Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
válasz Eclips21 #146589 üzenetére
Telenornál a legolcsóbb , azt hiszem 7-8000.
Csak akkor függetlenítik ha nincs már hűség.
Náluk még nem függetlenítettem telefont, ez az ingó rémlik de kérdezz a Telenor topicban, ott teljesen naprakész infót kapszTelekomnal fuggetlenitettem ott 15 k
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
pzstm
titán
-
Eclips21
őstag
válasz Eclips21 #157565 üzenetére
csak hogy vázoljam mekkora a szívásban vagyok éppen
letiltotta a touch id 1 órára ( itunes-re nem lehet dugni mert azt írja hibának hogy nincs feloldva a touch id írjam be a jelszót)
újra indítottam a telefont most 15 percre csökkent (itunes még mindig nem jó :/)
beléptem volna a iCloudba de 2 lépéses azonosítás a kód nem jelenik meg a telón ( és mivel újra indítottam felhívni se lehet)
most keresek egy telót hogy beletegyem a sim kártyámat hogy felhívjon a kedves Apple az azonosítóval... (3 perc van vissza még 1 próbát azért teszek)
"elrontottam" megint most az újra indítás után is 1 órára titotta le a próbálkozást
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz Eclips21 #157566 üzenetére
bocs hogy folytatom de ezt nem hiszem el
az újraindítás miatt a telefon nincs a hálózaton nincs wifin se csak egy tégla amit icloud-al se lehet törölni... se visszaállítani se tiltani (se pingpongozni vele, na jó arra még jó 6s plus)
nos most mi maradt? hát a végső megoldás "A készülék törlése a helyreállítási mód segítségével"
de én 10.2-n vagyok a JB miatt most hogy a fenébe állítom vissza frissítés nélkül?
-
Eclips21
őstag
válasz Eclips21 #157572 üzenetére
ennyire hülye nem lehetek.... nem volt jó letiltott a teló már csak itunes restore maradt... nincs több próbálkozás
nem baj 10.2.1-re is hamarosan kint van a JB .... soha többet jelszó
nem is értem miért nem lehet akármi más módon kikerülni, mi ez már? androidon csak elküldi a gmail-re istenem... hitelesített eszköz vagy akármi más is feloldhatná ilyen esetben vagy mennyen már fel wifire ha újra indítom....
[ Szerkesztve ]
-
-
Norbi887
aktív tag
válasz Eclips21 #275826 üzenetére
Tudtommal már nem írja alá az Apple az iOS 15.x verzióit ipsw-oldalon, csak 16 érhető el Restore-hoz.
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Tibee86
nagyúr
válasz Eclips21 #275826 üzenetére
Szerintem már nincsen különösebb gond a 16.1-gyel. Én a töredékét nem tapasztaltam azoknak a bugoknak amit itt a fórumokon lehetett olvasni. Nem mondom, hogy nem volt, de nagyjából annyi, mint minden korábbi verzió első kiadásainál.
Pár napja újraraktam a rendszert szigorúan új telefonként, így mintha egy sokkal újabb telefonom lenne, minden annyira flottul és gyorsan megy. Nekem 1-2 évente megéri azt az egy-másfél órát amíg letöltöm az app.-okat meg beállítom a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest