- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife11
senior tag
válasz
manchester85 #16499 üzenetére
Oh, ezeket nem tudtam.
-
manchester85
veterán
válasz
xlife11 #16498 üzenetére
A szeptember 12-i Apple event már tény. Októberre viszont semmilyen Apple rendezvény nincs lefoglalva, úgyhogy szerintem a szeptemberi a valószínűbb.ű
szerk:
Na de ha Máyköl egy konkrét dátumot írt, akkor gondolhattad volna, hogy nem a hasára ütött.
Macrumors főhírek: Next iPhone to be Announced September 12, 2012
iPhone 5/iPad Mini Intro September 12, iPhone 5 Release September 21
Mondjuk a név nem stimmel az tuti.
-
sagit
veterán
mikor jön az iphone 5? vagy new iPhone ?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #16481 üzenetére
-
Weeman1
veterán
Dicsak buksi,mi folyik itt.
-
Totheground
addikt
Hey guise, what's going on in this thread
-
nggabi
félisten
válasz
azt nekem is sikerült a motorolással. pedig aztán nem volt benne semmi újdonság...
akinek piros az avatarja az visszamennyen
sagit: a link megvan de magán az oldalon törölték azóta. nem tudom h miért... új infó h Olaszországban is bukó lesz ha nyer a moto.
-
sagit
veterán
válasz
Jövünk bulizni!
Nálunk nincsenek cikkek, törölve van az utolsó is. :/Gabi megvan még a link? Ebbe a totyikba hátha elfér...
-
FET-MEN
veterán
válasz
korpicschess #16473 üzenetére
ha jól tudom minden topicba van jogom írni alapelvek szerint.. szóval qss
-
Piwi
veterán
mivanitt?
-
nggabi
félisten
válasz
vadászcsiga #16471 üzenetére
viszont azt a pontgyűjtögetést ami itt nálatok van jó néven venném ha valaki lemásolná
szerk.: nem tudom h miről beszélsz
appokat ingyen? az warez
korpi: "ez nem vonat, bárki felülhet"
-
-
nggabi
félisten
válasz
vadászcsiga #16467 üzenetére
csúnya, gonosz gugli
gondolom vannak még országok ahol nem lehet fizetni a marketen, vagy azokra is gondoltak akiknek nincs bankkártyájuk.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
vadászcsiga #16467 üzenetére
Nem hiszem, hogy az Apple csinált először ilyen kártyákat. A Sony (Playstation), a Microsoft(Xbox), a Nintendo is használ ilyen pontkártyákat ezer éve.
-
vadászcsiga
félisten
Újabb per, vagy ez szabadon másolható? Frissült a Google Play Store
-
-
mastercroc
csendes tag
Lattatok penteken a gyilkos elmeket rtl-en?helyszinelo csavo iphonet odarakta a csavo ujjahoz es mar le is olvasta szep animacioval az ujjlenyomatot
tudom h ilyen nincs csak fake de tok jo
-
SÖ
addikt
válasz
joey04 #16427 üzenetére
3GS és a 4 között is pont ilyen különbség van. A négyesnek melegebb színe van, nagyobb betekintési szöggel. Kíváncsi leszek az ötösre, ami vékonyabb és más felépítés.
szerk. nekem kifejezetten jobban bejön, exkluzívabb. Persze a fő cél a színhelyesség. A Sharp ebben nagyon jó.
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #16434 üzenetére
passz. amit én láttam, az nem volt ilyen gáz, sőt! Ettől persze biztos vannak félresikerült darabok! Csak önmagában a melegebb színvilág (ésszerű határokon belül) nem jelenti szvsz azt, hogy hibás.
-
manchester85
veterán
Aki akar egy kis uplifting trance-t hallgatni éjszakára, az kattintson ide.
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #16451 üzenetére
Azoknak az appoknak vagy miknek nem sok értelmét látom. Nincs x, nem lehet kis ablakba vagy tálcára rakni őket.
"feltettem asszonynak is netbookra de ott az alacsony felbontas miatt nem érvényesül a metro ui"
Én TV-n gépezek. Itt meg nagyon is érvényesül. Mintha retardált lennék, nagy betűk, nagy csempék, minden színes... A mesekönyvek ilyenek, 30-as betűk nagy képekkel, hogy ne zavarodjanak össze a kicsik. -
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #16453 üzenetére
Miket szinkronizál a böngészőn kívül?
Skydrive gondolom tud fileokat, de ahhoz nem kell W8. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #16452 üzenetére
Komolytalan. Egyébként a windows id-n keresztül ugyanúgy szinkronizál a surface-szel mint icloud ipaddal/iphone-nal. Netbookra ugyanazzal az id-vel léptem be, explorerben ott volt az összes kedvencem.
16454
Skydrive ja, képeket is, többit nem tudom mert nem laktam be egyik gépet sem de sztem zenéket meg videókat is.Windows bolt vagy mi gyakorlatilag üres. Kétlem hogy a véglegesre teli lesz jobbnál jobb appokkal.
-
Totheground
addikt
Szerintem pofáraesés lesz ebből a W8ból, és viszonylag hamar kapink egy következőt.
De majd meglátjuk, engem addigra nem fog érinteni. -
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga #16449 üzenetére
tabletes rész nincs összecsapva mert arra kiváló csak hát ez a felület nem éppen egér/touchpad barát
16451: mondjuk az tényleg fura
-
vadászcsiga
félisten
válasz
mondomén #16442 üzenetére
Ma tettem fel, elsőre nem tetszett, másodikra igen bár kb annyi benne az újdonság 7-hez képest mint ios6-ban. Úgy gondoltam marad, feltettem asszonynak is netbookra de ott az alacsony felbontas miatt nem érvényesül a metro ui csak a desktop, de akkor meg minek a 8 úgyhogy holnap megy vissza 7-re mindkettő. Csináltam magamnak pár óra pöcsölést. Fszom
Kár hogy így elkúrták, a 7 sokkal szebben ki van dolgozva. Ez egy osszecsapott munka.
-
Ragnar95
félisten
válasz
mondomén #16445 üzenetére
Jaja, az a sarokbahúzogatós rendszer egy vicc gépen...Tableten jó ötlet,de egérrel v touchpaddal katasztrófa...Az egész os-t elrontották ezzela hibrid megoldással, mivel a metro ui-t full tabletre tervezték,de a desktop módot, meg az intézőt meg full PC-re....
Használj hackintosht és akkor nincs + költség -
mondomén
őstag
válasz
Ragnar95 #16443 üzenetére
Nálam is 2 óra után ment a levesbe.
Ez a sarokba húzogatós hülyeség például nagyon zavaró. A beállítások részt mintha óvodásoknak csinálták volna, nagy ló.aszó betűk, színes hátterek. Áh, nekem ez nem kell gépre. Táblán szívesen használnám egyébként, oda biztos nagyon jó. Amúgy adok még neki majd egy esélyt, hátha...
@ittakary
Szerintem a következő gépváltásnál váltok OSX-re. Csak egy kicsit többet kell melózni, ha ez a terv marad. -
mondomén
őstag
Win8-al hogy álltok? Használja már valaki?
-
Jojo5
őstag
válasz
manchester85 #16434 üzenetére
innen, de csak gondolom...
tudtommal még az én biztosításomban benne van, hogy nem refurbot kell adniuk hanem kötelezően ujjat...
akik utánam kötöttek azok más díjakon és feltétellel utaznak...
és onnan vagyok "biztos", mivel utána olvastam meg már sok cikk lehozta, hogy mások is tapasztalták, hogy többféle árnyalata van a paneloknak, amikor én rákérdeztem a T-ben akkor azt mondták, hogy erre nincs csere, de azóta lehet, hogy cserélik az embereknek, én nem mentem utána, ha nagyon vergődök a teló miatt akkor max. a biztosítással próbálok élni és ennyi.
-
máyköl
veterán
válasz
Totheground #16438 üzenetére
Hehh, ez működik, nagyon köszi!
Dede, iOS6.
-
Totheground
addikt
-
máyköl
veterán
Help pls!
Freemyapps -en nyomtam egy 10dodós gift cardot, be is dobott az iTunes -ba, ahogy kell, viszont sehol a reedem code hozzá. A pontom levonta, egyenleg ugyanannyi mint eddig.
Ötlet? -
manchester85
veterán
Honnan tudod, hogy a tied nem refurb? Minden cserélt telefon refurb, kivéve, amit a kereskedelmi forgalomra szánt fehér iPhone-os dobozból veszel ki. Nem tudom biztosra, hogy cserélték volna, a gyerek annyit mondott, hogy tudta volna cserélni helyben is, ha van raktáron. Lehet, csak blöffölt.
Honnan vagy benne ilyen biztos, hogy nem cserélték régebben a sárgás kijelzőjű telefonokat?
Joey20!
Én nem tudom, mindenesetre az tény, hogy az enyémnek rosszabb a betekintési szöge, és bizonyos szögből ez is kékes hatású, mint a "régi". Ellenben a kékesnek nincs olyan betekintési szöge, amiben sárgás. Akkor ez?
A másik meg, amit már írtam, hogy nem lehet két csoportra osztani, hogy kékes meg sárgás. Az én régi kékes iPhone-om mellett sárgás volt apámé. (Ez már akkor feltűnt, mikor ez a mizéria nálam még szóba se jött.) Most az enyémen akkor üt ki igazán, hogy sárgás, ha az apáméhoz hasonlítom. Tehát itt nem kétféle kategóriáról beszélünk, hanem arról, hogy a készülékek kijelzőinek kalibrálása nagyban eltérhet. Na ne mondjátok már, hogy a végtelenségig normális, ha eltér.
(Mert ugye ez azt jelenti, hogy aki sárgásnak tartja a sajátját, az nem feltétlenül jelenti, hogy az övé ugyanannyira sárgás, mint mondjuk a Tibee-é vagy az enyém.) Innentől fogva nehogy ne eshessen már valamelyik készülék a hibahatáron belülre, amikor az enyém egy olyan készülék mellett tűnik sárgásnak (az meg kéknek) amelyik az én régi készülékem mellett tűnt sárgásnak...
Egyébként akit érdekel, ezen a fórumon boncolgatják rendesen a témát, és gyakorlatilag senki nem a sárgás mellett beszél, illetve több embernek is cserélték már. Akkor hogy is van ez?
-
Jojo5
őstag
válasz
Tibee86 #16432 üzenetére
én nekem már nincs garim, a headsetem eltünt az adatkábelem meg kontaktos, ha leejtem, akkor addig szerzek 1 headsetet mert minden tartozékkal kell beadni... de rakat idő amíg átfut, bár ha új szifont vagy I4S-t kapnék helyette nem fakadnék sírva, de ha ilyen állapotban elmegy 70-75k-ért akkor azt mondom jó és nem "okosítok" a biztosítással...
-
Jojo5
őstag
válasz
joey04 #16427 üzenetére
nem, nekem nem volt foltos, alapból lehetett látni a különbséget, hogy az én I4-em mélykék árnyalatú volt pl. a menüben haveré meg szó szerint sárgás, az új I4 ami lett az nekem is sárgás...
tudtommal ezért nem cserélik mert nem a ragasztó a bibis hanem a kijelző ilyen magában szóval nem hiba...
még olvastam is régebben erről és megerősítették, hogy más piacra szánt teló is lehet simán...Tibee86: nem próbáltam cserélni\cseréltetni emiatt, csak érdeklődtem, a garim már lejárt, ha nagyon gusztustalan akarok lenni akkor a biztosítással kell okosítanom, de ha ilyen állapotban elmegy(elől\hátul karcmentes, csak a bumper kifényesítette az alukeretet...
) 70-75k körül, akkor nem fogok szórakozni a biztosítással
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #16425 üzenetére
Nem nagyon nézegettem, de most hogy így felhoztad kipróbáltam, van azért különbség.
Jojo5 : Ahogy joey20 is írja, szerintem azok a cikkek a ragasztós dologról szóltak. Próbáltad régebben emiatt cseréltetni, hogy biztos vagy benne? Csak mert elvileg, ahogy manchester85 írta, neki szó nélkül cserélték volna, ha van készleten.
joey20 : Nekem a sárgásból jutott, nem mondom, hogy annyira gáz, de mégis. A "másik féle" inkább tetszik. Értem én, hogy több helyről származnak a kijelzők, de mégse jó ez így szerintem.
máyköl : "Így van, nincs olyan, hogy rosszabb."
Pontosan ahogy mondod, csak sárgább, de szerintem a többség nem a sárgás kijelző mellett döntene, ha választhatna.#16431 : Az látod lehet, de ott nagyobb az esély, hogy nem lesz lehetőségem összehasonlítani egy másikkal. Bár az se fenyeget, hogy mostanság tv-t vegyek.
#16430 : Hááát, ha biztosításom lenne nekem is, nem szenvednék ilyenekkel. Én nyugodt szívvel ejteném le "véletlenül".
-
joey04
titán
az a ragasztós dolog volt nem? Az csak foltokban jelentkezett és 1-2 nap alatt elmúlt, ahogy kiszáradt. Itt sárgásabb az egész színvilág. de mondom, sokaknak ez tetszik jobban. ha megnyitsz egy teljesen fehér képet, akkor látni, hogy valóban semmivel sem rosszabb a sárgás kijelző, pont annyira tér el kb a szabályos fehértől, mint a régi kékes beütésű. csak gondolom mindenki ezt szokta meg. Nekem kékes van, de ha sárgás lenne az sem zavarna. szerintem ez nem hiba.
de persze ha valakinek nem tetszik, és ezért valóban cserélik, akkor hajrá.
-
Jojo5
őstag
válasz
manchester85 #16425 üzenetére
az első I4-emnek szép mélykék árnyalatos kijelzője volt, amit helyette kaptam az sárgás ahhoz képest, viszont nem refurb a telom az fix, valahol még régebben le is hozták egy cikkben, hogy miért is sárgás némelyik szifon kijelzője...
most akkor neked fix, hogy cserélik a sárgás hatás miatt ? mert régebben emiatt nem cserélték az biztos
-
manchester85
veterán
válasz
joey04 #16424 üzenetére
Azért nem mondanám, hogy két oszlopba lehetne sorolni a kijelzőket. Pár hónapja pont azt nézegettem, hogy apám i4-én (16GB) milyen sárgás a kijelző, míg az enyém (i4, 8GB) inkább kékes-fehéres, és hogy ez mennyivel szebb, kicsit hűvösebb hatású.
Ehhez képest pillanatnyilag a mostani garanciában cserélt telefonom sárgás kijelzőjét az apáméhoz hasonlítva mutattam meg az ismerősöknek, hogy szemléltessem a kontrasztot és az aggályaimat...
C4mp3r!
Szerintem meg nagyon is szembetűnő, arról nem is beszélve, hogy sötétben, este igazán feltűnő, akkor szinte arany ködben úszik a telefon.
Tibee86!
Azt próbáltad már, hogy különböző szögben nézed a telefont? Ugyanis amit én észrevettem még, az az, hogy van olyan szög, amiből nagyon sárgás, míg ha pont ellentétes irányba döntöd, akkor meg ugyanolyan kékes fehér árnyalatot kapsz, mint a "normális" kijelző. Ez egyébként egy újabb bizonyíték arra, hogy nem preferencia kérdése, ugyanis az enyémnek képminőség (vagy színhűsége, ha objektív akarok lenni) nagyban függ a betekintési szögtől, ami pont ellentmond az i4 hírhedten jó tulajdonságának. (És ami a másik típusnál abszolút nem jelentkezik. ) Egyébként engem is azért zavar, mert van viszonyítási alapom. (1 év egy nagyon hűvös színűre kalibrált i4-gyel+ ipad, ami szintén olyan.)
-
joey04
titán
Nézegettem ezeket a sárga problémákat: Ismerősnek új típusú i4-e van, és neki ez a sárgább fajta van. Szerinte pl az enyémen rondábbak a színek. Kikérdeztünk pár embert, és teljesen változó volt, hogy ki melyiket találta szebbnek. Itt is van különbség. (ezt csak a színek miatt linkeltem)
16423: nm.
-
Tibee86
nagyúr
Próbáltam lefényképezni a különbséget, ezen a képen azért látszik eléggé: [link] ( mindkettő max fényerőn)
-
kenny123
addikt
Használ valaki bookbook tokot a telefonjára?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
bobooo #16410 üzenetére
Amíg nem láttam, hogy milyennek kellene lennie, nekem se tűnt fel annyira.
Manchester85 : Akkor szerintem jövőhéten beviszem a westendbe az enyémet. Annyiból egyszerűbb nekem a dolgom, hogy én beviszem a másikat is, ha nagyon hasonlítgatni akarják.
#16417: Az úgy más, akkor te jól jártál. Bár ahogy látom ez a sima i4-nél problémás leginkább.
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #16413 üzenetére
Hát, bementem a miskolci fő T-be, mondtam a srácnak, hogy elég gáz, nézegette, de nem mondott semmit, meg bütykölt valamit a számítógépen. Azt mondta, hogy nincs most i4, de el tudja küldeni. Kérdeztem, hogy de ha lenne, akkor tudnád cserélni itt helyben ? Mondta hogy ja persze. Meglepődtem, mert eddig nálunk nem volt ilyen lehetőség, ezért is vittem a Westendbe, mert írták többen, hogy ott azonnal tudják cserélni. Mondjuk kicsit "próbálkozott", hogy lehet, hogy más kijelzőt tettek bele, de mondtam, hogy hasonlítjuk össze, és majd láthatja az eltérést. A számomat is felírta egy cetlire, de azt mondta, úgyis elfelejt felhívni.
Na mindegy, szóval fura volt ez az egész, de elég lazán kezelte ja, meg eddig azt se tudtam, hogy azonnal is tudják nálunk cserélni. Mondta, hogy úgyis van egy év garim, addig csak lesz raktáron. Szóval elég lazán kezelte a helyzetet. Szerintem szervizestől is függ, de ha határozott vagy, úgy gondolom, hogy sima ügy. (Legfeljebb többször próbálkozol több helyen.)
A kérdés csak az, hogy orvosolható-e a gond, vagy csak garihosszabbításra lesz jó. Mert az enyém a heten újraindult, most már szeretnék egy normális kijelzőt is bámulni.
Ittakary!
Mondjuk azt nem értem, hogy az USA-ban van rendes javítás is. A 3G-men simán cserélték az üveget, de ugyanazt a telefont kaptam vissza. Tehát ennyiből nem stimmel a sztori, mondjuk nincs kizárva, hogy van olyan város, ahol szintén refurb-öket osztogatnak, mert esetleg az adott Store-ban nincsenek meg a feltételek.
Tibee!
Én meg közel egy évig csak a fehéret bámultam, ami mellett az apamé tűnt sargasnak picit. Ez mar akkor feltűnt, mikor még a régi telefon volt meg. Most az apaméval hasonlitgatva nézem, hogy az enyém milyen sárga. Na ez milyen durva már?
-
válasz
manchester85 #16409 üzenetére
Tudod mikor csinálják meg ezt magyarországon, hogy 30 dobozt kinyitnak veled
Előbb küldenek el az @nyádba. Sajnos ez nem US
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Akkor Te már rákérdeztél, és cserèlik a sárgás kijelző miatt?? Csak mert feleslegesen nem akarok bemenni. Most megint hasonlítgattam a két telefont, elég gáz az enyém a másikhoz képest.
-
SÖ
addikt
Komolyan mondom, inkább ez mint a Samsung. 3000mA 71k!
-
C4mp3r
addikt
válasz
ez alapjan akkor ne sok jora szamits
-
bobooo
addikt
válasz
nekem nem sárga, pedig enyém is refurb
-
manchester85
veterán
válasz
ittakary #16408 üzenetére
Csak majd ne lepődj meg, ha sárgásabb lesz az új telefon kijelzője.
Macrumor fórumon azt írják, az összes refurb telefonnak sárgás árnyalatú a kijelzője, és a héten én is egy ilyet kaptam. Persze majd viszem ezt is vissza, csak vidéken nem tudták egyből cserélni, mert nem volt raktáron. Érdekes ez az egész szitu.
"went back to Apple with my yellow tinted refurbished phone (5K) After seeing 8 replacement phones, they are yellow. Went to Apple, genius agreed mine was off and offered to replace. I said I will only if not yellow. The guy got his manager, they got a total of 30 (THIRTY) black boxes and opened each one. EACH one started with 5K and was yellow tinted. This was at the end of the day too. The manager then opened a brand new iPhone 4 and compared it and of course it is blue tinted. He then gave me the brand new phone. FINALLY this is over for me."
Mondjuk 4S-nél lehet ,hogy más a helyzet, de ott is gyakori a sárgás kijelző. Elég zavaró, mit ne mondjak.
C4mp3r!
Mit bánom én, viszont ha mind rossz, (összehasonlítva a nem refurb-bel) akkor X-edik csere után van valami törvény, hogy levásárolhatom az árát vagy nem tudom. Vagy gariztatom s végtelenségig, és újként adom el. Én azt tudom, hogy egy gyönyörű kijelzőjű telefont adtam le.
Bobodj!
Nem tudhatod, ha ezt szoktad meg.
-
SÖ
addikt
válasz
joey04 #16401 üzenetére
Semmi különbséget nem látok a flex kábelen, csak a gombon.
Ha nem tudják kicserélni, megcsinálom én. Persze nekem tökéletesen működik, így két év után is, de nem szoktam állat módjára nyomkodni, ráadásul amióta hallottam erről a problémáról, az Assistive Touch-ot használom. A 4S gombja a tömítettség miatt lenne jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xbox Ultimate előfizetések
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!