Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gigicuci
senior tag
Szia!
Én már fólia nélkül használom hónapok óta. Zsebben, kulcs nélkül stb. de különösebben nem vigyázok rá. Szerintem átlagos mértékben karcolódik, nem mondanám különösebben karcállónak. De ezek inkább hajszálkarcok+1-2 erősebb, inkább csak súrlófényben látszanak, bekapcsolt kijelző mellett nem vettem észre őket sose.
Személy szerint engem sokkal jobban zavart a fólia miatt zsírosodás/fénytörés de ennek meg kell fizetni az árát. Ha hamar el szeretnéd adni akkor tegyél rá valamit, hogy az értékvesztése kisebb legyen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
fagyalllo is ennyiért adja garanciával. Persze, ha nem pesti vagy akkor macerás a dolog.
-
szaki04
senior tag
Aham... letöltöttem, létrehoztam egy fényképek nevű mappát, melyet megosztottam a gépemmel, előtte persze bemásoltam az összes képet a telefonról. Majd megosztás után, a telefon közölte töröljek valamit, mert nincs hely. Nézem az AirDisk-et: közel 4! giga a mérete a programnak!!! Micsoda?! Mitől?! Töröltem is lendületből...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest