérföldekkel veri az összes magyar egyetemet és nem csak Angliában, hanem nemzetközi szinten is elismertek, Edinburgh meg nem várható,h május előtt válaszolna, mert hajlamosak addig halogatni a dolgot
Tibee86: jaja, simán vinném kézipoggyászként Ha van lehetőséged refurbre, az a legjobb választás szerintem[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
szerintetek decemberre lesz már készlet legalább webshopon az 5s-ből? nevetségesnek tartom, hogy ennyire letojják a szállítmányokat Appleék ide a fagyos balkánra. pár darab jön kéthetente és ennyi. au APR-ek se kapnak, ők is máshonnan szerzik, azért is olyan drága náluk.
igaz, ugyanez van az xbone-al... megjelent, de sehol semmi.
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #52194 üzenetére
Ennyit valóban nem ér meg, akkor már inkább kicsit többért új Air...
Igen, 8GB a max RAM, amit Airbe rakhatsz
Nekem év végén kell majd váltanom, mert Angliába ugye nem lenne túl jó cipelni évente 2-3x az iMacet... Viszont múlthéten arra jöttem rá,h az iPadet valószínűleg itthon hagyom majd anyáméknak, mert Berlinben voltam egy konferencián és kb alig használtam, inkább telefonoztam helyette, egyszerűbb volt, mint az iPadet elővenni, viszont egyetemen jegyzeteléshez jobb azért a notebook...
Amúgy már tuti megyek ki, mert most vettek fel a 2. egyetemre kint + megyek az elkövetkezendő 2 hétben 2 interjúra, szóval hacsak nem k*rom el nagyon az érettségimet, akkor biztos helyem vanPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Playstation 3 Slim 250GB, CECH-2004B, 4 kontroller, Sony Eye Camera, sok kiegészítővel eladó!
- Alan Wake 2 Deluxe Edition, Alan Wake Remastered - Ps5
- Xiaomi Fimi Palm 2 Pro
- ASUS ROG Strix G531GT gamer laptop minden tartozékával
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB GDDR6 128bit (11310-04-20G) Lite Edition Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest