Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #134120 üzenetére
Latom ,csak ez a kornyek mar nem Göd! Egy kulterulet!
Ha akarsz egy uditot venni ulhetsz kocsiba!
En is vettem onnan kicsit beljebb egyszer egy hazat. 150nm. 31m.
Igaz belul nem volt konyha es belteri ajtok ami igy meg kb 2m. Lett volna.
Ismerosome volt akivel megegyeztem,hogy 8m-t. Par honapon belul megkapja amikor be is koltozom kb.
Mar 2 het mulva a siras kerulgetet mikor rajottem ennyi erovel egy erdo kozepen is lakhatnek,mert itt semmi sincs.
Egyszer hiv a srac ,hogy neki mindegy, mar megegyeztunk ,de valaki jott es kifizetne cash-ben.
Olyan boldog meg sosem voltam.Nem az szamit milyen a haz hanem,hogy pl van e orvos,iskola stb...... a kozelben.
Gaz pl,hogy a busz vagy vonat is 5 perc autoval.
10 eve eladtam a lakasom,megvette egy fiatal par,Pestrol koltoztek ki,hogy ez milyen jo lesz errol almodtak stb...
Fel ev mulva mar arultak,mert a vonat igaz csak 2.5 kilometer de a busz napi parszor jar csak.
Inkabb mentek vissza a panelba.Rengeteg ilyen Pest melletti volt kulteruletet beepitenek. Nekem ez annyira nem jon be!
Agabe: ne is mond!
Mikor 4-en egymas mellett toljak a babakocsit es fel vannak haborodva ha kocsival szeretnel kozlekdni az utcaban.
Regen neztem lakast, mikor meglattam ,hogy 8 gyerekcipo van a szomszed labtorlojen mar meg se neztem a lakast![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- Projektor topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest