Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz Black Dragon #147191 üzenetére
Milyen tapasztalatra vagy kíváncsi? Ha csak nem teszed 3 tokba, úgy fog kinézni 1 éven belül, mint egy sz@rdoboz Addig szép, míg megfogod és rajta van a fólia...
-
ittakary
nagyúr
válasz Black Dragon #147196 üzenetére
a JetBlack-en fognak a LEGTÖBBET bukni az emberek, mivel lehetetlen eredeti állapotban megőrizni
24 óra után megjelentek a hajszálkarcok az US újságírok telefonjain zsebben hordás során
-
Astery
senior tag
válasz Black Dragon #147198 üzenetére
Tokban hordva valóban egyedi telefonod lesz ...
-
-Ben-
veterán
válasz Black Dragon #147202 üzenetére
Nem erről van szó. Csak szerintem (is) elég vicces, hogy valaki JB-t vesz, mert milyen szép és egyedi, de belerakja egy tokba ami nem csupán elrondítja, de egyszerűen meg se mondják, hogy az JB, mert semmi nem látszik belőle. Persze, áttetsző bili tokot lehet rá venni, de az is elrondítja, szvsz tök felesleges JB-t venni így.
Természetesen nekem teljesen mindegy, hogy mit veszel, ez magánvélemény -
ittakary
nagyúr
válasz Black Dragon #147207 üzenetére
jetblacket én úgy venném meg, hogy már az első pillanatban ráraknék egy Ultimate Shield szerű védelmet
így viszont teljesen vállalható lehet
-
Astery
senior tag
A legelső kérdésednél nem szerepelt, hogy mindenképpen tokban fogod horda. Ha így van akkor meg alaptalan a kérdés ... szerintem.
-
A guru
addikt
Egyedi akkor is ha tok van rajta csak ez kb. olyan mint egy topmodell fejére zacskót húzni.
-
foresz
tag
Barátomnak már van de az első nap tel volt karccal. Vett rá tokot de onnantól kezdve meg tökmindegy milyen színű.
Azért az vicc, hogy az egyik legnagyobb újítás az új fekete szín
Ez az első olyan model váltás ahol már arra se vették a fáradtságot, hogy a külsőn változtassanak.
Valahogy azt oldhatnák meg, hogy cserélhető legyen a fém hátlap. Tudom nem egyszerű de nagy dobás lenne.
[ Módosította: radi8tor ]
-
bnorci71
addikt
válasz Black Dragon #147198 üzenetére
épp ezért nem értem miért nem tud az Apple Gorilla kijelzőt rakni a készülékekre és olyan hátlapot ami nem karcolódik....
egy Samu S5 minit használtam 8 hónapig akkor elhagytam sajnálom is meg nem is, se tok, se fólia, melós gatya zsebébe is volt kapott port is szóval nem vigyáztam rá és semmi nem volt rajta.....
Sony Xperia Z1 tokban karcolódott a háta a fényes műanyag és mivel vízálló ezért cserélni se egyszerű érdekes mód a Japán belpiacos üveg hátlapos voltELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Black Dragon #147237 üzenetére
Első karcig/sérülésig én is így vagyok vele.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Black Dragon #147240 üzenetére
Én magam miatt, mert idegesítene, az hogy majd mennyiért adom el emiatt nem nagyon érdekel, hiszen nem a következő tulajnak veszem a telefont, hanem magamnak.
-
veterán
válasz Black Dragon #147218 üzenetére
Nem tudom hogy az iOS-el nem okés valami, vagy az iOS 10-es Viberrel van valami gond, ami egy update-el orvosolható esetleg.
iPhone 13 Pro Max
-
Mantin
aktív tag
válasz Black Dragon #147313 üzenetére
Próbáltam, de akkor újra megpróbálja levenni az összeget, én pedig nem akartam kifizetni ezért nem tettem pénzt a kártyára. ki-bejelentkezés nem segít. Most azt hiszem az jön, hogy kifizetem és utána megpróbálom visszaigényelni a pénzt...
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Mantin
aktív tag
válasz Black Dragon #147317 üzenetére
Jön egy sms a banktól, hogy sikertelen vásárlás, de igen, lényegében addig nem tudsz csinálni semmit amíg ki nem fizeted. Régebben is volt ilyen, de akkor elévült valahogy és nem volt gond, csak a 2 eurós "tényleg létező kártya-e" díjat fizettette ki.
5€ az összeg, azért nem dobnám ki az ablakon.
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
-axxon-
tag
válasz Black Dragon #147470 üzenetére
igen app-al van a gond, ezért lenne jó az elöző verzió ha lenne...nekem csak 2014-es verzió van)
Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.
-
Tubi2
senior tag
válasz Black Dragon #147480 üzenetére
Megnyugodtam.
Használtam egy kicsit androidot és az, ha netet kap egyből megy fel a netre és frissíteni akarja magát, meg mindent. Tegyük fel, bekapcsolom a mobilnet hozzáférést és elindítom a böngészőt, akkor - ha jól beállítom - ugye nem kezdi el a háttérben szipkázni?- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Tubi2
senior tag
-
-Ben-
veterán
válasz Black Dragon #147491 üzenetére
A 7 Plus tényleg sokkal jobb lett. Ott azért érezhető a jobb üzemidő.. Persze sima 7-nél is, de nem vágtam magam hanyatt tőle..
[ Szerkesztve ]
-
drfirsty
tag
válasz Black Dragon #147515 üzenetére
Koszonom a valaszt!
Kozben felturtam a netet es ugy tunik az iTunes verzio tul regi az iOS 10-re frissiteshez, ahogy te is irtad. Viszont az iTunes-t meg ugy tunik nem tudom frissiteni a snow leopardra, tul regi a rendszer...
A gond az, hogy valoszinuleg ha frissitem a telot iOS 10-re akkor ezzel az iTunes verzioval mar a szinkronizacio sem fog lemenni a kesobbiekben...
-
kispéé
senior tag
válasz Black Dragon #147701 üzenetére
Köszönöm.
-
Tibchie
csendes tag
válasz Black Dragon #147791 üzenetére
A képernyőbe illesztett ujjlenyomat olvasó szerintem is a jövő. Itt a gond, hogy egy érintésérzékeny gombbal van kombinálva, melyben nem érzem a masszivitást. Természetesen kicserélték a rosszat, nem is azzal volt a gondom, hanem nem érzem stabilnak eme komponensét az egyébként kiváló terméknek. Nem a márkáról akarok senkit lebeszélni, hiszen továbbra is azt gondolom, hogy a legjobb választás egy iphone, pusztán aki 6s-ről tervezi az átállást, mint én, és nem sürgős neki, az még várjon, ha esetleg tömegesével romlanak el a gombok, akkor átértékelje a váltást. Ja, és persze az apple garancia tényleg teljeskörű, és szó nélkül cseréltèk, de ez azért nem egy tv, amit egy hétig nélkülözni tud az ember... ha nem tartottam volna meg a 6s-t, biztos megőrülök az 1 hét alatt, amíg megérkezett az új
-
kutga
nagyúr
válasz Black Dragon #148234 üzenetére
Szóval nincs.
Do not disturb módot esténként használom ütemezve.
MOD
Diokhan
Egy harmadik séma hiányzik nekem.Csengőhang+rezgés
Néma+rezgés
Néma[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Ombi5
őstag
válasz Black Dragon #148580 üzenetére
Hetfo ota van meg,tegnap 99%-rol huztam le, es most 51%-on all. Szerintem nem kicsivel lett jobb,legalabbis nalam hozta az elvarasokat..
-
ittakary
nagyúr
válasz Black Dragon #148737 üzenetére
Natessék... reméljük nem széria hiba
-
PainKiller13
őstag
válasz Black Dragon #148745 üzenetére
Köszi, sajnos felrakásnál mindig marad alatta légbuborék, üvegfóliánál is ez van?
-
w333
félisten
válasz Black Dragon #148876 üzenetére
Pont valamelyik nap volt valakinek hasonló gondja, ez kijelzőhiba !
Garanciában cserélik !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Black Dragon #148878 üzenetére
Ha itthoni hivatalos helyről vetted akkor még van szavatosság (ahol bevizsgálják) ... ha nem akkor sajnos nem fogják garanciában cserélni !
(#148880) Black Dragon
Akkor be kell vinni valamelyik APR boltba ott majd kivizsgálják !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
btudos
nagyúr
válasz Black Dragon #148881 üzenetére
Telekomos papir fent van a weben, onnan letoltheted, szamla vagy jotallasi jegy legyen nalad mindenkepp.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
w333
félisten
-
Воланд
titán
válasz Black Dragon #149005 üzenetére
Ez a Jet Black nagyon jól sikerült.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-Ben-
veterán
válasz Black Dragon #149005 üzenetére
Ez komoly?
-
ittakary
nagyúr
válasz Black Dragon #149030 üzenetére
nem értettél félre semmit
szavatosság csak a fogyasztóknak jár, márpedig ha cégre veszed, akkor nem vagy az
garin túli szervíz tényleg fizetős, fent van az árlistájuk: i6 kijelzőcsere 50k viszont ha olcsóbban akarod megúszni, akkor dobj egy PÜ-t, van ismerősöm, aki itteni aprós szervizesek ára alatt dolgozik
-
l.sebestyen
senior tag
válasz Black Dragon #150089 üzenetére
Nem egyszerűbb beírni kódot, azt se írtam soha, megnyomtam a ki-be kapcsoló gombot aztán húztam oldalra a kijelzőn egyet és kész, évekig működött ez a feloldás, rendben van hogy kell ujj dolog, de legalább a lehetőséget meg kellett volna a régi feloldásnak hagyni
-
AGE-T
őstag
válasz Black Dragon #150293 üzenetére
Azt is láttam, de ezek nem unlockosak, meg nem három hónapos állapotúak.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
spyduck
nagyúr
válasz Black Dragon #151517 üzenetére
2 napja meg ugy voltam vele, h nem veszek ujat, modt meg nem tudok donteni
-
allein
addikt
válasz Black Dragon #151528 üzenetére
Sajnos nálam az újraindítás nem oldotta meg így jártam. Talán lesz majd valamilyen frissítés ami rendberakja ezt a problémát is
-
majestic
őstag
válasz Black Dragon #151787 üzenetére
Neeemááá! Rengeteg a bug...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Tompo92
senior tag
válasz Black Dragon #152468 üzenetére
-
Tompo92
senior tag
válasz Black Dragon #152475 üzenetére
De ez most pontosan micsoda? Kicsit megijedtem.
Ki akar belépni a fiokomba? -
Tompo92
senior tag
válasz Black Dragon #152477 üzenetére
Én azt értem meg tudom hogy van ez a 2 lépéses dolog. De a képen amit küldtem ott budapest VII kerületet ír én pedig nem ott vagyok, nem ott lakom. Ezért kicsit úgy jön le az üzenet hogy valaki a VII kerületbe be akar lépni a fiókomba..(most kicsit meg vagyok zavarodva )
[ Szerkesztve ]
-
Endii
tag
válasz Black Dragon #154197 üzenetére
A hangszóró felett és a Home gomb alatt nem ér össze.
-
rsanyi20
tag
válasz Black Dragon #154277 üzenetére
Valahogy gondoltam hogy ez lesz...
Mindegy, bármilyen alternatíva érdekelne, amivel megtudom oldani vezeték nélkül a képernyő tükrözést, de nem szeretnék apple tv-t vásárolni, szóval ha valakinek mégis van valamilyen megoldása ne tartsa magábanSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Anász
tag
válasz Black Dragon #154783 üzenetére
A lightningal lehetett valami, mert a jackcsati piszkálására sem szólt a fülesen a zene. Csak ha kihúztam-visszadugtam az átalakítót. Bár még tovább tesztelem majd ezt a dolgot.
Chiftain Én szabadtéren, zsebben tapasztaltam, vagy 30-40 perc mászkálás közben. Aztán mikor melegebb helyre értem már nem produkálta."Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Black Dragon #155032 üzenetére
köszi a gyors választ. akkor számomra felesleges ez a funkció, mert én is úgy láttam, hogy csak magát az appot tudom megosztani, ha ez megtörténik, utána a másik fél számára nem elérhető a prémium funkció.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
szekra
addikt
válasz Black Dragon #156834 üzenetére
Én azt használom már ~2 éve, csak gondoltam most teszek egy próbát, ha már ingyenes.
-
szupermacs
veterán
válasz Black Dragon #156837 üzenetére
Ha előfizetek, mennyi zenét tölthetek le? Nagy a választék? Ha lejár az előfizu, megmaradnak a letöltött zenék?
-
szupermacs
veterán
válasz Black Dragon #156840 üzenetére
És (#156841) Noxy: Köszi! Havidíj mennyibe fáj? Ha nem drága, akkor talán kipróbálom. Mobilnetet a zene streamelése mennyire fogyasztja?
-
tepenzed
őstag
válasz Black Dragon #156843 üzenetére
amúgy ez a Beats 1 rádió miért van kiemelve mindenhol, cikkekben stb?
-
-Ben-
veterán
válasz Black Dragon #156847 üzenetére
Kár, hogy nem Tim Cook a műsorvezető valamiféle kívánságműsorban ... Asszem' szívesen telefonálnának be az emberek...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Black Dragon #157192 üzenetére
~45 ezerért be is b@szna ha szar lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest