- Fórumok
- Mobilalkalmazások
- iOS alkalmazások
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-06-07 15:56 Téma összefoglaló
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
br4adam
aktív tag
-
Diokhan
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
-
XFishboneHUN
senior tag
-
20ár
tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
Ezt én úgy szoktam megoldani,h kézzel váltom a napi árfolyamon, aztán időnként összevetem a dolgot a online számlatörténetemmel. Persze úgy lenne a legjobb, ahogy te írod, de mivel alapból alig van app, ami támogatja a többféle pénznemet, így erre végképp kevés esélyt látok a közeljövőben,h megvalósuljon.
-
buci30
addikt
https://www.amazon.com/clouddrive/home
Most a napokba filoztam én is mi legyen dropbox helyet és ő nyeret ha csak kép és video nem, akkor meg a legolcsóbb a korlátlan előfizetés 1évre amiket néztem azok közül...
De persze van video meg doksira is korlátlan az a drágább de az se vészes 1évre szerintem.Telefonról nagyon jo kis app van hozzá.
Gépről is csak annyi ,hogyha onnan akarsz képet nézni akkor az webes felület de nagyon egyszerű és gyors. -
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
-
norbi2010
őstag
-
pinnacle
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
-
Sungoo
addikt
-
catroot
veterán
-
llaszlo
veterán
-
vadászcsiga
félisten
-
oliwire
őstag
-
vans?
őstag
-
m0ski
aktív tag
Szia!
Nekem kb egy hete van fent, azóta játszom vele. Az elején valóban elég nehézkes és lassú, de ha sikerül elérned hogy boldogok legyenek a lakók akkor elég jól adóznak (nekem jelenleg $9000/nap).
Menet közben valóban sírtak a lakók a rendőrök/víz hiánya miatt, de miután elkészült, nem volt gond. A legrosszabb százalékom eddig 80 körül volt.
Jelenleg 13as szinten vagyok, van kb. 40 ezer lakosom, és most tartok ott, hogy egy újabb ház felhúzása kb. 30 ezer dollár plusz költséggel járna (víz, áram, szennyvíz, stb.) -
Blaise
veterán
Iszonyatosan idegesítően lejmol, letöröltem 3 nap után. Építed szépen a várost, folyamatosan sírnak a lakók, nincs elég áram, nincs víz, nincs tűzoltóság, nincs szennyvíztisztító stb.
Egy idő után elkezdenek elköltözni, ergo kevesebb adó folyik be, holott amúgy is elég lassan tudsz fejleszteni, hogyha nem töltesz bele valódi pénzt.
-
Mela Kehes
addikt
-
buci30
addikt
-
nofi
addikt
-
Ragnar95
félisten
-
HardRic
addikt
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
-
goldnarmz
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
-
R a y
senior tag
-
adamssss
veterán
-
erdoke
titán
-
r3dsnake
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszönöm