Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értem a Spotify új frissítését:
Spotify is now free on mobile and tablet!
Eddig nem volt ingyenes? -
peugeotmate
addikt
Hali,
melyik a legjobb ingyenes office program, amivel ha megnyitok pl. egy Word dokumentumot, akkor rá tudok keresni benne szavakra? -
nauro
aktív tag
Sziasztok. Olyan to-do appot tudtok ajánlani, ahol pl be tudom állítani, hogy minden nap fél óra nyelvtanulás, ha leülök elindítom az órát, így látom mivel mennyit foglalkozok

Valahol olvastam egy ilyenről régen, de nem találom
ötlet? -
bigdady
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem mert nplayer tokeletesen streamel mindent. Mivel az nem a szerver gepet terheli hanem a klienst.
Sosem volt jo. A plex mint ma kiderult ilyen vagyis a szerver gepnek kell erosnek lennie nem pedig a kliensnek es nem tud kodolas nelkul lejatszani halozatonbelul kodolas csak olyat amit a nativ player tamogat. Ennyi.Probaltam air video hd-t is de az sem tud boritokat kezelni szoval felejtos az is.
-
kutkut
addikt
Mivel ingyenesből is a sokadik app nyújtott értékelhető teljesítményt, így igazából azt nem akartam, hogy a fizetősekből is kipróbáljak ennyit... Egyébként a pénzes appjaimat mind megvettem (droidon is), és nem nagy tétél 1-1 ilyen árú alkalmazás, de ha teszem azt ki kell próbálni 10-et (mint az ingyenesekből) mire megtalálom a nekem kellőt... na, ennyit nem akartam költeni - csak a próbálgatásokra.

Na meg az app árából kijön egy fél pótvizsga, vagy 2-3 sör... mindkettőre szükségem lehet még mostanában.

-
bigdady
nagyúr
Irt plex hogy ok csak a nativ playert tamogatják ezert sosoem fognak tudni transkodolas nelkul stremelni halozaton belul.

-
Xero
nagyúr
válasz
Zjunior
üzenetére
Nem hiszem, hogy azért keres ingyenes megoldást a készülékére, mert lopni akar. Sőt!
Pusztán nem értem hogy ha tényleges ilyen fontos a dolog, akkor miért nem áldoz valaki a jó megoldásra?
Ez kb olyan szint nálam mint a Merci S-re vagy BMW 7-esre, esetleg az Audi S8-ra húzott Barum gumi és dízel motor a géptető alatt. Egyszerűen nem férnek a fejembe. Bután halok meg.
-
Xero
nagyúr
-
kutkut
addikt
Láttam, de (mint írtam is) ingyenes megoldásnak jobban örülnék.
Egyébként, úgy néz ki, hogy a FileApp-os ftp-s másolgatás csak akkor bugol, ha egy az alkalmazásban létrehozott mappába másolnék valamit. Ha a gépről hozok létre egy új mappát (az iPad "háttértárán"), majd abba másolok, akkor hiba nélkül elsőre felrakja az összes fájlt. Úgyhogy egyelőre maradok a FileApp-nál. 
-
oszi666
őstag
válasz
kutkut
üzenetére
Esetleg kiprobalhatod az iAnnotate nevu appot. Fizetos de marha jo. Megeszi a pdfet ppt docot. Igaz kepet meg excelt nem, de azokra ott a fotok, meg a numbers. Ja es iAnnotateben lehet mappazni, plusz full szinkron dropboxxal, boxxal, google driveval, skydriveval. Szoval csak ajanlani tudom. Feltolsz vmit a felhobe, onnan barmikor le tudod hivni ami epp kell, es amit modositasz rajtuk, azt tolti vissza. Szerintem ennel jobb nem nagyon van jelenleg
-
erdoke
titán
válasz
kutkut
üzenetére
Nem látok különbséget a helyi WiFi, ill. az internet bevonása között. Legalábbis időben alig van, pedig csak 20 Mbps a feltöltésem. Természetesen az érzékeny fájlokat be szoktam csomagolni valami brutális 256 bites jelszóval megspékelve, de a forgalom döntő többsége nem kritikus.
-
Vgabor92
tag
Hello!
Francia FMA-ba van egy app 69 kreditért, igaz nekem nem hozza be se a Magyar, se az USA app store.
-
kutkut
addikt
válasz
erdoke
üzenetére
Hát lehet, majd megnézem... De először is iTunes frissítést kér, azt most meg valamiért nem tudom felrakni. Gondolom le kéne pucolni mindent, majd utána blablabla és a többi... De most nem foglalkozom vele többet, már így is elég időt b@sztam el vele.

Imádom az iPad-emet, de ezek rendesen fel tudnak húzni, miközben a másik rendszeren 1 kattintás az egész.
-
erdoke
titán
válasz
kutkut
üzenetére
Csak kábelen? Elvileg nem, talán csak az első párosításhoz:
"DiskAid transfers iPhone files to any computer. DiskAid accesses the iPhone, iPad or iPod file system whether via Wi-Fi or lightning fast USB connection. This feature allows you to use your iPhone, iPad or iPod touch as a mass storage device and enjoy fast and reliable file copy to your iPhone, iPad or iPod touch.DiskAid also connects directly to all installed Apps on the device and lets you browse their whole contents. All Apps’ files and folders are directly readable on Mac (OS X) or PC (Windows) computers and from there you can easily transfer files, folders and documents both ways between Apps and computer."
-
kutkut
addikt
Dropbox-ot jelenleg letölteni sem tudom, iOS7-ért nyivákol.
A wireless drive pénzes, először ingyenes megoldásokkal próbálkoznék... Az iTools honlapja meg úgy néz ki, épp be van halva. 
erdoke: Biztos én vagyok vak, de én böngészőből kb semmit nem tudok csinálni, csak megnézni, megnyitni az iPad-en lévő cuccokat.
A PC-s appos megoldáshoz meg ha jól látom, kábellel kéne összekötni. 
-
Keksz
senior tag
-
kutkut
addikt
válasz
erdoke
üzenetére
Köszi, ez már egy fokkal jobb, mint az easyftp pro.
Nem kuszálja össze a fájlok nevét.
Viszont ez is random hibát dob a másolás vége felé: 
"An error occured copying a file to the FTP Server. Mak sure you have permission to put files on the server.
Details:
226 Transfer complete.
200 Type set to I."Egy mappát (ami tele volt almappákkal, pdf-ekkel), és mellette 3 pdf-et szerettem volna átmásolni. A "nagy mappát" szépen át is másolta, vele együtt mindent, ami benne volt, de a mellette levő 3 pdf-et nem tudta. Aztán áthúztam csak a 3 pdf fájlt, akkor meg át tudta rakni. Szóval egyszer működik, egyszer nem.
Ha jól emlékszem, az easyftp pro is ilyesmi hibaüzenetet dobott. -
erdoke
titán
válasz
kutkut
üzenetére
A FileApp (iOS 6-ig FileApp Pro néven külön alkalmazás) szerintem tud ilyet a saját PC-s alkalmazásával (DiskAid?), illetve FTP szerveres megolással. Ha minden igaz, a böngészős másolás is drag&drop rendszerű, de te ezt valamiért elveted.
Nem próbáltam, de ha minden igaz, a fapados verzió ingyenes, aztán in-app vásárlással lehet okosítani. Ehhez ugye nem kell JB.Ha sokat jegyzetelsz, valamelyik nagy tudású, saját fájlkezelő résszel felvértezett jegyzet app lenne még talán jó megoldás számodra.
-
kutkut
addikt
válasz
erdoke
üzenetére
Leírtam az első hozzászólásomban, de akkor leírom még egyszer. Leginkább csak sulis tananyagokat, dokumentumokat, fájlokat másolgatnék rá, amik különböző fájltípussal rendelkeznek. Elsősorban ezeknek kéne egy fájlkezelő alkalmazás, amiben össze lehet gyűjteni az ilyen dokumentumokat (és ez a kulcsszó, hogy: ) egy helyen attól függetlenül, hogy az egy .pdf vagy egy .ppt, vagy kép vagy akármi. Mondjuk lenne egy egyetem mappám, abban külön mappákban a tantárgyak, azokon belül meg ömlesztve, esetleg további almappákban a tanagyagok, segédanyagok, jegyzetek - pont úgy, mint a gépemen. Szerintem ez így logikus, tantárgyanként csoportosítva...

Erre a célra tulajdonképpen tökéletes az iFile, de azzal a fájlmozgatás már kínszenvedés, mert pl mappákat nem, csak fájlokat lehet vele feltölteni, egyesével, mindezt a böngészőből.
Szóval, a másik amit szeretnék, hogy ezeket a tananyagokat, amik a gépemen vannak, ~1 mozdulattal tudjam áttolni iPad-re.
Célszerű, ha ezt a 2 dolgot 1 alkalmazás tudja megvalósítani, de ez végül is nem olyan fontos, el tudok én navigálni az iFile-lal a másik alkalmazás (amit "fájlmozgatásra" használnék) 'Documents' mappájába. Valamint természetesen az sem fontos, hogy ugyanez az alkalmazás meg is tudja nyitni a jegyzeteket.norbi2010: Mint azt feljebb írtam, az iFile nem a legalkalmasabb a másolgatásra, az iFunBox-ról meg tesómtól azt hallottam, néha random nem működik.
Igazából részletesebben nem taglaltuk, lehet, hogy valami tweak zavar be neki (vagy user error
), majd rálesek én is. 
-
Keksz
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
"Moldiv"
"Diptic" -
norbi2010
őstag
válasz
kutkut
üzenetére
iFile vagy pl. iFunBox-szal is lehet.
-
erdoke
titán
válasz
kutkut
üzenetére
Neked nem fájlok kellenek, hanem dokumentumok, képek, filmek, stb.
Egy iOS eszköz alapvetően így működik, és ha ragaszkodsz a fájlok másolgatásához, nem fogod magad jól érezni vele. Ha hajlandó vagy megismerni a lehetőségeket, akkor viszont nem lesz komoly gondod.
Tehát mit szeretnél csinálni?
-
kutkut
addikt
válasz
erdoke
üzenetére
Lol...
Tudom, hihetetlen, hogy ilyen múlt századi technológiák híve vagyok... De akkor nosza rajta, mindig tanul az ember, várom a javaslatokat!

Csak úgy megemlíteném, hogy a telefonomon a homescreenről 1 kattintással indítom az ftp-t, aztán PC-n intézőben látom az egész sd kártya tartalmát úgy, ahogy azt megszoktam. Na csak azért írtam ezt le, hogy ha van ennél gyorsabb módja átemelni gépről iPad-re a nekem kellő fájlokat, akkor csupa fül vagyok!
Tulajdonképpen az nem létszükséglet, hogy lássam az egész háttértárat, beérem én egy alkalmazás documents mappájávan is, és akkor azt veszem gyökér mappának...
-
Őőő.. a FMA-val gyűjtött pénzecskémet a Mac appstore-ban is el lehet költeni?
-
erdoke
titán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Pic Collage (Free)
Framatic Pro, Cool Collage Pro (1.79, de volt már ingyenes mind a kettő) -
randras
veterán
válasz
legiaap
üzenetére
Valami autentikáció lehetett, bár nem tudom iOS-en is csinálnak-e ilyet az appok.
Androidon anno letöltöttem nem hivatalos forrásból a frissen kijött GTA portot mikor kijött, hogy megnézzem, mielőtt megveszem. Tetszett, és megvettem, erre pont akkor valami eredetiség-validáló szerverük haldoklott, és nem indult el a játék.

-
Mela Kehes
addikt
Olyan programot keresek, amivel több képet lehet egyetlen nagy képpé összerakni. iPad-en a kimentett képernyőket kellene összevarázsolnom, hogy az illesztéseknél is passzoljon. Ingyenes-fizetős, olcsó-drága teljesen mindegy, csak legyen.
-
legiaap
félisten
Na egy napos késéssel ugyan mikor már letöröltem minden adatával együtt az Infinity Blade 3-től írtak, hogy most már jó a játék és elnézést kérnek.

-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Melyik a legjobb kamera app.?
Ki mit használ? -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Valahol ajánlottam már a Photogene4-et és a Laminar Pro-t, ráadásul az utóbbi 0.89 eurós akcióban volt decemberben. Nézz rá, talán még most is olcsó.
-
randras
veterán
Ilyen modon beragadt iTunes letoltessel mit lehet csinalni? A letoltes sikerult, a dal meghallgathato volt, de ezt jelzi. Azota toroltem az eszkozrol, remeltem megoldja, de nem.
-
vadászcsiga
félisten
IPadra van valami rendes képszerkesztő program? iPhoto lófszt sem ér. Photoshop jónak tűnik de az sem tökéletes, pl a kepkeretek vastagsága nem állítható.
penge111
Ahogy Méla mondja, különben hogy tapadna oda a smart cover? -
penge111
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Meglett a simtű, jól eldugták
Másik érdekesség ami miatt elkezdtem aggódni, vettem egy utángyártott smart covert. Most levettem róla, azt vettem észre, hogy az iPadnek az az oldala, ahol a mágnes csíkkal érintkezett fullra mágnesess lett. A simtű, minden fém lazán megáll az iPad oldalán, nem veszélyes ez az iPadre nézve? -
Telda
addikt
Hali!
Létezik valami olyan program, amivel a háttereket ki tudom úgy rakni, hogy ne nagyítsa fel?
-
kutkut
addikt
Sziasztok! PC - iPad közötti fájlmozgatásokhoz milyen appot tudnátok ajánlani?

A lényeg, hogy egyszerűen tudjak fájlokat másolni az iPad-re... Leginkább csak tananyagokat rakosgatnék rá, ami lehet office dokumentum, excel, powerpoint, pdf és néha 1-1 kép fájl, .txt stb... Fontos lenne, hogy mindez wifin keresztül menjen (nem felhőn keresztül!), és lehetőleg ne a böngészőből kelljen vele szenvedni. Ja, és még 1-2 "apróság":
A rámásolt fájlokat a rendes nevükön jelenítse meg, ne vágja le az elejét, végét stb. az összes karakter úgy jelenjen meg, ahogy PC-n is. (Gondolok itt például az easyftp pro-ra, ami a hosszú fájlneveknek csak az utolsó szavát jeleníti meg egy kötőjel után.
) Szintén easyftp pro bug (eddig azt használtam, de most már nem bírom a hülyeségeit), hogy mappákat nem tudok másolni, illetve tudok, de félúton hibával leáll... 
Aztán az is jó lenne, ha utána az alkalmazáson belül is lehetne létrehozni új mappákat, rakosgatni ide-oda a fájlokat alkalomadtán.Szóval, hogy érthetőbb legyen, egy olyan appot szeretnék, amit ha megnyitok, ott legyenek külön mappákban a külön tárgyakhoz tartozó jegyzetek, kinézetre hasonló legyen, mint PC-n a windows intéző.
És például az adobe readerben ezt remekül meg lehet csinálni, de csak azokkal a fájlokkal, amiket utána meg is tud nyitni. De mivel van, hogy powerpointot kéne megnyitnom, vagy egy harmadik féle fájlt, így ez kilőve... Ezért kéne egy ~explorerként funkcionáló fájlkezelő, ahova be lehet dobni mindenféle jegyzetet, ahonnan aztán 1 kattintással nyitom meg a megfelelő dokumentumkezelővel az adott fájl.Grátiszként jöhet olyan ajánlat is, ami az egész fájlrendszert látja, mivel van JB (iOS6), de ez már tényleg csak a hab lenne a tortán.
Köszi előre is! Nagy segítség lenne!

-
bobooo
addikt
Még Karácsony előtt írtam FMA-nak, hogy van pár app, amire nem kapok kreditet és a két ünnep között kaptam is vissza (nem automatikus/gép levél) levelet, hogy ránéznek a profilra és 1-2 napon belül megoldják. Azóa nem jött semmi

-
penge111
addikt
Ipad Air-em van LTE verzió, létezik, hogy a dobozból kimaradt a sim tű? Nem találom benne, sima fém gemkapoccsal nem tudom azt a nano simfedelt leügyeskedni ehhh

-
legiaap
félisten
válasz
penge111
üzenetére
Az 1-et és a 2-őt én is ingyen szereztem meg akciósak voltak. A 3-ért már fizettem de akciós áron. Sok appot én is így szerzek ingyen hogy figyelem naponta miket akcióznak le. Néha nem is kell csak eltöltöm azt letörlöm, talán később még használni fogom.

Végigvinnin azt értem, hogy megöltem a főellenséget, tehát a story kész, de még hiányzik kb. 3 archievement meg nincs meg az összes cucc. Ez kb. 2-3 hét játék volt. Naponta-kétnaponta játszottam vele. -
penge111
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Mennyi időbe került kitolni az IB III-at? Nekem még az I és a II is félig befejezetlenül vár rám, anno mindkettő pár napig ingyenes volt, szóval ezek is megvannak. Kezdetek óta használom az Appzap pro alkalmazást és mellé persze a Freemyappsot, ezeknek köszönhetően kb 100 ezer forint értékű appot sikerült mindkét accomra külön külön összeszedni.
Kár, hogy novemberben sok év után vége lett a Freeappslots nevű gyűjtögetős alkalmazásnak, azzal is sok appot sikerült ingyen megszereznem.
-
penge111
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Egyébként azért olvastam amikor én vettem jóárasítva, összekötötték ezt az új updattel és aki updatelt, annak minden mentése törlődött, kíváncsi vagyok hogyan engeszteli ki a népet a cég, mert rengeteg anyázó komment van

Chaos Rings 2- nek sokkal jobb a sztorija, meg a harcrendszere. De nem is egy kaptafa a két játék

-
penge111
addikt
Lassan megjelenhetne már a Final Fantasy VI és a Baldur's Gate 2 is, elvileg mindkettőt tavaly karácsonyra ígérték
. -
legiaap
félisten
válasz
penge111
üzenetére
Nem jb-s. Közbe helyreállt. Letöröltem minden adatával együtt, sőt icloud mentést is töröltem de úgy is csak most tudtam belépni. Persze mindenem oda. Nem is igen van kedvem újrakezdeni. Igaz végigtoltam, de szerettem volna minden cuccot megszerezni benne.
Hát ez a játék egy valamiben jobb az IB3-nál, az árában, mert hogy baromi drága. De a grafika nem olyan jó.
-
penge111
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Én is jártam így az IB III-al, nekem anno iPad 4 volt amikor ezt a bugot csinálta, de Jailbreak volt az Ipadan és a játékot is csak warezolva tettem fel, hogy megéri e az árát. Pár hét után ugyanígy megakadt nekem is semmit se tudtam vele kezdeni. Jelenleg Ipad Air-en miután leárazva megvettem, megy flottul, azon nincs Jb. Nem Jb-s véletlenül az Ipaded?
Egyébként, aki szereti a Jrpg-ket jelenleg szerintem a Chaos Rings 2 a legjobb belőle, grafika, játékmenet, harcrendszer, fantasztikus story. Nekem sikerült 3 dodóért elcsípnem le volt értékelve sok más frankó Sqare játékkal együtt.
-
Wlac
Ármester
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egyrészt idegesít, másrészt kéne az app. Olvasgattam neten hasonló problémáról de megoldást nem találtam.
Ez nem az én napom. Ez meg az IB3-at is megöltem...
BoboDJ: már meg volt.
-
legiaap
félisten
válasz
bobooo
üzenetére
Találtam appot a neve Youtube Capture azt beszívtam. Rámentem a letöltésre azt pár masodperc múlva megjelent a felhő de a telefonomra nem töltődött le. Ha még egyszer rámegyek akkor meg kiírja már megvettem (ingyenes volt) és mindjárt letöltődik de nem. Ipadra simán leszedi iPhonra nem.
Ilyenkor mit tudok tenni ezzel az appal? -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mert szar programot használsz!

Nálam GoodNotes-nál nincs ilyen gond, csak használd a nagyítás funkcióját, beszarsz, milyen hatékony. Suliba már ezt viszem, ha kell.
-
legiaap
félisten
Van olyan app ami képes 5s-ről a full hd videót feltölteni youtube-ra?
-
randras
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
Wlac
Ármester
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pont keresni akartam egy új lejátszót, szóval kérdezek, mielőtt a Capriccio-ra lecsapok. Alapesetben meg vagyok elégedve a gyárival is, azonban két problémám van vele.
Egyrészt zenelejátszás közben ha visszalépek a zenelistába, akkor nem ahhoz a számhoz ugrik, amit éppen lejátszik, hanem ahhoz, amire legutóbb rányomtam a listában. Szóval fél órával ezelőtt, ha egy "S" betűvel kezdődő számot választottam ki, majd azóta már kétszáz számot meghallgattam/ellapoztam, és visszalépek a listába, akkor még mindig az a bizonyos "S" betűs szám lesz a lista tetején, nem pedig például az az "A" betűs, aminél éppen tartok. Tudom, hogy ez nem nagy dolog, mivel gyorsan meg lehet találni így is az éppen játszódó számot, de sokszor van, hogy egy címet meglátva eszembe jut, hogy azt most nem szeretném meghallgatni, de azt igen, ami a listában ezután van (pl. Alvin és a Mókusok - Hazafele vs. Amorf Ördögök - Hazafelé). Ilyenkor sokkal kényelmesebb lenne, ha visszalépve a "Hazafele" lenne a lista tetején, és csak az alatta lévőre kellene rányomnom. Mintha IOS 6-ban így lett volna, bár nem mondom biztosra, mivel csak 2 hétig használtam azt a rendszert.
A másik dolog azonban jobban zavar. Szimplán arról van szó, hogy a zenelejátszó nem foglalkozik a névelőkkel. Például az "Az év dolgozója" számot az "E" betű környékén kell keresni, vagy az "Egy pillanat" címűt a "P"-nél, és ez már kifejezetten zavaró tud lenni.
A fenti két dolgot ki tudnám valahogy javítani az alap lejátszóban? Ha nem, akkor a Capriccio esetében (számomra) normálisan vannak rendezve a zenék?
-
randras
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Minden programban lehet kurvaanyázni ha arra van igény

szerk.: Ajánlok kapacitív tollat erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem kuszálja össze a fájlok nevét. 
), majd rálesek én is.