Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mastercroc
csendes tag
Szerencsere diplomaval nekem sem volt gaz mentotisztkent vegeztem es mentoknel van allas meg hat mar 5 eve elotteis ott dolgoztam foallasban apolokent (levelezon vegeztem az egyetemet). Masodallasban meg a tv forgatasok most is maradj talpon forgatason vagyok de ha minden jol megy jovore vagy azutan irany kulfold (dubai qatar ausztralia majd meglatjuk) es akkor nem lesz szukseg masodallasra
-
mastercroc
csendes tag
Vmi jo kis angol szokincsfejleszto appot nem tudtok? Vmi olyasmire gondoltam h beallitom h hany szot tanitson meg egy nap amiket aztan vhogy vissza is kerdez randomszeruen... Pl napi 10 szot tanit masnap mindig visszakerdezi a szavakat es mittomen 7 nap mulva 70 szobol kerdez vissza randomszeruen... Persze ha nem ilyen es jo akkor is ajanlhattok vmit csak erje meg az arat
-
mastercroc
csendes tag
A kave amugy tenyleg egeszseges, napi 2-3 cseszeig, legalabbis a kutatok ezt mondjak tapasztalati alapon (remelem nem a brazilok fizetik a kutatasokat )... En amugy 2-3-at is iszom! Reggel altalaban 2-t meg valamikor delutan meg egyet!
-
mastercroc
csendes tag
válasz manchester85 #22326 üzenetére
Megy... Probaltam en is
-
mastercroc
csendes tag
Pizza legjobb a Donna rosa (palotara ujpestre zugloba tuti szallit mashol nemtom van e... En palotai vagyok amugy!Kicsit dragabb de megeri! Hambibol meg a gogo hami ami verhetetlen sztem
-
mastercroc
csendes tag
Amugy most lehet meg fogtok kovezni, de nekem nagyon bejonnek az uj sarga htc-k meg lumia-k allat jol neznek ki mondjuk ez csak a kulso winfos nem jonne be sztem meg hat a megvett appok... De amugy sztetek egy voda fuggo karcmentes decemberig garis hibatlan feher 4s mi penz lehet?gondolkodom az iphone 5 cseren mostanra mar nagyon megtetszett
-
mastercroc
csendes tag
Azt eszrevettetek, hogy ha felebresztem a kepernyot, akkor nem egybol full vilagitas, hanem fokozatosan (kb fel mp vagy kevesebb) jelenik meg a billzar kepernyo?
-
mastercroc
csendes tag
Feher en is melozom sajna... Nemzeti vagtan nyomulok...
-
mastercroc
csendes tag
válasz vadászcsiga #19173 üzenetére
Vezetek nelkuli toltes, tobbnyelvu siri, mas kulso, meg nemtom... Applenek kell megmutatni mire van szuksege az embernek de pl most fel sem merul bennem a valtas mig a 4-4s kozott meg elotte is mindig felmerult... Igazad van manchester
Pl uj ipod touch gecijol nez ki meg sztem a fules is jo[ Szerkesztve ]
-
mastercroc
csendes tag
válasz Solar_Wind #19164 üzenetére
Nem fikazok de hianyzik a komoly ujdonsag... Mi olyan hatalmas nagy dolog ami nincs benne egy 4sben?kijelzo meretet kiveve semmi ami annyira komoly ujitas lenne.nyilvan nagyon jo telefon lesz de nem huz most el az apple a tobbitol ugy mint eddig mindegyik aktualis iphone
-
mastercroc
csendes tag
Hat tenyleg azt kell h mondjam h az uj iphone 5 semmi extra hoztak a kotelezot... Oda az innovacio most majd jonnek bizti h bezzeg a jo oreg steve jobs stb... De meg az is lehet h van benne vmi
-
mastercroc
csendes tag
válasz vadászcsiga #19147 üzenetére
Ooojeee
-
mastercroc
csendes tag
válasz szekfizsolt #18902 üzenetére
Sztem 0 realitas pedig nem lenne rossz laptopom is olyan... Szeretem nagyon
-
mastercroc
csendes tag
Hat en bizom azert ujdonsagokban pl jo lenne vezetek nelkuli tolto. De kulsoleg en meglepire szamitok
-
mastercroc
csendes tag
Azert az indukcios tolto eleg meno sztem... Plusz a dizajn szol meg a nokia mellett! Csillogni vagyo fiataloknak jo valasztas lehet...
-
mastercroc
csendes tag
válasz icecave #18212 üzenetére
Sztem nem most kene eladni... Sztem mki kivar az uj iphonera ugyhogy hasznaltat sem nagyon vesznek mert ugy vannak vele h megnezik milyen az uj iphone es ha nem bejovos vagy draga akkor vesznek 4st. De ha kijon es csalodas es tartjak meg egy darabig a keszulekek az arukat akkor jo vetel lehet a sima 4. En varnek vele... Vagy rakd fel kicsit tularazottan aztan ha megveszik az zsir ha meg nem akkor megmarad
-
mastercroc
csendes tag
válasz Ragnar95 #17964 üzenetére
Egy srac grafikajara csorgatjuk a nyalunkat??? Ne maaar... Hat akkor ez tenyleg siman lehet fake. En meg jol benYeltem mert tenyleg annyirA nyomjak mindenhol... Akko miert is lenne ez?hisz ez csak egy grafika es nem hiszem h egy kulsos altal keszitett koncepciot nyulna le az apple. Akkor viszont lesz nagy meglepetes
Xlife11: aztan tenyleg lehet h feltunesi viszketegsegbol kinaiak csinaljak a grafika alapjan ezeket a koncepciokbol krealt egyedi darabokat.
Hat ha ez egy srac altal keszitett grafika csak akkor en egyre biztosabb vagyok benne h nem ez lesz! Van rola link? Amugy hogy orulhet a srac h mki benyelte
[ Szerkesztve ]
-
mastercroc
csendes tag
Nalam meg a felesegem iphone 4-e sargasabb picit mint az en 4s-em... De nem durva mert kulon nem is lattam a kulonbseget csak max fenyeron egymas melle teve a kettot
[ Szerkesztve ]
-
mastercroc
csendes tag
Lattatok penteken a gyilkos elmeket rtl-en?helyszinelo csavo iphonet odarakta a csavo ujjahoz es mar le is olvasta szep animacioval az ujjlenyomatot tudom h ilyen nincs csak fake de tok jo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest