- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
madgie #133581 üzenetére
Unlimited data + Plex.
Az SSD piszkálása, kímélése meg felesleges hülyeség. Azért van, hogy használd. 2 év alatt a 250-es samsungba kb. 18TB ment bele, papíron még legalább 10x ennyit bírnia kéne. 20 év múlva pontleszarom működni fog-e.
w333: Tőredezettségmentesítés már a Win7 is kikapcsolja magától SSD-n.
-
agabe
addikt
válasz
Gergőke88 #133563 üzenetére
Szolnok ?
Akkor jo ar, de gari lejarta utan mar kb. annyit fog erni amennyiert vetted, szoval ne csak disznek legyen
En sokkal jobban szeretem hasznalni mint barmi mast (laptop, pc), de szerintem nem arra van kitalalva, hogy ulve hasznalja az ember (max tokban nezegetni filmet), hanem agyban fetrengve hason tamasztva jon be igazan.
Varom mar mikor jelentenek be rendes utodot (pletykak szeint marciusra varhato)...az ipad pro 9,7-es nem az igazi az abban is levo 2GB ram miatt. Air2-nel azert gyorsabb (foleg nagyobb progik betoltesekor venni eszre), de air2 is boven megallja meg a helyet most is. 2 eve van meg, es meg egyszer sem akartam lecserelni. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
madgie #133588 üzenetére
Ha a kondíciója 80% az nem rossz, engem is nemrég világosítottak fel erről. Vagyis az nem olyan mit a sima HDD-knál, hanem hogy már annyi adatmennyiséget elhasználtál rajta amennyit bír. Szóval ha mit tudom én jársz 50 terránál, akkor még elvileg tudsz 4x ennyit írni vele.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gergőke88 #133584 üzenetére
Áhá, szóval ezt ajándékozzátok album helyett a családnak?
w333: most értem haza, látom már válaszolt Emperor. Amúgy nem kell annyira kímélni az SSD-t, a lapozófájl piszkálása amolyan placebo. Microsoft szakik mondták egyszer, hogy alig ír valamit lapozófájlba az oprendszer. (leginkább akkor ha elfogy a RAM) az meg 8GB-nál elég ritkán lesz.
-
Tegnap ugye lebeszéltem az Edigitallal, átírták, hogy jan. 4-én hozzák a csomagomat. Erre most kapom az e-mail-t, hogy átadták a DPD-nek, itt a nyomkövetési szám
Csodás, most ki fogják hozni, miközben vidéken leszek
Mindegy, hátha le tudom beszélni a DPD-vel majd, ha már megjelenik a rendszerben.
-
lacy86
addikt
Olyan reg volt mar veszekedes 😁😁😁
-
B-L-A-C-K
titán
Látom nehéz felfogni hogy 50et se adnék egy iPadért mert nekem nem ér annyit. Arról senki se beszélt hogy eladni mennyiért venném meg...:/
(#133572) Gergőke88: Így van, semmiért, mindent ingyen kapok mindig, szponzorálnak.
-
hdanit610
aktív tag
Nem bírok a véremmel, szeretek veszélyesen élni: felraktam a 10.2.1 beta 2-t.
-
-Ben-
veterán
Ha nem adtak linket a csomagomhoz, de átadták futárnak, akkor mi van?
Valahol utána tudok nézni?
-
szekra
addikt
Ugy tunik iden se lesz feher karacsony..
-
Jojo5
őstag
válasz
radi8tor #133557 üzenetére
mosógép elvileg ez lesz ha a méretek jók amiket néztünk akkor marad ez, ha nem jó a méret akkor kitaláljuk majd.
-
Jojo5
őstag
Megvettem a hűtőt, a két ünnep között költözés!
Kapja be az MM, találtam olyan mosógépet amit szeretnék amúgy is, csak edigitalból rendeltem be mert az MMnél nem volt fent online..
Mondta ma csókának, ha elviszem a hűtőt és mosógépet egyben ami együtt majdnem 400k... akkor hajlandó az MM adni rá kedvezményt...
erre mondta egy nevetséges %-ot, és mondtam, hogy jó akkor csak hűtőt viszek és maradok az Edigitalos rendelésemnél.
Link a hűtőhőz: [link] MM-es link
-
agabe
addikt
Ha most nincs pénzed és max 40-ből kijönne egy 5S (ami nem leharcolt állapotú, és esetleg doboz/tartozékok is megvannak) akkor vedd meg / cseréld be arra, aztán ha lesz pénzed jövő tavasszal simán el tudod 40 körül passzolni egy a állapotú 5S-t és hozzáteszel pénzt amiből meg vehetsz 6S-t.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jobbra lent partition alignments.
-
w333
félisten
-
r4z
nagyúr
válasz
-secret- #133538 üzenetére
Az arban pont a ketszerese az 5S-nek, ugyhogy inkabb kihagyom
Meg akkor mar inkabb 6S, a 4" nekem egermozi. Viszont penzem az nincs, ezert gondolkodok 5S-ben.
Oroszlan: En mult csutortokon este (utolso kimeno kocsi utan) adtam fel egy csomagot, hetfo reggel erkezett meg a cimzetthez.
-
r4z
nagyúr
válasz
-secret- #133536 üzenetére
Hat sok mindenre nem igazan, mivel kb mindig nalam van a MacBook Pro. Mondjuk a konkret ajanlatrol letettem, mert nem jo benne a Touch ID, de nemreg meg 60k korul mentek ezek, ugyhogy elgondolkodtam rajta.
iOS10 hogy fut rajta? Ha mar Macen betazok, az iPhone-t is frissen tartanam.
-
Cyberpunk
félisten
Posta sztori! Múlt hét csütörtökön, azaz éppen egy hete feladott csomagom még mindig a postán dekkol. Azzal biztatnak, hogy szombaton is kiszállítanak. Nesze idő garantált csomag.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Totheground #133522 üzenetére
egy ilyen, azt egy fél nap döglödés az emésztés miatt.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Totheground #133522 üzenetére
Szerintem is itt a legjobb!
En a tukortojasos verziot eszem mindig.
Viszont hianyolom a colat mellole!
Itt sajnos nincs csak valami "kezmuves" lotty! -
válasz
Totheground #133512 üzenetére
ez nem hamburger, ez egy szörny
-
Mister_X
nagyúr
És hol lehet ilyet enni?
-
gyuromoj
veterán
válasz
Totheground #133515 üzenetére
Korrektnek látszik és az ára is belefér, ha tényleg jó.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Brutáljól hangzik. A húspogácsa helyett nekem mehetne valami tojás, falnám.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ár?
-
gyuromoj
veterán
válasz
Emberesnek néz ki.
Mi ez pontosan? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jól néz ki, de az ilyet csak azért nem szeretem mert nem lehet beleharapni egybe, csak szétszedve...
-
Edigital-al hogy érdemes felvenni a kapcsolatot? E-mail-re nyomva csak csomó előre gyártott kérdésre van válasz, telefon állandóan foglalt.
Rendeltem egy hete pár terméket, egyik elvileg hétvőn ért be de még mindig csak azt írják,hogy "átszállítás raktárba". Viszont én péntek délig leszek pesten, utána vidéken jan. 3-ig. Nem lehet szállítási helyet módosítani, lemondani nem akarom, mert kellenek a cuccok.
Hogy tudnám velük közölni,hogy máshova hozzák ha nem hozzák el péntek délig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!