Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
BUÉK innen a holland határtól srácok!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
lacy86
addikt
BUEK Sracok! 👍😁😜
-
Arcképgyáros
-
Cyberpunk
félisten
BÚKÉ!
Pohár pezsgő megvolt, nekem ennyi a szilveszter.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Arcképgyáros
2017
elb*sztam [ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Buek sracok
-
leslieke
Jómunkásember
Boldog Új Évet!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
w333
félisten
B.U.É.K mindenkinek...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
lacy86
addikt
Boldog Uj Evet Mindenkinek!
👍✌️😆
-
-
zolikaDB
veterán
Vásárolt valaki Iphone 5S-t a napokban a Media Marktból?
-
Arcképgyáros
Ez a 25000. lokál hozzászólásom, ezzel búcsúzom az idei évre.
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Facebook nagyon kitett magáért. BUÉK meg boldog új évet szavakat linkesíti, ha rá kattintasz felrobban a monitor.
B-L-A-C-K: jaja, én a cukrot látom már a kölyökpezsgőben is.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nofi
addikt
válasz B-L-A-C-K #134156 üzenetére
Üdv a klubban Én bekészítettem egy filmet, hátha végig tudjuk nézni egyhuzamban
Más
Egy kisebb anomáliába ütköztem délelőtt. Vonalas számot hívtam (igen, tudom, annyira 90-es évek...), de többszöri próbálkozásra sem sikerült kicsöngésig eljutni. Először mosolyogva legyintettem, biztos a kis huncut O+3, de visszarakva a SIM-et 6S-be ugyanaz történt, tehát nem a telefon a hibás. Végül feleségem Telenoros (én Vodás vagyok) telefonjáról sikerült elérni őket.Xbox GT: nozsolt
-
B-L-A-C-K
titán
Na akkor party hard...
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
bobooo
addikt
válasz Gergőke88 #134135 üzenetére
+1!!! Dunakeszi, göd, veres, fót és társai nagyon off reggelente közlekedés szempontjából. Télen meg szinte heti rendszerességgel van felsővezetékszakadás vonatnál, ami min. 30perc késés... Melegben meg a sinek... Kocsival max pályán lehetne bejjebb jönni, de m3 bevezető is egész sűrűn áll (többnyire a szerencs utcai lámpa fogja meg az egész m3at már az m0 találkozásnál... )
Na meg 5/6körül haza másik irányban ugyanez
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Van valami ötletetek, hogy mit játszhatna két fiú és egy lány? Itt van a barátom.. kellene valami program így a 4 fal közé.
-
lacy86
addikt
Megy ma valaki valamerre Szilveszter alkalmabol?
Mi asszonnyal este felnezunk a varosba ( tuzijatek miatt )
Persze visszuk magunkkal a gyerek pezsgot is -
B-L-A-C-K
titán
(#134127) Gsx-rr:
Latom ,csak ez a kornyek mar nem Göd!
A 30 millás az Göd pedig, és írják gyalog 10 perc bolt óvoda, állomás, szóval 10 perc az nem táv gyalog, itt is lemegyek egy boltba az is 5-10 perc.
Az meg hogyha esetleg belemennék egy ilyen kulcsrakész dologra, átnézném tüzetesen mi hogy van, mi jár hozzá, hogy adják, szigetelés minden, szerződés is kötsz, szóval ha utána nézel a kivitelezőnek nem hiszem átbaszna.
De persze ezek csak tervek, a lényeg 25-30 ból már lehet azért venni mint láthatod, persze 40-50ből még fullosabbat, ez tény.
(#134125) Gergőke88, (#134126) radi8tor: Pont ezért mondtam hogy megvan az előnye meg a hátránya is...Nekem most kocsival innen a WestEnd ha nincs dugó ~7 perc, de ha reggel 8 körül indulok rendes munkanapon, lehet akár 30 perc is, na most külső területekről ugyan ez akkor 1.5-2 óra is lehet gondolom, oda vissza akkor az már 3-4, ami nagyon gáz. Viszont ugye nem is az a tervem egy panelbe haljak meg.
(#134122) agabe: Most szerintem mindenhol ki lehet fogni gáz szomszédokat, nálunk itt pl most minden szomszéd legjobb, tényleg rosszat nem tudok mondani, viszont említettem árulják mellettünk irreális összegért a lakást, lehet megveszik majd, és pont idióták költöznek ide, elkerülhetetlenen.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Ezeket a "kulcsrakesz" hazakat meg erdemes messzirol elkerulni! Hacsak nem akar valaki a penznyelo film fohose lenni!
Tudjuk ,hogy ez mem szol semmirol csak a minnel nagyob profitrol!
A baratom most epitkezik, megkereste egy masik kivitelezo aki alaigert 5 millioval a masiknak!
Minek ide ilyen alap meg szigeteles es stb.....Gergoke88: Nem tudom miert gondolod igy.rengetegen jarnak vonattal. A fiam 23 perc alatt bent van a nyugatiban! Az azert nem rossz!
Este amikor nincs forgalom tudok annyi ido alatt hazaerni![ Szerkesztve ]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gergőke88 #134131 üzenetére
Az áll, de van ott azért sok párhuzamos út É-D viszonylatban.
Szerk: igen, ezért vagyok én is patthelyzetben. Flórián térnél lakom, gyakorlatilag szuper helyen vagyok autóval (BKK nem érint). Viszont tiplizni akarunk valami normális helyre, ami nem órákra van a belvárostól, mert szinte minden nap megyek be valamiért. Van hogy kávézni (15 percre van Andrássy út).
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Gergőke88
addikt
válasz Gsx-rr #134129 üzenetére
nem lennék biztos abban hogy jobb a közlekedése.
Váci út áll minden reggel befelé már a váci úti nagy tesconál.radi: ezek a települések nem arra lettek tervezve, hogy a szántofold helyre is lakoparkot huzzanak fel.
egyszeruen az 1x1 sávos út, az ovodai-iskolai férőhelyek ezzel nincsenek összhangban.
de ugye ez tunik a legjobb megoldásnak sokaknak, hogy a bpi panel áron kint vehetnek uj családi házat.
amikor pedig megveszi rájön, hogy élhetetlen.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Gergőke88 #134128 üzenetére
Nem tudom ezen mi a nevetseges!
Foleg ugy ,hogy itt minenki a sajat tapasztalatait es gondolatait osztja meg!
Szigetszentmiklosnal azert jobb szerintem!
Kozlekedes szempontjabol mindenkepp!
En ugy nezem ezeket a Pest melletti varosokat ,hogy pl a Nyugatihoz mennyi ido alatt lehet bejutni.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #134120 üzenetére
Latom ,csak ez a kornyek mar nem Göd! Egy kulterulet!
Ha akarsz egy uditot venni ulhetsz kocsiba!
En is vettem onnan kicsit beljebb egyszer egy hazat. 150nm. 31m.
Igaz belul nem volt konyha es belteri ajtok ami igy meg kb 2m. Lett volna.
Ismerosome volt akivel megegyeztem,hogy 8m-t. Par honapon belul megkapja amikor be is koltozom kb.
Mar 2 het mulva a siras kerulgetet mikor rajottem ennyi erovel egy erdo kozepen is lakhatnek,mert itt semmi sincs.
Egyszer hiv a srac ,hogy neki mindegy, mar megegyeztunk ,de valaki jott es kifizetne cash-ben.
Olyan boldog meg sosem voltam.Nem az szamit milyen a haz hanem,hogy pl van e orvos,iskola stb...... a kozelben.
Gaz pl,hogy a busz vagy vonat is 5 perc autoval.
10 eve eladtam a lakasom,megvette egy fiatal par,Pestrol koltoztek ki,hogy ez milyen jo lesz errol almodtak stb...
Fel ev mulva mar arultak,mert a vonat igaz csak 2.5 kilometer de a busz napi parszor jar csak.
Inkabb mentek vissza a panelba.Rengeteg ilyen Pest melletti volt kulteruletet beepitenek. Nekem ez annyira nem jon be!
Agabe: ne is mond!
Mikor 4-en egymas mellett toljak a babakocsit es fel vannak haborodva ha kocsival szeretnel kozlekdni az utcaban.
Regen neztem lakast, mikor meglattam ,hogy 8 gyerekcipo van a szomszed labtorlojen mar meg se neztem a lakast![ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz B-L-A-C-K #134121 üzenetére
Szigetszentmiklóst mi is néztük/nézzük..
De tudni kell hogy reggel és este is cumi a közlekedés.
Az m0-ra felmenni 20-25 perc. (látom elég gyakran..)
Az agglomerációból a bejárás autóval nagyon tré.
M3 is be van állva minden reggel, m5 beveztő szintén, m1-m7 szintén.Nekünk most még az is kalapba van, hogy Kecskemétre költözünk.
Nekem munka szempontjából jobb is lenne, nincsenek ekkora dugók, és árban talán jobban kijovunk. (Kecskemét agglomerációjában 20 körül megáll simán a ház.)[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Ajándékozás családon belül ok, de idegennek necces....
Sajnos ezt kijátszani veszélyes, mert a nav nagyon rászállt.
Ha esetleg a szerződés alacsonyabb arról szólna és feketén menne a többi az lehetne megoldás, de azt is nézi a nav hogy nem e túl alacsony a nm ár az adott környékhez viszonyítva.
És simán kijönnek megnézni a lakást ha úgy van... -
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #134121 üzenetére
Ilyeneknel felmerul bennem, hogy vigyazni kell, mert ha kornyekre csoportosan bekoltoznek a csokosok esetleg nagy, zajos familiakkal akkor orom lesz hazajarni vagy otthon lenni meg a haz sem fogja az arat sem erni utana.
Lehet mondjuk, hogy csak en gondolom tul.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #134118 üzenetére
Annyiert azert nem!
Bar nem tudom hol nezted! En Pest mellett max God Dunakeszi, Fot ami normalis es onnan fel ora alatt bent vagy. De egy normalis 100nm+ haz azert 40 korul van. 25 ert semmit sem kapsz! Max olyat amire rakolthetsz egy tizest simam.
Ha pl vonat mellet vagy akkor fele annyi ido alatt bent vagy a reggeli dugoban mint kocsival![ Szerkesztve ]
-
-
-
Gsx-rr
veterán
...,
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #134095 üzenetére
Ugye viccelsz egy szar panell 30 ert!
A kiadas a masik vicc!
125.000.- ert vannak a Corvin kozben kiadva a lakasaink!
Nem Bp kulkerulet!
Az meg a masik fele ,hogy valaki elkepzeli ,hogy 100.000 folott lakast kiad es talal is normalis berlot akit nem kell kirakni 2-3 honap utan!
A "belvarosban" ezzel nincs gond mert siman kifizetnek elore 1 evet![ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #134075 üzenetére
Raktam alá egy kis ültetést, meg nagy felnit, kezdem tanulgatom a Photoshop....
-
nofi
addikt
válasz B-L-A-C-K #134101 üzenetére
Nem látom mi lett a végeredmény, de így látatlanban ennyivel többért (sajnos) manapság teljesen reális a hirdetés. Ismerősöm az elmúlt egy évben két ilyen lakáson is túladott amibe x milliót beleölt, majd poénból +20%-kal többért felrakta. Azt mondta ha ennyiért is elviszik akkor elvan ő addig otthon, így legalább "kamatozik" a pénz.
madgie
Ritkán láttalak itt fényképezőgépet szidni, ellenben Windowst annál inkább. Nem kérdés melyiket veddXbox GT: nozsolt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szekra #134099 üzenetére
Nem, ha kitudod belőle nullán szállni már jó, eleve árában vette, és többet költött rá mint kellene, vagyis amennyit ráköltött sokkal jobbat kihozhatott volna belőle, azaz elbaszta, 30 millióért meg meghirdetni vicc, azért már vesz nagyobb új építésűt az ember nem egy panelt. Kiadni viszont nem lenne hülyeség meg 120+rezsit is elkérhet érte itt.
radi8tor: Annyira nem nagy összeg az adózás belőle hogy ne érné meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest