Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
Hivatalos: szeptember 12.-én mutatják be az új iPhone-t !
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #18296 üzenetére
Igen,de így szoktam meg. Másik emilről küldtem pinget, megy, szóval nem tudom mi lehet, most leiratkoztam, és újra fel, kiderül.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #18293 üzenetére
Fórumon, nem topikban, nyilván nem egy topikra vagyok feliratkozva. Mellesleg, most a tiédről sem kaptam emilt,ahogy szoktam.
-
nagyúr
Másnak sem tölti lesz most az outlook a leveleket, hogy a fórumon hozzászólás érkezett? Csak ma nem kapom meg az értesítő emileket...
-
SÖ
addikt
Ezzel a iPHungay cikkel valami nem stimmel
icecave
Ma hétfő van, és tudod szerdáig már csak nyolcat kell aludni.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #18287 üzenetére
Ami ha jó lesz a cucc, csak idő kérdése
Egyébként nekem sima 4 van, szóval most is van újabb
-
duc
aktív tag
beszállok a telefonlista közzétételbe, bár nem mindig időrendben van, többnyire ahogy eszembe jutottak:
Ericsson GH688
Ericsson GH628
Ericsoon T10s
Nokia 3210
NOkia 6210
Nokia 8210
Nokia 7110
Nokia 8310
Mitsubishi Trium Mars
Sony nemtudommi oldalt tekerős
Panasonic nemtudommi szines
Samsung T400
Samsung E700
Sony Ericsson T610
Sony Ericsson T630
Sony Ericsson K750i
Motorola V3
Motorola V8
LG KG320
Samsung F480
Samsung X820
samsung S5230
LG KP500
LG arena
Acer Liquid
Samsung Galaxy S
Nokia E72
iPhone 4Mostanában elkezdtem összeszedni a régebbieket (ami megmaradt) illetve a környezetemben ha megemlítem, hogy kell minél régebbi telefon, először hülyének néznek, majd előkerülnek a veteránok. Sajna amiket adnak, többségük nem működik, ill. koszos, lelakott. Dehát ajándék lónak
[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #18282 üzenetére
Jut eszembe, ha a szept. 12 lenne az új iPhone bejelentés, akkor legkésőbb szerdán arról tudna a média, hisz az Apple mindig egy héttel előtte küldi ki a hivatalos meghívókat.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #18281 üzenetére
Én is a tiednél
-
Totheground
addikt
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #18279 üzenetére
Fogadok megnezted
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #18278 üzenetére
Aztakurva, és tényleg.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #18276 üzenetére
És ez nem vicc tényleg kint van, most nyomtam meg a szoftverfeissitest es mar jön lefelé.
De vicc
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz korpicschess #18274 üzenetére
itt nálunk (Interspar) egy nap alatt elvitték mindet, másnap már nem volt...
-
Totheground
addikt
Kint van a b5!!
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #18273 üzenetére
Az fel sem tűnt látod
Más: látom b5 már nem lesz,vajon ez mit jelent? Bármit!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #18269 üzenetére
Sőr? Az mi?
-
xxman
senior tag
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #18269 üzenetére
haj, szép is lenne...
pár napja akciós volt az eredeti Staropramen a Sparban, 190/doboz. khm. bevásároltam. de már elfogyott.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bigdady #18266 üzenetére
Én is szerettem, csak az akkuja volt hulladék, mindig pótakksival mászkáltam - régi szép idők.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #18265 üzenetére
az egy vicc
-
bigdady
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #18234 üzenetére
Nekem is az volt az első telóm 98-ban. Jó kis teló volt
-
SÖ
addikt
válasz joey04 #18202 üzenetére
Egész végig nem laggolt, pedig kutyult benne rendesen, de az is lehet hogy össze volt ollózva. Háttérben futtatott több videó. Értelme nincs de demónak jó. Az a toll meg kitolja a hagyományos stílus használatát. Így már van értelme. A naptár szerkesztés, a képek általam meghatározott mappákba rendezése. (ezzel nem tudom mit kínlódik az Apple, semmi köze a biztonsághoz.) írott szöveg bevitel, stb saját Samsung szoft, és a ceruzával egyszerű és gyors. Ekkora kijelzőhöz jól jön. A mérete meg felfogás kérdése. Ez nem telefon, hanem PDA, amivel lehet telefonálni is. Engem inkább az zavar, hogy csak nők kezében láttam. Üzleti felhasználásra nem rossz, bár nem tudom milyen office van benne, és mennyire ismeri a wines kiterjesztéseket. Nem azt mondom, hogy meggyőzött, mert bennem az él, hogy a droid akad, belassul, alkalmazások lefagynak stb. Viszont ebből a szempontból bízok a Menfildbe. Samsung a legjobb droid gyártó, csak azért nem szeretem, mert lop, és sz@r az anyaghasználata.
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
na ma se lesz b5 hány hete van már a b4? 4? elég sokat késik már..
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #18251 üzenetére
Az jó úgy eléggé, péntektől vasárnapig bulizhatsz
xlife11: és legalább egyben van az a 4-5 óra? Mert nekem sajna van jópár lyukasórám, meg van,h később megyek be, így pl kedden addig kell bentmaradnom, mintha 8 órám lenne, pedig csak 5 vanPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
GALARDO
addikt
Ez mennyire lehet valós?
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz xlife11 #18244 üzenetére
Már ahol...
Nekem tavaly heti 33 órám volt, tehát majdnem minden nap 7 és van, ahol mégtöbb van, idén is csak a fakultációk miatt van ilyen kevés + mert angolból leraktam az osztályozót, így heti -4 óra De nagyon király, mert heti 4 nap van lyukasórám és 2-szer 10-re járok be....Mondjuk jobban örülnék neki,ha inkább egykor végeznék és nem kéne 4-ig ott roh@dnomPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz C4mp3r #18240 üzenetére
Unokatesóm most jár egyetemre és pont ott voltam, amikor a tantárgyfelvételt csinálta azon a remekbeszabott Neptunon és nemtudom,h máshol hogy megy, de nála a BGF-en minden tárgyhoz volt legalább 7-8 időpont, amiből választani tudott, szóval nem volt nehéz olyan órarendet összeállítania, amilyet akart
GALARDO: mekkora ez a fotó Tényleg tiszta MIB, vagy ahogy magyarul hívják: Sötét zsaru(k)[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
"Suli"
Akarjátok mondani szabi vége, meló, ráadásul jön a peak-season több piacon is.
-
GALARDO
addikt
MIBAndrás.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
C4mp3r
addikt
válasz Ragnar95 #18239 üzenetére
te állítod össze az órarended
az eloadasok idopontjat nem te dontod el, annyiben donthetsz, hogy milyen orat veszel fel, aztan ha az utkozik masik kotelezo oraval, akkor beszoptad
ha épp nincs kedved bemenni vagy más dolgod van, senki nem fogja megkérdezni,h merre jártál
szeminariumon megkerdezik, illetve ujabban divatos a katalogusos eloadas, ott is be kell irnod magad
-
Ragnar95
félisten
válasz máyköl #18238 üzenetére
Persze, tisztában vagyok vele,h nem árt ott lenni az előadásokon, mert jópár tantárgyat nem lehet csak könyvből megtanulni + a gyakorlati órákra kötelező bejárni, de ettől még jóval nagyobb szabadságot ad az egyetem, mivel te állítod össze az órarended, szóval pl megcsinálhatod,h csak heti 3 nap járj be,de akkor reggeltől estig ott legyél vagy minden nap 1-2 előadás + ahogy mondod, ha épp nincs kedved bemenni vagy más dolgod van, senki nem fogja megkérdezni,h merre jártál...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
válasz Ragnar95 #18235 üzenetére
Tipikus gimis felfogás az egyetemről.
Már bocs, de tényleg...
Ha nem jársz be egyetemre, nem is fogsz tudni levizsgázni. Oké, hogy lazább, mint a középsuli, és nem is kell igazolni a hiányzásod, ha más dolgod akadna, de azért nem így működik, hogy haway van, és nem megyek be suliba, mert már rohadtul önálló vagyok... -
joey04
titán
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem is muszáj beszállnom a telefonlista közzétételbe:
Philips Fizz (1998-ban)
Nokia 2110i
Nokia 3210
Nokia 7110
Nokia 3650
Asus P525
Meizu M8
iPhone 3GSNem vagyok az az évente többször telefont cserélgetős típus, az látszik.
(A 7110, a 3650 és a P525 a mai napig megvan. )
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Ragnar95
félisten
Annyira nem is volt szar ez a nap, mint vártam, előzetes ömlesztett órarend alapján úgy tűnt,h minden nap 7-8 órám lesz, erre 25 lesz hetente, bár van jópár lyukas, szóval maradhatok ígyis bent a suliban általában délután 3-4-ig
-
Iomega
addikt
válasz vadászcsiga #18228 üzenetére
Akkoriban teljesen más volt minden.
Én jobban szerettem azt a korszakot, a szombati iskolába járás kivételével.DanielK: Akinek volt Nokia 2110-es telefonja, azt feltételezem, hogy járt suliba szombaton, mivel aki ezt a Nokiát megvette anno mikor új volt, az már olyan korosztályt képviselt.
Persze a te esetedben kaptad, így érthető, hogy kimaradtál a jóból.[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
tDr1v3r
veterán
Na akkor, én is:
Sony Ericsson k750 -> k618 -> Nokia 6280 -> SE k800 -> w580 -> w910 -> m600 -> MDA Vario 2 -> HTC Kaiser -> Touch Pro -> SE w760 + iPod touch 2G 8Gb -> Samsung Omnia 2 8 GB (apám céges telója, ~fél évig használtam helyette) -> (innét nem időrend ) iPhone 3Gs 16 GB, iPod touch 3G 64 GB + w760 és iPod touch 4 64 GB, ezzel párhuzamosan meg egyszer ZTE Blade (~fél évig ez is), majd egy HTC Desire HD. Ezutóbbi volt az utolsó telefonom, ezt valamikor tavasz végefele adtam el, az iTouch-omat meg ugye ellopta egy batu nyár elején... kb. azóta csak az iPod Classic-emet hordom magammal, más nem is kell, elég az ha van valamim amiről megy a zene.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Brumi˘
addikt
Ha már listák, itt az enyém is.
Nokia 1610
Nokia 2110
Panasonic gd-35
Nokia 3310
Nokia 3510
Siemens sexy (tipusára már nem emlékszem)
Nokia 3650
Motorola a835
Sharp gx-30
Panasonic vs3
Samsung d600
Motorola mpx200
Motorola V3x RAZR
Sony p800
Sony p900
Sony k610i
Sony k800
Sony p990
Sony k800
Sony w880
Sony t700
Samsung d900
Nokia e71 (mai napig megvan tartalák telónak)
Zte blade
Motorola defy
Htc hd2
Nokia n8
Iphone 3g
Iphone 3gs
Iphone 4 -
DanielK
addikt
Kicsit lemaradva, de én így néztem ki. Nagyjából:
Nokia 2110
Panasonic GD450
Nokia 3310
Nokia 3510i
------------- (innen nem időrendben sorolom )
Nokia 5220 XM
Nokia 6030
Nokia 6300 (2 is volt)
Nokia 6233
Nokia 6555
Siemens S55
Samsung D800
Samsung xxxx (valamilyen szétnyitható vodafone-os)
Motorola V300
Sharp GX15
------------- (időrend következik )
Nokia E51
Nokia 2720 Fold
Nokia 5230
Samsung Galaxy 3
Samsung Galaxy S
iPhone 4 (napjaink)[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Nem vettem annak, jól tetted, hogy leírtad, hisz ezért vagyunk itt. Ugyanakkor az Apple elég konzekvens az árszabásban. Ha nettó 450 dollár lesz egy i4, ami ráadásul ilyen esetben további 1 évig még biztos ennyi marad, (tehát 3 éves koráig) az elég csúnya húzás lesz az Appe-től. De majd meglátjuk, igy van.
i6 Silver
-
KraRe
aktív tag
válasz manchester85 #18217 üzenetére
Igen, ez az én véleményem, nem kötekedni akartam, csak leírtam a véleményemet.
(#18216) icecave: szerintem annyiért simán elvinnék.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz manchester85 #18214 üzenetére
Én is ilyen logika alapján gondolom, hogy mostanában kellene eladni, kérdés,hogy 80k-ért elvinnék-e, T-s, garos, hibátlan elöl hátul, doboz, minden tartozék, csak a fém kereten van pár apró karc a bumperek miatt.
-
KraRe
aktív tag
válasz manchester85 #18214 üzenetére
a 4 szerintem nem fog leesni a gs árára, a gs lesz~350$ a 4 pedig ~450$
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Én is most adnám el, ha váltanék. Ezek a hivatalos nettó iPhone árak: 4S: 650$, 4: 550$, 3GS: 375$. Ugye az i4 most a 3GS státuszába kerül. A kártyás ára valószínűleg 40-50 ezret fog esni hivatalosan, így még most érdemes eladni szerintem.
i6 Silver
-
mastercroc
csendes tag
válasz icecave #18212 üzenetére
Sztem nem most kene eladni... Sztem mki kivar az uj iphonera ugyhogy hasznaltat sem nagyon vesznek mert ugy vannak vele h megnezik milyen az uj iphone es ha nem bejovos vagy draga akkor vesznek 4st. De ha kijon es csalodas es tartjak meg egy darabig a keszulekek az arukat akkor jo vetel lehet a sima 4. En varnek vele... Vagy rakd fel kicsit tularazottan aztan ha megveszik az zsir ha meg nem akkor megmarad
-
Malachi
addikt
úgyis olyan magasak lesznek az árak, hogy nem tudják befolyásolni a használtpiacot. egy pár hónapig még biztosan. aztán lehet, hogy jön még egy áremelés.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz icecave #18206 üzenetére
jelenleg még én is csak akkor tömegközlekedem, ha magam is akarom, muszájból nem!
én nem adnám el, nem tudni, hogy mi lesz a helyzet az új iphone tekintetében...
vagy legyen bármilyen, te látatlanban megveszed majd? esetleg 4s, ha nem jön be az új típus?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
Na ezért jó freelancer grafikusnak lenni, kihagyom a BKV-t a dologból
szer: épp azon töröm a fejem, hogy adjam-e el az i4-emet, még most... vagy bukjak többet,ha csak akkor adom el,ha új iPhone kijön. Kérdés,hogy addig milyen készülékkel "karistolok"...
Mindenesetre a képeket már elkészítettem a telefonról a hirdetéshez, csak még nem tudom mi legyen.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Kiürült a topik, mindenki ment iskolába.
-
legenda
válasz joey04 #18175 üzenetére
a p900 árára már nem emlékszem, de az s700i közel 80 e ft volt 2 év hűséggel, bár a kapcsolat pontok levonása után 70 e ft lett a vége.
3210 sok munkatársamnak volt akkoriban, de nekem nem jött be, mert nem tetszett a gombok elrendezése.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
joey04
titán
a jelenleg érvényben lévő szoftveres szabadalmak és a google laza feltételei miatt az androidnál nem lehet meg a kellő komfortérzet, így onnan nem érzek veszélyt (persze ha az apple továbbra is ilyen szorgalmas vágja tönkre az ios-t, akkor ki tudja). A WP más téma, főleg a Nokia. Ha kukáznák az amoledet, felpörögne a Marketplace és lennének gyorskapcsolók akár csempeként, akár nem hivatalos úton, akkor váltanék talán. Persze egy note 2-t bepróbálnék, ha több pénzem lenne és nem lenne túlárazva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest