Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Ha csak simán update-re nyomsz, akkor minden adatod megmarad, de azért a biztonság kedvéért csinálj egy biztonsági mentést és abban benne lesznek a telefonszámok is
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
Mindegyiket fel kellett volna egyből másolnia,de mivel sok névjegyről van szó + a gmail ezen szolgáltatása nem éppen tökéletes, légy türelmes.
Amúgy icloud-al sokkal jobban működik a névjegyszinkronizálásPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Ezt is megválaszoltam már...
"Mindegyiket fel kellett volna egyből másolnia,de mivel sok névjegyről van szó + a gmail ezen szolgáltatása nem éppen tökéletes, légy türelmes."Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Gondolom, aki még belefért és személyes átvételt jelölt, 28.-án átveheti. Aki kiszállítást kért, az napokkal később, mint írtam, nekem is okt. 2-t írtak. Feltéve,ha ugye nem lesz az előfizus kavar, amit előbb írtam, de az csak rám vonatkozna, nem a szállításra
Def26: most is? Tegnap nekem is annyit írtak rendelés közben, de most belépve MyT-mobile-ba, azt írja, hogy "előrendelt terméket tartalmaz a rendelésem, mely a készülék beérkezésétől függően került kiszállításra. (rendelések részen, és ott a rendelés részleteinél)
[ Szerkesztve ]
-
HUNPSP
aktív tag
válasz whited #11216 üzenetére
Most teszem fel pont az iOS6-ot, döntöttem végülis.
Elvileg csak frissítésnél nem kér. De meglesem majd amint kész lesz.
icecave: gyorsabb vagy mint egy jégbarlang...[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
JamesHun
addikt
válasz whited #11507 üzenetére
aztán ott csücsül egy raktárban egy csomó 32 GB os kivitel, de ezzel a nincs 32-es trükkel akarják elsózni a jóval drágább 64-es verziót annak akinek kicsi a 16os kivitel és ezzel a parával akarnak rávenni, hogy gyorsan rohanj be venni, mert lehet nem lesz készlet sokáig és te rohansz és megveszed aztán meg röhögnek a markukba egy jót
SeriesX: JamesSHun
-
DanielK
addikt
válasz whited #12727 üzenetére
Pont angolul Hi!
manchaster85 kollega majd megerősít, ő anglisztika szakon van.(#12728) manchester85: jól van na, az üveg nem úgy tud kopni. De roberto szerintem az android világból jött és azokra a telefonokra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz whited #14024 üzenetére
Nekem pont ilyen volt i4-hez, nagyon szerettem. Puha belső, vékony is, szépen felveszi a telefon formáját. Viszont belül a varrása, nehogy karcolja i5-öt, bár elég puha anyag,de ki tudja... én is fogok ilyet venni megint, mert sokat próbáltam, ilyen fajtában ez a legjobb, de azért örülök,hogy oldalmatricával együtt lesz benne. A "vicc" az,hogy az i4-re való 6900 forint, ami elég sok egy ekkora bőrdarabért, ez is kb. annyi, csak rájön a posta. Viszont ha veszel, kérlek írd meg, mennyi idő alatt jött meg. Esetleg először majd kérdezd meg a Starkingnál lesz-e nekik, mert i4-re is árulnak, enyém is ott vettem annó.
szerk. tévedtem dollárral számoltam, nem euroval. :S
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz whited #14028 üzenetére
Fólia tökéletes, bőrtok csak néha kellene, ha nem akarom, hogy pl. tiszta por legyen az alsó bemeneteknél, ha olyan helyre megyek. Bár mindkét végén lyukas a tok, akkor mindegy
Rendelésen még gondolkodom, most annyira nem létszükséglet, de az US.beyzacases.com-ról rendelj, és regisztrálj, akkor dollárban kell ugyanannyit fizetni, most próbáltam. WW shipping is 5 dolcsi csak. Nem mindegy hogy 35 dollár, vagy ugyanannyi euro.
[ Szerkesztve ]
-
Keksz
senior tag
válasz whited #14024 üzenetére
Nekem ilyen volt i4S-re.
Eddig mindegyik ipodomra beyza volt a tok, de vhogy ez a ZERO nem jött be.
A telefont egyszerűen nem tudtam kivenni belőle, annyira rászorult.
Nem tágult ki, pedig még direkt bele is feszítettem. Nem lett jobb.
Az ipod-nál sosem volt ilyen gond, de ott nem is belül van a varrás!
Minőségi cucc egyébként, az árát mindenképpen megéri.De így nekem a tok nem volt olcsó főleg hogy azóta is ott figyel a fiókomba.
(Kell vkinek? :-D)
-
ittakary
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest