Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Megvan az új gépem első darabja, egy Intel i5-3570k proci.
Igyekszem olyan gépet építeni, amire majd az OS X is felmegy.
-
Iomega
addikt
válasz zeno70 #16982 üzenetére
Köszi a meghívást!
Én éltem kint egy ideig, egész szépen sikerült is bejárni az államokat. Szinte csak pozitívumokat tudok mondani ezzel kapcsolatosan. Szuper dolog volt, mondhatni óriási élmény volt amikor NY-ból, kocsival áthajtottunk LA-be.
Nagyon szerettem ott élni. Gondoltam rá, hogy jó lenne újra kiutazni egy időre.[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #16990 üzenetére
Lehet megveszem majd, de ki kellene tapasztalnom, melyiknek higgyek, a gyári mindig alulbecsül (yahoo alapú), a köpönyeg nagyjából be szokott jönni, az idokep meg tippel összevissza, aztán vagy bejön neki,vagy nem (főleg, ha mondjuk 3naptól előrébb kell jósolni, na ott aztán van ám szórása).
-
nagyúr
válasz Solar_Wind #16987 üzenetére
Igen, csak vidéken jobban viseltem a 40 fokot, mint itt a betontengerben... Jövő héten már nem lesz para. Mész koleszba, albiba, vagy hova költözöl?
vadászcsiga: köpönyeg app 23-26-ot mutogat max-ra. Egyébként tökmindegy, ha már 30 fölé nem megy a maximum, mindjárt jobb a helyzet. Nem kell 10 percenként törölközőt cserélgetnem a seggem alatt munka közben.
[ Szerkesztve ]
-
Solar_Wind
senior tag
válasz icecave #16986 üzenetére
Hát igen, remélem, nem lesz több ilyen pusztulat idén. Jövő héten költözöm, nem szeretnék 40 fokban cipekedni.
Ráadásul most Dél-Alföldön vagyok, itt mindig egy-két fokkal melegebb van
Nekem meg délután irány a SZIN a 40 fokban, hajjaj. És még egy sört se ihatok meg, mert kocsival megyek.Egyébként tegnapelőtt, ahogy jöttem visszafelé Szegedről hajnali 1-kor az országúton 27 fokot mutatott az autó.
-
nagyúr
Huhh, utolsó nap az évben, mikor ilyen elviselhetetlen meleg lesz (legalábbis remélem). Elszaladunk asszonnyal a piacra, kifosztjuk a B*dmil márkaboltot, és jövünk haza dögleni, filmezni, aludni, etc
Kicsillagozom, ha 5 percen belül fizet érte a B*dmil, akkor visszajavítom
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz GALARDO #16980 üzenetére
Bocsi, elkalandoztam!
Akkor mashonnan kozelitem meg a dolgot: [link]
Igen, tudom...egyenlore.Iomega: Gyere cimbi, van itt eleg hely. De viccet, felre teve - orulnek, ha minel tobben latogatnanak ki, mert sok eloitelet megdolne (mint ahogy mar tobb ismerosom is mondta) az itteni elettel, lakokkal, stb, kapcsolatban.
Ha nem is mindenki...de en szeretem.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
-
zeno70
tag
válasz icecave #16956 üzenetére
Es ez a tipus mennyire jo? Van nagy fej-jajgatom ilyenben, de neha jo lenne (utazashoz) kicsi.
Amugy en sem alszok, igaz, itt meg ebben az oraban kicsit fura is lenne (7 mult). Szep almokat azoknak, aki mar elszenderultek!
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
máyköl
veterán
Mi megy itt ilyenkor? Ejnye...
-
nagyúr
-
Malachi
addikt
akkor elkezdődött az év állítólag legmelegebb napja. kell egy rekesz sör reggel.
-
Malachi
addikt
válasz GALARDO #16962 üzenetére
úbazz, akkor tényleg túl sokat dolgozom. tényleg? ja, tényleg. ezt amúgy szeretem, nem kötnek ilyen hülyeségek, hogy napok, meg nemzeti ünnepek, éjszakák vagy nappalok. minden nap hétvége, vagy minden hétvége munkanap - ahogy vesszük.
(#16966) icecave - néha a tököm kivan vele, ahogy tudok menekülök a gép elől, ha úgy alakul. amúgy ilyen tényleg van? közös csetes filmnézés jutubon? nem tartom magam gyöpös vénfasznak, de ez valahogy kimaradt az életemből.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Malachi #16960 üzenetére
Mondjuk igen, amíg nem dolgoztam, nemigen voltam itt, ment a buli szépen. Valóban furcsa, hogy igazi társas kapcsolatok kiépítése helyett ott rohad a többség a gép előtt... nekem még oda kellett ám tolni a pofám az asszony elé,hogy elhívjam randia, nem ám facebook chaten kellett rápingelni, hogy megnézünk-e egy filmet a youtubeon úgy,hogy ő is otthon van meg én is...
Jojo5: cseppálló is, izzadtság sem kezdi ki, szerintem frankó. Csomó kellék van hozzá, és adidasos kis tok. Persze, ennyiért a minimum elvárható.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz icecave #16961 üzenetére
hála az égnek, na akkor nézelődöm ha tényleg ennyire jó, ez a citromsárga még be is jönne...
icecave: eddig se jártam el bulizni, nem vagyok túl nagy társasági ember, mozit\sétát\edzést ezerszer többre tartok mint 1 bulit...
jó évi 2 max. 3 azért van=kötelező szülinap újév meg 1 random általában...[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
-
Jojo5
őstag
válasz icecave #16956 üzenetére
nekem natur agyba dugós kéne ez a cx680 egyáltalán nem jön be így képről
Malachi: 45 perce estem haza edzésről...
meg most megy a hercehurca mert jelentkeztem tescoba mint diákmunkás pénztárosnak és azt nem kívánom senkinek, de közben hívott ferihegyről a KFC, hogy belépő igénylésem kéne mire közöltem, hogy a Lufthansa-hoz van belépőm az nem-e jó stb, megy a kavar...
de a tesco-tól szabadulni akarok, inkább valami gyorsétterem nappali suli+edzés mellett...[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
tényleg, ti mi a francot csináltok a gép előtt szombat éjjel? se csaj, se pia, se buli? unalmas banda.
(én dolgozom, nekem van mentségem)
-
Jojo5
őstag
válasz Blaise #16903 üzenetére
az a baj, hogy nekem már a hangzás romlás se érdekelne egy extrán tartós füles mellett...
cx-200 street ii\300\500 mind megtörtek...
eddig nem találtam olyan fülest ami ne tört volna meg nálam 6-16 hónapon belül...
[ Szerkesztve ]
-
KraRe
aktív tag
Csak nem, van leszedve elég játék, válogasson azok közül, újat ne vegyen
Kis szívroham így estére, küldtem egy üzenetet miszerint "A telefon 2012.08.25-én 08:00-kor minden személyes adatot töröl, és többé nem használható az apple jogainak megsértéséért." Ha jb-s lenne, hihetőbb lenne, de így is jó szerintem
-
GALARDO
addikt
N.O.V.A. 3 milyen? Érdemes megvenni? Nekem az első rész, nagyon nem jött be.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
KraRe
aktív tag
Úgy azért hamarabb észreveszi, nem kell 100 hozzászólás közül megkeresnie 5-t ami neki szól, legalábbis szerintem.
Meg mindenhova bemásolja, ezért nem kap értesítést, hogy érkezett hozzászólás.
(#16944) SÖ: nem, nem dobált semmit, normálisan volt wifi, 3g, gps jel is, semmi ilyen problémája nem volt, csak egyszerűen nem találta.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Most nézem csak, hogy a válaszokat priviben kérte. Vajon miért?
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #16938 üzenetére
Az egy nagy kérdés.
Használhatatlan sz@r. De van. -
KraRe
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #16924 üzenetére
Befejeztem
BanNor
Hogy szaradna le a keze annak aki ellopta.
Az iphone 4S topikban még nem másoltad be a hsz-ed.[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
hajnalban piac, aztán meló, közben várom majd az éjszakai frontot. hátha ideér. lusta lennék amúgy kimászni a 40 fokban egy jó kis tolongáshoz. meg szájtátani minek, ha vennék valamit, még csak-csak az akció miatt.
-
BanNor
csendes tag
Sziasztok, nem vagyok jártas a témában, ha lehetséges a válaszokat PRIVÁTBAN kérném.
Ellopták az iPhone 3-amat. Mi esély van, hogy megtaláljam, mi a teendőm? Milyen lehetőségeim vannak?
Illetve mit csinálhat a tolvaj, hogy az életben ne találjam meg? (a Restore megoldás arra hogy minden adat törlődjön?)
Ezekről pár infót írjatok nekem kérlek...
-
máyköl
veterán
Ááá, azért erre a szintre nem süllyedek le.
Szoktam vele dumálgatni mikor néha bemegyek a Duna Plázába, ismerjük már viszonylag régebb óta egymást, inkább ő pózol velem.
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #16923 üzenetére
Csiga, nem bírsz túllépni ezen? Addig nyújtózkodj, amíg a házad ér.
i6 Silver
-
Totheground
addikt
válasz Solar_Wind #16921 üzenetére
A négy éves unokahugom is.
@BoboDJ
"pózolj Handrással"Kéne pályázat.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Solar_Wind
senior tag
Én SZIN-ezek
-
máyköl
veterán
Holnap valaki Xms megnyitó?
-
SÖ
addikt
válasz Blaise #16901 üzenetére
Ne tévesszen meg a fa, semmivel sem szól jobban, amúgy ez nagyon átlag füles, a szöveg csak körítés mellé. Bayerdynamic már márka. Erős bassus, és nagyon mélyre lemegy. Ha naturális hagzást keresel akkor mélyebbre kell nyúlni. GR07
Vagy valamilyen balans armatúrás füles.vadászcsiga
M1-esem volt, és szépen szólt kiegyenlítetten, de kicsit unalmasan.
korpisakk
A Xearks nem ajánlanám mert bármikor elszállhat. Flex hibával. TDIII-om volt
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz korpicschess #16906 üzenetére
Tényleg szép hangja van az M4-nek. Bár én senn-el kezdtem, szóval kerestem a mélyeket. Akciósan viszont nagyon megéri.
Xears anyagminőségre sok a panasz, nem? Meg a flex drive, ami szerintem M4-nél is durva (gumiharanggal).
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Ne vegyél Sennheisert ilyen áron.
Nézd meg a Xearseket, Brainwavzot.Ha kicsit nagyobb összeget akarsz kiadni, akkor esetleg ez a Brainwavz: [link]
Viszont a szakos topikokban biztos tudnak okosakat mondani.
szerk:
Nekem Brainwavz M4-em van és eléggé meg vagyok elégedve, igaz teljes áron nem venném meg. Nagy pozitív, hogy comply foam füldugók járnak a jobbakhoz már, nem gondoltam volna, de tényleg király![ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Malachi
addikt
kicsit hazabeszélek, ha tudsz hallgass meg valahol egy beyerdynamic DTX101-et. 15k. nekem olyan van, szerintem jobban szól a sennheisernél ezen a szinten. ráadásul nem is látsz olyat mindenki fülében.
de ezen a szinten 12-15 között soksok teljesen elfogadhatót találsz már, érdemes kutakodni. azt nem tudom, fontos-e, hogy headset legyen, vagy elég a sima mikrofonmentes is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Blaise
veterán
Szerintetek milyen lehet ez a fülhallgató?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest