- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Minden héten baszki azzal szembesülök, hogy mifelénk vidékén lassan kiváltság lesz kapni normális csirkemell filét. Nem rendelnek annyit, nehogy rajtuk maradjon másik részen ocsmány húsok. Arról ne is beszéljünk,hogy 1900/ kg nevetséges.
-
B-L-A-C-K
titán
Megfulladok az ilyen hirdetésektől:
i6: 70000 mainap lehet vini telecom fuggo fix nem tilcsak le doboz minden
-
Valaki vizsgázott mostanában, kresz-ből?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
#40359168 #132484 üzenetére
Nálam is így van. 150 Hrv kb 1600 forint. Hálón belül(Vodafone ingyenes) Más hálózatba (nemzetközi is)150 perc ingyenes +2 gb internet.
amúgy pl eu-ba 5-20 forint közötti a percdíj.Máltán mikor életem 5.000.- forint körüli összeg volt egy full korlátlan csomag.
Mondjuk ott a buszjegy is olyan ,hogy 1,75 euró ,de egész nap érvényes akárhány járatra. -
-
törölt tag
Hát gyerekek, nagyon durva... Visszaköltöztem Erdélybe, vettem egy Orange-es kártyát. 6€ (egyszer már töltöttem ugyanennyivel), ez 200 nemzetközi mobilpercet, 800 nemzetközi vezetékest, nem emlékszem, de kurvasok belföldit és 10 giga mobilnetet ér. Egyszerűen nem értem, hogy a túróba képesek a magyar szolgáltatók olyan árakkal dolgozni, amilyenekkel.
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok, hogy találkoztatok-e már Ti is hasonló problémával?
iPhone-nal (iPhone 5s, 6snél biztosan volt ilyen) rögzített videókat a telefonon hibátlanul le lehet játszani, viszont némelyiket - mitán átmásoltuk PC-re - nem játsza le a media player...de se semelyik!
Mintha sérült lenne a fájlt. A mérete is általában kisebb valamennyivel mint ami a telefonon van valójában.
Mivel ezt én személyesen a nyaralás alatt is tapasztalatam (5s) illetve már a munkahelyemen is felütötte a fejét a jelenség, bátorkodom itt is feltenni a kérdést: mi okozhatja ezt a "hibát" szerintetek? -
válasz
B-L-A-C-K #132481 üzenetére
Na ezt meg is nézem, épp tegnap fizettem be a szokásos adót, lássam már, kinek a kezelésére költik.
Amúgy elöljáróban érdekel és mindig is érdekelt, hogy erre honnan van pénze? Lop? Koldul? Na, de előbb megnézem a filmet, illetve meghallgatom egyik monitoron elfér,amíg a másikon modellezek.
-
agabe
addikt
válasz
-secret- #132476 üzenetére
Nettóban kb annyi
(#132474) madgie:
Azért, mert gsm bolti árak nettóját nem szokta megközelíteni és már szinte el is érik ezek.
I7 esetében annyiért lehet kapni használtan a HA-n mint amennyiért GSM boltok újonnan adják (sőt)(#132475) w333:
S7 nagyon jól sikerült.
Kíváncsi leszek mit virítanak tavasszal S8-al. -
w333
félisten
válasz
agabe #132472 üzenetére
Már nincs meg az N5X ... Galaxy S7E lett helyette !
Kijelző, Akku, sebesség, smooth érzés, kamera, videó, szoftver, anyaghasználat stb. mindenben sokkal jobb, nem gondoltam volna de köröket ver rá !
HTC 10 is volt egy pár napig de semmivel sem éreztem gyorsabbnak a N5X -től, illetve kamerában is visszalépés volt, így gyorsan visszaküldtem
-
agabe
addikt
Valami nem normál..most szabadulnak megint tőle mint I7 beékezésekor ? Lehet, hogy pont I7-et (vagy mást...O+3T pl. mint te is) vesznek karira / kari előtt, és nőtt a kínálat.
Legjobban a bontatlan 160ezres 64-es áron lepődök meg most.Közben meg ízlelgetem 7.1.1-es Nougatot..hát "majdnem" kapott vele 3D touch funkciót.
Ugyanúgy működik mint iPhone SE-n, csak itt pl. ki lehet tenni az alfunkciókat külön parancsikonban a kijelzőre ha valamit nagyon sűrűn nézne az ember..egész szép az animáció is.
Baromira fejlődik az android.(#132470) 7etape:
Azért I7-ből 200 alatt nem nagyon kapsz függetlent ahhoz képest 125-130ezer elég baráti.(#132471) -secret-:
Azért a 145 ezresre nincs sok gari, akksija már nem új, de 150ezerért olyan van ami most volt cserélve (szóval refurbsihed), azaz új az akksi meg minden, 6 hó apple gari van még rá ami 64GB-osan viszi a primet, de 128-as is elgondolkodtató 160ezer alatt.(#132473) w333:
N5X-nél az EIS-t látom hogyan kell bekapcsolni, meg a 60fps-t is látom, de nem láttam még olyan videót ami 60fps volt és EIS is be volt kapcsolva.
Nincs sajna megfelelő átalakítom vagy kábelem, hogy gépre dugjam (csak átmeneti időre szántam a telót) ezért nem tudom még kipróbálni. Neked megy a kettő együtt ? -
agabe
addikt
Mi történt a 6S árakkal ?
Garis függetlent lehet kapni 16GB-osat130ezerértsőt 125ezerért ! , 64GB-ost 145ezerért (újabbat 150ezerért), 128-ast 159ezerért, bontatlan 64-est 160ezerért, és ezek a hirdetett árak amiből talán még faragni is lehet (bár nem biztos)
Vagy csak nekem tűnik alacsonynak ? -
válasz
szekra #132458 üzenetére
Így is mehetett volna de erősek az árnyékok illetve utólag vettem észre, hogy a sisakjára még ezt be kellene rajzolni. Szóval nem kértem a beállítást egyelőre.
Múltkor volt egy kis időm
leszedtemmegvettemkibéreltem a ps-t de balf&sz vagyok hozzá.Nem nagyobb csak jobban kitölti a teret.Najó, egy csöppet szélesebb.
-
-
Mister_X
nagyúr
Az normális, hogyha 10.10 óta megy egy levelem USA-ba?
Még múlt héten beszéltem egy postás ügyintézővel, azt mondta, hogy most Lufthansa sztrájk, hálaadás meg black friday van és emiatt lassabbak a dolgok... kezdek ideges lenni.
-
Nem tudjátok véletlen, a DPD-s csomagcímkét nem lehet előre kinyomtatni? Nem találom, hogy lehetne.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ittakary #132432 üzenetére
Újbudai villamoshálózat - tömegnyomor
4-es metró csúcsidőben - tömegnyomor
4-6-os villamos csúcsidőben - tömegnyomorMúltkor bementem 2 órával hamarabban, mert pénteken korábban el kellett mennem hamarabb, de a front end telibe szarta a nap hátralevő részét: nyomon követhető munkát nem végeztem, főnök szólt is, hogy reggel hatra ne menjek már. Pedig akkor olyan jó üres minden. Azóta "hagyok" munkát másnap reggelre
@nord_: szinte = 30-as irányba.
(nekem is ilyen van, de még mielőtt Platinás lettem és nem vagyok Magenta 1-es)
-
nord_
veterán
válasz
B-L-A-C-K #132425 üzenetére
Van, ahol nincs más lehetőség... Pedig Bp., és nem is rossz környék. Vagy Telekom, vagy mindigtv.
De nem panaszkodom, nincs technikai problémám. A Magenta1 meg összességében megfelelő, főleg, hogy így a mobilos díjcsomagom kellemes árban van. (Next S társkártya 5,5e 1 gigás adattal, szinte korlátlan beszéddel). -
Én inkább kussolok
-
válasz
B-L-A-C-K #132431 üzenetére
te életed, azt csinálsz, amit jónak gondolsz
DE a véleményem: b....zdmeg
én 50 perc - 1 órát tömegközlekedek 7-8 éve minden nap és van benne:
- hármas metró tömegnyomor csúcsidőben
- 4-6 éjjelnappal tömegnyomor tele undorító piás csövesekkel meg késelős cigányokkal
- 118as busz: csúcsidőben tömegnyomorha 1 óra tömegközelekedésről beszélnél azt mondom oké, átérzem, de te szaros 10-15 perces buszút miatt adod elő a hattyú halálát
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
radi8tor #132426 üzenetére
Akkor 1 kor fekvés, és 4-ig teló 4G...
Diginél amúgy most köttetem új szerződést, 1 évig szüneteltettem a telefont, így most 2 évre megint aláírtam. FullTV+500-as net, illetve telefon vonal amit nem használok 6400 Ft, jövőre meg az ÁFA csökkentés miatt még olcsobb lesz, szerintem baráti.
-
hdanit610
aktív tag
S1, olyan, mint ittakary-é.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Gergőke88 #132417 üzenetére
Nekem S1 vagy, de az is tökéletes. Bár vagy 1 órába telt iCentre-ben szinkronizáltatni
Ami "hiányzik" az a masszív vízállóság, de mivel nem úszok, nem annyira fontos. Eleinte S2-t akartam, de "pechemre" januárig várólistás a termék kb. mindenhol, ahogy a 128-as i7 Plus.
@madgie: én meg vodás nem akartam lenni - egész család 30-as, őket ingyen hívom, iPadem is magenta mobilnettel lett elhozva. De van miért az asztalt verni, hogy azért tegyenek már kis különbséget az utcáról besétáló / lehető legkisebb csomaggal csúcskategóriás telefont elvivő ügyfél és közöttem, ha már potenciálisan hatszor annyit fizetek öt éve.
-
hdanit610
aktív tag
Na, régi vágyam egyszercsak az ölembe hullott: vadiúj, Apple Watch, 42mm sport, SG.
Sokat dolgoztam és kaptam érte, és ez így mikukarira kellemes élményt okozott! Most ismerkedünk, de látom már, hogy szeretni fogjuk egymást!
-
Egyik FB csoportban egy ismerősöm nettó 250k bónuszt kapott év végére, és teljesen depis, mert kevesli
-
Mister_X
nagyúr
válasz
madgie #132411 üzenetére
Mintha azt olyan nehéz lenne elérni. Mindent időre fizetni kell és nem árt egy nagyobb díjcsomag - és Telekom profil alatt szépen egy kalap alá venni. Nekem telefon, mobilnet és TV van egyben. Ha nem is platina, de arany szintet a legegyszerűbb csomaggal is el lehet érni (anno talán Mozaik XS-sel sikerült), csak pontosan kellett fizetni.
-
Mister_X
nagyúr
De komolyan nem látjátok a különbséget.
Elmondom, hogy az én szervizeléseim hogy zajlottak:
- Lumia 620 hangerőgombja rossz volt, bevittem, szó nélkül adtak egy ideiglenes készüléket (valami alsó kategóriás Galaxy-t).
- Lumia 620 betört, volt rajta biztosítás, öt perc múlva 625-tel mentem haza.
- Lumia 735 hangerőgombja is kehélt (...), bevittem, akkor volt a váltás/szigorítás: nem akartak cserekészüléket adni. Gariidőn belül, biztosítás volt rajta. Megkértem az ügyintézőt, hogy hívja a felettesét. Elkezdte magyarázni a dolgokat, terelni, én meg megkérdeztem:
- "Tehát itt egy felső-középkategóriás telefon, biztosítással és platina ügyfélként sem vagyok jogosult egy cserekészülékre, mikor fél évvel ezelőtt még adtak?"
- "Nem, sajnos."
- "És akkor a szervizelés idejére felfüggesztik a szolgáltatást vagy az adott időre jóváírást adnak? Mert telefon nélkül nem tudom használni a szolgáltatást, így fizetni nem fogok érte."
- "Nem áll módunkban."
- "Értem... ez esetben szeretném felmondani a biztosításokat, az egyik hívószámomat, díjcsomagot váltanék és a vásárlók könyvét is szeretném elkérni, hogy hivatalos panaszt tehessek".És véletlenül előkerült egy Young II, amit használhattam arra a pár napra. Érdekes, nem?
-
-Ben-
veterán
válasz
Tibee86 #132402 üzenetére
Nem feltétlen használ mindenki 300 ezres telefont és nem mindenki keres olyan baromi jól, hogy 5000 Ft-ot kidobáljon az ablakon. Ellenben a szolgáltatóknak és hivatalos forgalmazóknak/szervizeknek bőven lenne pénzük erre is. De sok fontos dologra is kell ma egy okostelefon...
pl. én rendszeresen azt csinálom, amikor sűrű a program, hogy letöltöm imslp -ről a kottákat, a darabok/számok hanganyagát pedig miközben hallgatom (szintén a telefonomon!), nézem a kottát a kijelzőn. Egy 70 perces út alatt ez hihetetlen, hogy mennyit segít. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy mire odaérek, már komolyan feltérképeztem mindent az anyaggal kapcsolatban. Ha ez nem lenne, nemigazán tudnék megfelelni az elvárásoknak. Túl magasra tették a lécet és szerintem ez majd' minden területet érint. Ettől függetlenül ha már van egy eszköz, ami megkönnyíti az életünket, éljünk vele.
De van másik példa is. Az egyetemeken elég nagy divat lett, hogy termet foglalni, könyvet kivenni/hosszabbítani, jelezni a tanárnak csak webes felületen keresztül lehet hivatalosan. Persze mondhatjuk erre is, hogy valahogy csak megoldható, de nem. 150-160 terem ~6-800 tanulóra édeskevés.Éjjeli huggyantás alkalmával szépen fel kell kúszni telefonról és lefoglalni a termet még időbe, mielőtt lefoglalnák az összeset. Nem ér rá reggel 8-kor, amikor hozzáférsz egy számítógéphez/vagy egyéb más eszközhöz, mert addigra már rég nincs terem. Feltételezem hasonló problémákkal küszködnek más területen is, ma már szinte kötelező az okostelefon. Ez van...
De még mindig tartom, hogy akármennyire sz@r a dolog, valahogy nélkülözhető a telefon (nagy nehezen), de max 1-2 napra. Ha nem biztosítanak telefont, akkor kicsit tempózzanak a javítással/vagy cserével és mindenki elégedett lesz többé-kevésbé. -
gyuromoj
veterán
B-L-A-C-K
Nálatok nem mostanság fog érkezni a gyerkőc?szerk.:
Döntöttem, jöhet a szemüveg aztán lesz ami lesz. -
Tibee86
nagyúr
válasz
-Ben- #132401 üzenetére
A felsorolt példáidra 1 kivételével mindre alkalmas. Azt meg, hogy a jegyzeteidet, zenéidet és a fotóidat nem tudod a zsebedben egy hétig nem érzem olyan világrengető problémának, de persze kinek mi számít annak. A 300 ezres telefonod mellett kiadni egy másikra vész esetén 5000ft-ot meg nem hiszem, hogy túlzottan megterhelő lenne.
-
-Ben-
veterán
válasz
Tibee86 #132396 üzenetére
„Lassan már bemész bármelyik boltba és veszel 5000ft alatt egy telefont amin még lebeszélhető összeg is van talán.”
Ez jól hangzik, csak kár, hogy az 5000 Ft-os telefon magán a telefonáláson kívül semmire se alkalmas..
Ha valamilyen jobb telefont használsz, akkor még az is sz.r helyzet, ha egy olcsóbb kategóriás telefont kapsz, de ma visszalépni a „buta” telefonok korába...?Arról nem beszélve, hogy 5000 Ft-ot nem dobnék ki efféle vacadékra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők