- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
hackeeeee #12392 üzenetére
Nem mert nplayer tokeletesen streamel mindent. Mivel az nem a szerver gepet terheli hanem a klienst.
Sosem volt jo. A plex mint ma kiderult ilyen vagyis a szerver gepnek kell erosnek lennie nem pedig a kliensnek es nem tud kodolas nelkul lejatszani halozatonbelul kodolas csak olyat amit a nativ player tamogat. Ennyi.Probaltam air video hd-t is de az sem tud boritokat kezelni szoval felejtos az is.
-
dzsonesz
tag
válasz
hackeeeee #11058 üzenetére
Szia!
Én az ilyen műveletek elvégzésére a Fileexplorert használom. Dokumentumok, képek, videók, bármi, mozgatása telefon és gép között. A gépen megosztott mappákba. Hálózaton belül, de akár távoli eléréssel is működik. Nas is kezelhető vele, szintén hálózaton és távolról egyaránt.üdv
(#11101) matyi19: Csak us-t szoktam használni.
-
válasz
hackeeeee #10063 üzenetére
Láttam, csak nem is használtam, mert ugye az adók minősége nem valami jó, sőt, amire nem fizetsz elő, jön vagy 40 kbps-es minőségben, szóval nálam az a "hagyjuk" kategória (ahogy a 96 kbps is).
szerk: DI-ra van előfizetésem, szóval az tud jönni 256-ban (és szívni a mobilnetet, mint a kisangyal)
-
válasz
hackeeeee #10055 üzenetére
Én megvettem a pro-t, de sokmindent nem vettem észre
Igaz, én a sky.fm és a di.fm-hez külön appot használok, mindkettő oldalnak van saját appja.
buci30: Mi az a "vok"? Azért ez nem a facebook chat, meg hasonlók. Remélem, ezután nem jön a szupcsi, meg a napszemcsi, és társai...
-
erdoke
titán
válasz
hackeeeee #9693 üzenetére
Én azért rászánok 2-3 perc próbálkozást segítségkérés előtt, és értelemszerűen a legvalószínűbb lehetőségekkel kezdek. Soha semmilyen iOS és iTunes bemutatót vagy manualt nem olvastam el, de nem is rohantam minden alap kérdéssel egy fórumba...
Ettől függetlenül adtam linket a megoldáshoz, a keresés szintén pár másodperc volt csak. Nem több, mint tovább görgetni a kérdést. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 27GN800-B 2K IPS 144HZ 27
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest