- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Netforgalom számlálásra szerintetek Bandwidth vagy DataMan?
(utóbbi ingyenes most, előbbi meg ilyen reklámokkal telenyomott verza) -
Egy érdekesnek tűnő alkalmazás lett ingyenes. PDF it All: PDF Printer and Converter on the go
Esetleg próbálta már vki? Érdemes letölteni? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
bull84ghia #8092 üzenetére
Igen.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #8089 üzenetére
Datawiz képes külön számolni a wifit és a mobilnetet?
-
Hi all. Tudna nekem valaki ajánlani egy, olyan appot, ami megmutatja hol , melyik szorakozó helyen, milyen buli van?
-
r3dsnake
nagyúr
Dataman for free. Kar, hogy nem tud badge-t, pedig messze az egyik legjobban kinezo app. Nem tudom levaltsam-e a Datawiz-t.
-
Xero
nagyúr
válasz
hengelhof #8079 üzenetére
Én következetesen az objektív határon autózom óra szerint. Ez azt jelenti, hogy pl pályán 145-150-re beállok és kész. Ez általában GPS szerint 143-148. Az utakon töltött 9 évem alatt eddig egyszer kaptam szerelmes levelet, de akkor a régi hármason tudatosan nagyon nyomtam neki, nem is foglalkoztam vele.
Akinek van lehetősége a BC-ben hozzáférni a szervíz menükhöz, annak bizony sok gyártónál adott a lehetőség a valós sebesség megjelenítésére a kijelzőn. Természetesen ebbe beleszólhat, ha a gumi/felni nem váltóméret.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Zozzer888 #8069 üzenetére
- GPS csak átlagsebesség számításra ad pontos adatot, ezek a pogári gps-ek se adnak 100%-on pontos sebességet, ahogy az utolsó pontban írod.
- valóban kevesebbet mutatnak, mit több minnél gyorsabban mész annál többet csal felfelé a kocsi órája.
- a modern traffipaxoknál 3% hivatalosan a hibahátrár, ennyivel számlázzák a gyorhajtást is.
-
Zozzer888
addikt
válasz
bull84ghia #8070 üzenetére
Akkor őt rászedték
Helyszíni bírság nincs gyorshajtásnál...
amúgy:ITT a kalkulátor, 50nél 54ért nem büntetnek -
matyi19
őstag
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mint írtam, büntethetnek a helyszínen, de nem szoktak...
Zoller888: óriási +1 -
Kicsirics77
veterán
válasz
nyilván pikkeltek rá
-
Zozzer888
addikt
válasz
hengelhof #8065 üzenetére
1) A GPS mutatja a valós sebességed.
2)Az autók kevesebbet mutatnak, hogy ne legyen perelhető a gyár.Svájcba már 50es táblánál 51től is büntetnek (ha nem is pontosan így,de igencsak szigorú a dolog) lenne abból vita ha az autó kevesebbet mutatna,mint amennyivel mész.
3)Ha nem a gyári kerékméret van az autódon akkor tudod még jobban csúsztatni a mutatott sebességet
4)Amúgy az autó tudja hogy mennyivel megy, próbáld ki, én egyszer megcsináltam: Tempomat óra szerint 100ra, átlag sebesség mérést nullázd mikor már 100on van.Menj így pár percig...azt fogod látni hogy az óra 100on mint a cövek, a fedélzeti komp meg mutatja hogy 94el mész...
5)A rendőrség sebességet mér,nem az autód óráját nézi.Ami a GPS szerint 100 az szerintük 100-2 lesz. (2km/h a radarjuk pontossága, ezt mindig a te javadra írják).
6)Azt hogy mennyitől büntetnek azt megtudod nézni neten, van egy pár ilyen oldal.
7)Ha gyorsan mész, és lefényképelnek, akkor ne aggódj a bírság eljut hozzád.Nem érdekli őket mennyit mutat a GPS, a kilométeróra, a kiskutya farka.Nem érdekes ki vezette az autót, az fizet akinek a nevén van.
8)Azt tartsd szem előtt, hogy a GPS átlagsebesség mérésre a legalkalmasabb, nem tudja gyorsan követni a változást.Persze ha óra szerint beállsz 100ra és a GPS mutat 95öt, akkor annyival mészDe a gyorsítást, fékezést nem tudja gyorsan lekövetni.
-
TinyScan Pro ingyenes, ha valakit érdekel.
-
Dusee
őstag
üdv!
van olyan sebességmérő app ami fel is jegyzi a mért sebességet? -
válasz
vadászcsiga #8028 üzenetére
Szerintetek melyik sebességkijelzésnek szabad hinni? Az autó sebességmérőjében, vagy a GPS-ben. Nekem a GPS 100-nál csak 93 km/h-t mutat. Minél lassabban megyek, annál kissebb a különbség. És ez nem app függő.
-
Blyan
félisten
-
matyi19
őstag
válasz
bull84ghia #8055 üzenetére
En azt nem vettem meg. Semmi ertelme 0.99$-ert kapsz 320 creditet...(10$=3000credit-->1$=300credit)
-
Qru
MODERÁTOR
Nem tudjátok, hogy a Sygic meddig tölthető le ingyen az app store-ból?
-
bull84ghia
őstag
Most is volt egy 320-ad apo 0,89eur volt az ára, egyből megadta.
-
Blyan
félisten
válasz
matyi19 #8052 üzenetére
Nekem van játékpénzem - értsd creditből vett appstore gift caddal feltöltött egyenleg - szóval megvenném, mert megérné.... HA ez a tetű FMA megadná a krediteket. De nekem nem teszi. Kb másfél-két hónap alatt egy hotelos baromságra kaptam valami 80+ kreditet, azóta semmit.
-
matyi19
őstag
válasz
Mela Kehes #8050 üzenetére
En tuti meg egy jo darabig nem hagyom abba, vesziteni amugy sem veszitek vele.
En meg nem allok ugy, 1875 creditem van...szerk:
Blyan
Fashion Party-ra en sem kaptam, es a fizetesest sem vettem meg -
Blyan
félisten
Nekem most feldobott valami Fashion Party nevű cukormázt, többször nekifutottam, nem adott rá lókukit sem. Szarok bele a FMA-ba.
Most jött valami fizetős cucc, én nem fogok erre elcseszni lóvét, ha tök hektikus, hogy mit ad meg és mit nem.
-
matyi19
őstag
válasz
bull84ghia #8040 üzenetére
Nekem se adta meg egymas utan 3 db. kulombozo 80as app-ra.
Ma volt egy 240-es arra, megadta -
nord_
veterán
válasz
tylerddd #8038 üzenetére
Tökéletes navigációt sose fogsz találni, olyan nem létezik. (Saját tapasztalat, kipróbáltam az összeset, ami elérhető iPhone-ra.)
Amúgy meg ne azt keresd, hogyan nem tudod letesztelni... Sokkal inkább azt, hogyan tudod.
Megkeresel néhány problémásabb címen lakó ismerősöd, rokonod címét és otthon, a fotelből a hét napban bőven van időd egy szimulációt végigfuttatni, hogy az adott lakcímet jól tudja-e.
-
tylerddd
veterán
válasz
vadászcsiga #8039 üzenetére
Igen ott lakom, ha idetalálsz a Sygic-kal, vendégem vagy néhány sörre!
-
szabopali
aktív tag
válasz
bull84ghia #8040 üzenetére
Nálam, reg nélkül is megadta a 80-at. Csesztesd....hátha.
-
bull84ghia
őstag
FMA 80-as app de a pontot nem adja meg
-
tylerddd
veterán
válasz
vadászcsiga #8034 üzenetére
A teljes árú változatnál visszatérítik az árát, ha nem jön be, ott nincs kipróbálási lehetőség.
Egy út alatt meg szerintem nem lehet kitapasztalni egy GPS appot. Lemész pályán Pestről Szegedre, beba**na, h nem lenne jó. De Mucsalyröcsögén is tudná a dolgát?! Rajta lenne minden fikányi út a térképen?! De gondolom te egy holdbéli utazás során használtad, ami alatt összejártad vele a fél világot
@ nord_ Én megveszek minden appot, amire szükségem van, ha fizetős, akkor is, de azért egy 20-30€ cuccnál már szeretnék biztosra menni. GPS-t illetően meg ez hatványozottan igaz, mert amíg egyiknek bejön az iGO, addig a másik szidja és a Navigon-ra eszküszik stb. Szóval ezért sincs még fullos offline GPS a telómon, mert nem olcsóak és nem akarok ratyit megvenni ennyiért. Meg aztán ritkán kellene, de ha meg szükség van rá, akkor normális legyen.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Totheground #8021 üzenetére
Na megvolt vele az első éjszaka
Érdekes , de nekem 25%ot levett a 100%ra feltöltött akksibol:s
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #8034 üzenetére
bocsi DACH akart lenni
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #8032 üzenetére
Nyilván, nekem is full EU van meg naviból.
(Csak azért írtam, hátha valaki árérzékenyebb. Bár a 10-20 eurós különbségek egy ilyen árú telefonnál nem kéne, hogy foglalkoztassanak bárkit is.) -
vadászcsiga
félisten
válasz
tylerddd #8033 üzenetére
Passz. Mi az hogy nem jön be? Egy hétig probalgathatod, az alatt csak rájössz hogy jo e vagy sem. Melyik navinál van ilyen lehetőség? Semelyiknel.
Engem ahogy irtam egy út alatt meggyőzött, de még gondolkodom hogy megveszem mert meg van az igo hun-ro meg a DAHC, plusz Manchaster id-jére megvettük együtt a teljes eu-t de az rossz döntés volt. Vesz esetére jo. -
tylerddd
veterán
válasz
vadászcsiga #8032 üzenetére
Az mire vonatkozik?! Csak mert a Sygic üzletem menüpont alatt valóban 20€ a K-Eu, 25 pedig a teljes Eu térkép. Viszont ha jól láttam az IAP vásárlás nem visszatérítendő. Ezek szerint ha nem jön be vissza lehet kérni az árát, ha nem IAP vásárlással veszem meg?! Kinek van erről infója?!
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #8028 üzenetére
De csak korlátozottan ingyenes, nem?
-
vadászcsiga
félisten
Ma teszteltem az ingyenes Sygicet Mo-Ausztria útvonalon oda-visza, és elég pozitív véleményem lett róla. Csak iGo-val tudom összehasonlítani, ami feltunt hogy gyorsabb, és külön tetszik a sebességjelző táblák feltűnő megjelenítése. A következő tábla közeledtét méterben jelzi mint egy szövegbuborék. Kint már 60€-t fizettem gyorshajtásért, ezért tetszik ez a képessége.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Totheground #8023 üzenetére
Ez elég érdekes!
Mire jó ez pontosan?
-
Zozzer888
addikt
válasz
Totheground #8021 üzenetére
Sleep Tracker?
-
Krisz79
őstag
válasz
vadászcsiga #8018 üzenetére
Este 22h-kor Nekem is be van állitva. (ne zavarj.)
De a netet,wifit-t hadja futni.
hozzáteszem tök föleslegessen. -
Blyan
félisten
Ingyenes a Real Piano Pro (iPhone, iPad változat egyarán).
-
Krisz79
őstag
Olyan app-ra lenne szükségem ami este beállítható, hogy minden netet kikapcsoljon.
( wifi- mobilnet.)
Reggel visszakapcsolja magát. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes #8009 üzenetére
Az nem teljesen olyan, mert a reminder geofence-t használ (elsősorban cellaadatokra támaszkodik, nem műholdra), ezért kevésbé eszi az akksit. A geofence-t úgy ismered meg, hogy felül a nyílnak csak a kerete látszik.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes #8007 üzenetére
Folyamatosan használja. Az a lényege, ha helyszínt változtatsz, akkor megint keresi, hogy vannak-e új fotók és feltölti. Úgy tűnik csak aktív GPS-szel tud aktív maradni az app a háttérben, mert ha kikapcsolod, 10 percenként fel kell élesztened a telót (szól is push üziben), hogy folytassa a feltöltést.
-
Mela Kehes
addikt
Ha a dropboxnak engedélyezem a helymeghatározást a camera upload miatt és fönt állandóan ott a jel hogy használja, akkor az tényleges használat és merít is? Minden képet feltöltött, mégis úgy tűnik, hogy használja.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bull84ghia #8005 üzenetére
Ó, tényleg 320. Reggel, félálomban elszámoltam.
-
Nescafé
őstag
üdv
Most van ez a sygic gps navigacion all regions ingyenes le is szedtem sztem jó is. Magyar térkép is elszedve hozzá.
Ez miben különbözik a többi sygic-től ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!