- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz
Totheground #16198 üzenetére
Nem lehet, hogy egy iPad mini került a kóretaiak kezébe egyészen véletlenűl? Úgy tudom azóta sokat járnak kocsmába.
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #16197 üzenetére
Leginkább vezetés közben. Kitakarja a rendszámot.
-
Totheground
addikt
Nem tab volt, azért az jóval nagyobb, mint a note.
Egyébként valszeg tudják, hogy nálunk több az Applebuzi, mert rendszeresen macbooknal hónunk alatt meg iPaden hülyeségeket mutogatva érkezünk a lifthez.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #16194 üzenetére
Lehet hogy az csak egy tab volt. Samuék valamiért azt gondolják hogy egy 7"-os táblával kényelmes a telefonálás.
szerk: lassú vagyok : )
Totheground
Már nem sok a különbség, durván 2". -
SÖ
addikt
válasz
Azzal még nem bukhatsz le, a Samsung azt is másolja. Ők is gyártanak fehér füleseket.
Inkább fotóztad volna le az iPhonnal.
szerk. Na nggabi megelőzött
-
nggabi
félisten
válasz
talán a tab 7 2.0 volt
am a nótnak is fehér a headsete. biztos másolták a fehéret is
gonosz, csúnya kóreaiak
ˇ mondtam
-
Totheground
addikt
válasz
máyköl #16193 üzenetére
Korábban már írtam, hogy fölöttünk van a Samu HQ, így nap mint nap látok kicsi koreaiakat S3-al szaladgálni. Érdekes az "arány".
Viszont ma láttam az egyiknél a liftben egy kib* nagy ketyerét, szerintem még a Note-nál is nagyobb lehetett, bár ez lehet, hogy csak a viszonyíás miatt.
De lehet, hogy egy Note2-t spotoltam, mert gyorsan elrakta, amikor beszálltam a liftbe, fülemben a fehér headsettel. -
nggabi
félisten
válasz
vadászcsiga #16190 üzenetére
jah, az is igaz. lassan már low end ez is
-
SÖ
addikt
válasz
nggabi #16186 üzenetére
Minnél nagyobb a kijelző, annál több tartalmat tud emészthetően megjeleníteni. Ez ilyen egyszerű, de mivel telefonról beszélünk, az ésszerűség határain belül.
"csiga: attól h nős vagy csak látod az étlapot nem? "
Ez így szofisztikailag értelmetlen. Attól, hogy jóllaktál, még elkérheted az étlapot.
Az asszony is, csak nehogy rendeljen.
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #16184 üzenetére
Igen, és még az iPhone-ra mondják, hogy státusz szimbólum.
X-6-ból, kétféle nép szokott kiszálni. Az egyik amelyiknek nincs más dolga a gyúráson kívűl, és szét zabálta magát szteroidokkal, és nem is tudja, hogy fél lábbal a sírban van, a másik, meg a nyulbéla típus, aki a 6 diplomája után 10 helyről kap fizetést, csak azért mert papíron felső vezetői tisztséget tölt be. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy tele ír 50 oldalt karakterekkel, aminek a címe tanácsadás. Ennek az értéke, mai dilettantizmus aranykorában 150 milliótól, 1,5 milliárdig terjed. Na ezért nem tudom megvenni az i5-öst. -
válasz
Jaja, csak simán hsz volt ez is, nem túlreagálás. Tőlem bárki bárkivel kezdhet
-
nggabi
félisten
én meg pár ipad-ot láttam tegnap a plázában. röhögtem is rajtuk, zsebemben a nótával
csiga: attól h nős vagy csak látod az étlapot nem?
egyébként s3-at látni nőknél, sőt metrón arról hallgatott zenét egy csaj, csak úgy kézben fogva. én már úgy a klinikák felé rakom el a nótot mielőtt tarkón vágnak érte
igaz én ritkán metrózok, szal nem fenyeget ez a veszély
-
vadászcsiga
félisten
válasz
védenek=védened
-
mondomén
őstag
Én ezt a 16:9-es dolgot nem értem. Valaki elmagyarázhatná, hogy miért kéne így nyújtogatni a telefont, ha csak 4" körüli lesz?Roppant hülyén néz ki szerintem...
Ha tippelnem kéne azért lesz ilyen, hogy ne kelljen safariba álló full screen módot berakni. -
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
válasz
C4mp3r #16176 üzenetére
Az átlag embert lehet hogy nem is érdekli a belső, csak a külső, de ha pl. itt a fórumon minden aktív felhasználó megosztaná a webkameráját, és élő képet kapnánk egymásról - miközben csetelünk - mind ezt egy 4,5 colos iPhonon, na az lenne a wow.
.. és az egyre nagyobb retina kijelzők, részletesebben kidolgozott játékok alap követelménye az erős hw. Ma már olyan animációs filmeket gyártanak amik döbbenetesen élethűek. Ha egy ilyen mínőségű játékot fogunk egyszer futtatni, ahhoz sok mag kell, de nem fog elmaradni a wow sem.
Szerintem, legalább akkora wow volna mindenkinek az Iris Securi Scean mint most a Siri. -
C4mp3r
addikt
-
SÖ
addikt
válasz
C4mp3r #16172 üzenetére
PL. LTE, új fajta biztonsági protokoll, erősebb hw, hosszabb üzemidő, és szebb kijelző, amit a Sharp garantál. Ma MM-ben 45fokos szögben ki volt téve vagy 15 TV, úgy hogy a gyártó nem látszott ebből a fel Samsung volt, és kiszúrtam az egyetlen Sharpot képminőségre. Szerinted?
-
SÖ
addikt
válasz
joey04 #16171 üzenetére
Én is maradok, mert nincs pénzem
de nem fogok váltani. A sok Apple cucc köt, és a rengeteg app, amik más rendszerek alkalmasásaik a közelében sincsenek. Úgy, hogy egyenlőre nem bánkódom, mert még mindig sok örömöt okoznak. Lásd, Dark Nebula, MadiaPlayer, Modern Combat, Gamelof játékok, és még sorolhatnám. Inkám Mac mini, Apple TV fele kacsintgatok. Az új iPhone nyálcsorgatós szinten érdekel, remélem a többiek majd beszámolnak. Amúgy sokaknak, nekem sem tetszik a hátulja. A fém ok, de az alul fölö üvegcsík, valahogy diszharmonikus. Persze a képek sokat csalnak, szerintem élőben kellemes meglepetés lesz, és biztos vagyok benne, hogy a van még puskapor az i5-ben, amik titokban tudtak maradni.
WP8 nekem is tetszik, de kevés ahhoz hogy feladjam. -
C4mp3r
addikt
válasz
joey04 #16171 üzenetére
egyebkent realisan nezve milyen ujdonsagot varnak egyaltalan az uj iphone-al, ami a 4-4s-ben nincs benne? nagyobb kijelzo? ez jogos lenne, meg is lesz lepve, bar en 3.5-el is elvagyok, nem szeretem a tepsiket. jobb kamera, gyorsabb stb ez mind kotelezo jellegu whatever dolog. szerintem mindig tul sokat varnak az emberek, meg hatalmas innovaciot aztan hoppa, jon a seggreeses
-
joey04
titán
sztem én még lehúzok 1 évet az i4 társaságában. A csúcs droidok leszerepeltek a nexus meg amoled, és nem bírom megszokni. még átmenetileg sem. wp8 meg lehet jó lesz, de programok elterjedéséhez az kell, hogy nagyobb legyen a wp része a tortából, az meg idő.
köv iphone-ban meg eddig csak elbasztak mindent, ha igazak a pletykák. -
SÖ
addikt
Lehet menni sátorozni, még jó idő lesz
[link]
-
SÖ
addikt
Javíthatnának az algoritmuson, mert van egy két külső app ami jobban szól, és a DAC-on is módosíthatnának, mert vékonyan szól. Pár hete találtam egy lejátszó appot, úgy kezeli a magas hangokat MP3-om, mintha 256-os AAC volna. Nincs tökéletes, mindenen lehet finomítani, a hangrendszer is áteshetne egy reformon. Ipodot már nemigen vesznek úgyse.
szerk. az a baj, hogy zene terén - mivel telefonról van szó - az Apple-nél prioritást élvez az üzemidő. De remélem ezen túllépnek.
-
Jojo5
őstag
szeptember 21-et írtak amcsi szállításra és október elejét szélesebb körű, valszeg EU-s megjelenésre
remélem én is, hogy a T normálisabb áron adja majd, de vicc, hogy a 16 gigás szifonom még 120k-ért hoztam, ezért most hozhatnék egy 8 gigás I4-et amikor már I4S is kinn van jóideje... -
Hát ok, nekem arra kellett volna,hogy régebben gondoltam, hogy asszonynak is veszek egy touch, aztán a zenéit feltolom a felhőbe, és ami kell, leszedegeti rá, nem kell syncelgetni állandóan. Viszont nem tudom,hogy le is lehet-e szedni, vagy csak 2online" hallgatni. Mert akkor volna értelme, hogy itthon wifin lerántja iPodra, ami kell, aztán bkv-n, bárhol hallgatja offline.
-
zack
nagyúr
-
Ja, és ezzel szeretnél iTunes match-elni?
Nyilván jobb, de ha a telefon normálisan szól, biztos nem cipelek magammal mégegy eszközt, amin meg külön a zenét hallgatom.. Persze, cumi, ha bullshit maga a telefon hangchipje. Első iPhone-ok mellé én is külön hordtam, hálistennek azóta megoldódott a dolog.
-
Ha lesz is következő iphone-om tuti nem T-től veszem...
-
mondomén
őstag
Valaki biztos vágja fejből. Mennyi volt a 4S kezdő ára?
-
Blaise
veterán
-
máyköl
veterán
Multitouch gesture -ös van, hogy egyszer csak meggondolja magát, és inkább nem áll szolgálatba...
-
máyköl
veterán
Na, levideóztam a Safari bugot.
Íme --> [link] -
válasz
korpicschess #16135 üzenetére
Ja, SGS II-vel mindenképp
-
Malachi
veterán
jól látod, azt hiszem itt néhányan be is neveztek rá, én inkább nem.
-
zack
nagyúr
Srácok jól látom, van már iTunes Match?
Müxik? Van valakinek gyakorlati tapasztalata esetleg? -
Totheground
addikt
Elpöttyintettem 3k FMA creditet egy $10 itunes gift cardra. Meg is jelent a redeemed cuccok között, viszont nem írta jóvá az itunes accountomra (igen, amerikai). Gondolom az iOS6 miatt lehet.
Mi a teendő?Szerk: megoldva.
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #16128 üzenetére
Operát nem szeretem, nem ér annyit az iOs6. Safari veri messze az összes böngészőt...
-
máyköl
veterán
Megint kezdi a Hardveraprós bugot...
Holnap vissza 5.1.1. -
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #16123 üzenetére
És működnek a gesture-ök is rajta?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #16119 üzenetére
Semmi baja vele, olvasd el mégegyszer.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #16119 üzenetére
Azok tudtommal nemjók PC-hez és DanielK-nak a PC-jéhez kéne ilyen. Amúgy tényleg annyival jobb a Magic Mouse vagy a Magic Trackpad, mint egy sima egér? Csak mert a windowsos notebookokon a touchpad számomra sokkal rosszabb, mint a rendes egér,de már csomó embertől hallottam,h mennyivel jobb az OSX magic mouse-al vagy magic trackpaddel...
-
DanielK
addikt
Ez minden vágyam! Amióta megvan a mac, azóta imádom a touchpadot! Nem is használok hozzá külön egeret, olyan finom vele görgetni.!
Ez a Logitech meg a PC-hez kellene majd. -
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #16116 üzenetére
Thx!
Szerk: Közben megjavult a hardveraprós dolog, szóval egyelőre marad...
-
máyköl
veterán
Hogy tudom visszatenni az 5.1.1 -et? Csak restore from backup?
-
vadászcsiga
félisten
teves
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #16112 üzenetére
Friss 6.0 beta4-et raktál fel, vagy restore?
-
máyköl
veterán
Béta4 fent van iPad 2 -őn.
Hát, mit mondjak, iPhone -on sokkal-sokkal stabilabb.AppStore szinte ugyanúgy használhatatlan.
Kicsit mintha laggossabb lenne a rendszer, iPhone -on pont az ellentétét tapasztaltam.
Safarit nem érzem, hogy gyorsabb lenne...Viszont, hatalmas bug:
Hardverapróra felmegyek, bárhova lépek (hardver, mobil, egyéb, stb.), kilép a Safariból, ergo nem tudok hardveraprózni. Ezmi? Másnál is így van?
Lehet megy vissza az 5.1.1. -
Malachi
veterán
nyehe, hétvégén voltunk Őrségben, hazafelé az M7-esen egy francia kis Citroenben látjuk, hogy valami kitakarja a fél szélvédőt - egy iPad volt ráapplikálva, rendes tartóval, mint navi.
rendesen akadályozta a kilátást, de nagyon mókásan festett.
-
SÖ
addikt
válasz
Totheground #16104 üzenetére
Neked meg MediaPlayer, csak így egyszerűen. Keresd a piros 3 szöget. Free, nagyon jól szól.
-
SÖ
addikt
Az i5-nek már vezeték nélkül töltése lesz. Csak még nem árulták el.
Ezért is csökkentették a csati méretét, hogy elférjen az indukciós elektronikával felvértezett akku. Cserébe nem lesz nagyobb a kapacitása 1500mA-nál.
A Gmaps helyet meg jön a SW, FM AM SSB RTTY Rado app. 30KHz-45MHz. Külön chippel, beépített, és external antennával USB, LSB synckel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest