- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Hali.
Egy haverom vett használtan iphone 7-et és akitől vette feltehetően elfelejtette fizetni a számlákat mert a napokban letiltottak neki.. Van erre valamilyen megoldás?
-
válasz
MasterMark #184494 üzenetére
Basszus tényleg, nem is tudtam.
-
norberto_th
aktív tag
Ha vettem egy 6S-t még 2016.01 havában és cserélve lett pixelhiba miatt kétszer is, illetve tavaly októberben, akkor a garancia meddig érvényes ilyen esetben?! Most szervízben van mikrofon hiba miatt, fődarab csere lesz, remélem nem kerül semmibe, legalábbis nem mondta az iStyle hogy fizetni kellene érte, elkerte a számlát, elinteztük a részleteket, küldi az újat 5mn-on belül.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
dvdbackuper #184491 üzenetére
Az első pár másodperc halk, de utána kitisztul.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
dvdbackuper #184488 üzenetére
Akkor valószínű nekem felmondta a szolgálatot.
-
Noxy
veterán
válasz
szabogabor10 #184486 üzenetére
Ja v.hogy így működik az Apple ökoszisztéma.
A Spotify meg nagy ívben l.sz..a hogy melyik készülékről, milyen user + psw párosal. akarod hallgatni. -
válasz
PéterPocok #184485 üzenetére
Hát ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni.
-
PéterPocok
csendes tag
Üdv! Ma váltottam egy 5s-ről 7-re és ezzel a problémaval állok szemben. Használtam vettem a telefont egy kisebb cegnél akik adtak rá 3 hónap garanciát, de nem szeretnék emiatt szaladgálni, mert messze van. Arra gondoltam, hogy az előző tulajnak az Apple ID-hoz hozzá van rendelve a telefonomhoz. Az a legbosszantóbb, hogy éop ma vettem apple music tagságot, de így nemtudom kihasználniHa valakinek bármi ötlete van írja le hátha segít! Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
Aki bétázik
Ios 11.4 beta 4 elérhető -
CsonkaImo
addikt
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
iPhone 8 Plus-nak a felső hangszórónál van mikrofon is?
[ Szerkesztve ]
-
Üdv! Ha valaki esetleg szeretne tokot venni az ipitaka.com oldalon, van érvényes 10% kedvezmény kuponom:
FRIEND-4P6LRJG -
Def26
félisten
Üdv. pár napja észrevettem, hogy baromira merül a telefonom (iphone 6s). Az akkumulátor részben a Telefont jelöli meg legnagyobb fogyasztóként. Ennyit nem telefonálok mostanában, sőt napi szinten nincs meg a 20 perc sem. Nem tudjátok mi lehet annak az oka, hogy a "Telefon" ennyit zabál az akksiból?
A képen most 74% -on van az akksi, kb. 15p perce vetem le a töltőről kb. 90% -ról.
[ Szerkesztve ]
-
Egyébként ha már hangerő, Apple Music esetében nálam jóval hangosabb a max hangerő, mint Spotify-nál. Ahogy nézem, ez mindenkinél így van.
-
wor_zoli
csendes tag
Hali, tudja valaki, hogy lehet a tweakbox-ot használni, mert nekem egyik progi sem indul el!
Letölti aztán jön a hibaüzenet, hogy nem lehet használni..[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
skacok!
iphone x - spotify/apple music..
gyári HS..lehet valahogy hangerőt növelni? maxon van, eu korlát off, DE az ipod shufflem jóval, de jóval hangosabban szól...
airpodsal is ennyire "halk" vajon? (ipodhoz képest)
-
válasz
szabonagyur #184462 üzenetére
Nem sajna.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
A ne zavarjanak módot nem lehetne felokosítani? Tehát kicsit kibővíteni, hogy hétköznap/hétvége különböző legyen, stb?
-
daniele
aktív tag
válasz
F-ECT$ #184412 üzenetére
Csak a gyári beállítások vissza állításával fogod tudni törölni, én is ezzel szívtam meg nyáron... Én szerettem volna esküvőn felvett videókat küldeni mail-ben, ki is választottam, hogy mail-ben osztom meg, természetesen nem rakta be, újra indítás után sem, kétszer is próbáltam restart után... Utána nem foglalkoztam vele, egyik nap kiírta a telefon, hogy kevés a tárhely, tizen akárhány GB-ot foglalt a Mail - természetesen nem volt sehol piszkozatként az üzenet a videókkal, szóval valahogyan eltárolta magának a Mail, csak meg találni nem lehetett.
Biztonsági mentést csináltam, majd gyári beállítások vissza állítása, azután eltűnt az az tízen x Gb. -
-
whited
addikt
Üdv
Adott egy iPhone 4s 8gb amin most 9.1 OS van
Szeretném visszaállítani az ipsw.me-n található 6.1.3-ra amit elvileg még aláír az Apple
Amikor kibontja a szoftvert és azt írja, hogy várakozás az iPhone -ra akkor kb 5-8 perc eltelte után se történik semmi.
Várnom kéne még vagy ne is erőltessem ?(utána az eredeti OS viszonylag könnyen visszament)
-
huan
őstag
válasz
szabogabor10 #184453 üzenetére
Igen, tudom, de ingyenest szeretnék letölteni...
-
-
huan
őstag
válasz
Totheground #184449 üzenetére
Most a magyarban vagyok, de ezek szerint az ingyenes előfizu is előfizu.
-
-
485
aktív tag
Sziasztok, lehet tudni h az érkező telefonok 6.1 és 6.5ös kijelzővel jönnek? Vagy csak az egyik lesz? Illetve azt olvastam, h az egyik butább lesz. Igaz?
-
majestic
őstag
Miért van az, hogy egy ideje nem szinkronizálja a kontaktokat az iPhonom és az iPadem? Minden beállítás a régi semmin sem válltoztattam. Minden más, pl. a jegyzetek tökéletesen szinkronizálódnak...
-
huan
őstag
Sziasztok!
Áruházat szeretnék váltani, mert valamit nem tudok a magyar AppStore-ból letölteni, de ebbe a hibába ütközök:
Hogyan tudom az Apple-Music tagságomat törölni, ha nincs előfizetésem, de az ingyenes hónapok miatt szerepel az előfizetéseim között? A netes leírásokkal szemben nálam nincs előfizetés törlése (bár én az egész tagságot szeretném törölni) -
-
-
-
mtomi95
senior tag
Üdv! Valahogy meg lehetne oldalni, hogy Safarival lehessen facebookon ismerősökkel chatelni?
-
sith7
félisten
köszi a válaszokat
-
F-ECT$
titán
Sosem volt iphoneom.
Feleségem iphone-ján a Mail alkalmazás közel 10 GB-ot foglal pedig már nem használja. Gondolom hiába törölte a fiókot az adatok ott maradtak. Belépni már nem tud a fiókba. Hogy lehet törölni ezt a 10 GB-ot?
-
sith7
félisten
5S , új akkumulátorral 25k - ért sok ?
-
domerator
veterán
válasz
baal-amiga #184406 üzenetére
... és secret meg tibee:
Lehet hogy tényleg keverem a droiddal?
basszus... biztosan nem volt a beállítások - általános - infó oldal alján egy olyan sor amire kattintva egy új oldal alján ott volt az uptime? pl 128:24:18 (óra perc másodperc)
[ Szerkesztve ]
-
wor_zoli
csendes tag
Srácok mire jó ez a tweakbox, feltettem de nem tudok vele semmi progit installálni, letölti de hibát ír amikor telepíti minden alkalmazásnál....
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz
herdsman12 #184401 üzenetére
Köszi, ez megvan, de nem erre gondoltam... hanem arra, hogy ha pl. újraindítod a telefont és használod 2 hónapig kikapcsolás vagy reset nélkül. Amit te írtál, az az idő a teljes feltöltés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Dell notebook topic
- World of Tanks - MMO
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- További aktív témák...