- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mela Kehes #40666 üzenetére
Elforgatva (landscape) van heti nézet, vagy azzal az a baj scrollozni kell 0-24 órák közt? Álló módban agenda jelzi a következő eseményeket.
-
SharpSA
veterán
válasz
Mela Kehes #40668 üzenetére
Szerintem e legjobb jelenleg a BusyCal.
-
burgatshow
veterán
válasz
Mela Kehes #40666 üzenetére
Konkrét napi agenda nincs valóban, de esetleg alternatívaként a részletes nézet nem segíthet?
-
kp78
addikt
válasz
Mela Kehes #40597 üzenetére
Képei alapján jó lehet, de vásárlásra egyelőre nem adnám a fejem, mert még csak próbaidős iOS felhasználó vagyok.
Adok a telefonnak 1-2-3 hetet, és vagy megszokom, vagy zúzok vissza androidra.
Az autóm már most jobban szereti/né az Carplay-t, de sajnos ettől még én fogok dönteni.
Most még keresem a megszokott / bevált android appokat, és látom, h bizony hiába hívják ugyanúgy, itt nagyon nem úgy néz ki / működik.
A MÁV app sárga háttérre írt betűitől majdnem hanyatt estem,de a bérlet miatt muszáj használni. Elsőre olyan, mint vmi beta retro app.
Swiftkey-t feltettem, mert 1. nem szeretek ékezetek nélkül írni, 2. swiftkey nekem nagyon jó szövegjavításban / ajánlásban, 3. kellenek a számok felülre.
Büszkén hirdeti, h lehet egyszerre két nyelven is gépelni. Wow. Androidon 3 is volt beállítva, de ki számolja. Sajnos mint azóta megtapasztaltam, az iOS billentyű mindig előhozza magát, ha jelszót (ha jól gondolom) kell beírni, mert ezt nem szeretné, h elcsórják. Tudom, a gyári billentyű is javítgat már ékezetes magyar szavakra, de kipróbáltam, a swiftkey nekem sokkal gyorsabb, és pontosabb találatokat ad.
De hogy a speciális karakterek miért nem férnek el a betűk mellett (hosszan nyomásra pedig be is adhatná), megint csak nem értem.Időjárás és radar widget-ben nincs középen óra, tehát sajnos nem is látom a főképernyőn középen, másrészt onnan nem fogok ébresztő beállítást indítani, mert azt itt az egészségbe dugták.
Opera böngészőre nem ismertem rá.
Ugye androidon gyönyörűen az oldal szélességéhez tördeli a betűméretet.
Itt ilyen nincs. Nem rossz az olvashatóság, de azért kicsit fura volt elsőre.
Gondolom, nincs is itt olyan böngésző, ami ha belenagyítok a szövegbe, akkor az oldalhoz tördeli a betűméretet.
Használtam a keresőt, ha jól láttam, akkor Brave és Safari az ajánlott. Brave-t ismerem, androidon is használtam.Szóval szép, h ugyanúgy hívják az app-okat itt is, de nagyon nem azt kapja az ember.
18.0.1-et azonnal feltettem a 17.3-mal jött telefonra, mert a tárcsázóban a prediktív keresést ki akartam próbálni, mert anélkül biztos, h esélye sem lenne a telefonnak.
Nem tudom, h a 17.3 vagy 17.7 mennyivel stabilabb / jobb, mint a 18 (láttam, h jó páran menekültek vissza, amíg lehetett) de én nem akartam megtanulni egy olyan "rendszert", amit előbb-utóbb úgyis muszáj frissíteni.Play áruházban évente megvásárolt app-ot (Bergfex Wetter) gondolom esélytelen, h itt is megkapjam vhogy, hiába van ugyanaz a gmail-es cím itt is.
Ha marad a telefon, jövőre már itt veszem meg.Az utolsó kérdésem, bár ez sem annyira alkalmazással kapcsolatos, inkább az iOS-szal magával, de ha már így belejöttem, nézzétek el nekem.
Az AppStore-ban mikor le akarok tölteni vmit, akkor miért kell állandóan a jobb oldali gombot kétszer megnyomni, mielőtt elindul a letöltés?
Nem lehet ezt kikapcsolni?Talán lassan meglelem az iOS app-okból is a megfelelőeket.
Köszönök minden segítséget / tanácsot, és elnézést, h ez az írás idekerült és nem az iPhone topicba, de azért nagyrészt mégis csak alkalmazásokról (is) szól. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes #40084 üzenetére
Settings-quick acces times-nál a costumize times.
A snooze-nál ugye tudod állítani, hogy hányszor ismételje, meg azt is, hogy mennyi időközönként (azt pedig a data picker-nél az interval on time picker-nél tudod). Azt nézd meg esetleg, mert nem tudom alapjáraton mennyire van állítva. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes #40081 üzenetére
Yep.
-
Bondix
aktív tag
válasz
Mela Kehes #39791 üzenetére
Köszi rá nézek de 1eve volt frissítve akkor nem nagyon van optimalizálva iOS 17 re meg az új telefonokra.
Meg úgy alap nem bug-os?
Csak kérdezem persze -
SharpSA
veterán
válasz
Mela Kehes #39422 üzenetére
Nekem fontos a platform független app és ez is az. Amúgy meg egyik kutya, másik eb, de azért szerintem érdemes megismerni.
Tud valaki.megoldást hogy működjön a messenger értesítés? Mert nem jelez ha írt valaki. Újratelepítés, elvileg minden értesítési lehetőség ki- és bekapcsolása már megtörtént. -
törölt tag
válasz
Mela Kehes #39406 üzenetére
Már a fókuszok előtti iOS 12 féle Do Not Disturb módot is be lehetett kapcsolni úgy, hogy "Until I leave this location"
-
noorbertt
őstag
válasz
Sőt. Olyat js tudsz hogy x y módban bizonyos emberek ne érjenek el
-
válasz
nem
ezeréve így működik
-
noorbertt
őstag
válasz
Mela Kehes #39404 üzenetére
Ezt eddig is tudta.l, mármint az előző Ios verzió.
-
kuntics
aktív tag
válasz
Mela Kehes #39375 üzenetére
Amikor csinálod az automatizalást, akkor van ilyen lehetőség, hogy távozáskor futtassa le az adott dolgokat. Ehhez ugye meg kell adni egy helyet, meg lehet kell neki a helymeghatározás is. Én (még) nem használom, viszont tervben van.
-
Garada
őstag
válasz
Mela Kehes #39231 üzenetére
Automatikus letöltés kikapcsolását próbáltad a képernyővédőnél? Hivatalos megoldás erre még nincs, fórumokon csak tippeket adnak, elég fapados módszerek vannak ezen kívül:
- Töltsön le néhány gigányi alkalmazást, ami arra kényszeríti az ATV-t, hogy töröljön néhány véletlenszerű képernyővédőt, hogy helyet csináljon.
- Törölje az imént letöltött alkalmazásokat, hogy felszabadítsa a helyet. -
válasz
Mela Kehes #38866 üzenetére
Én kézzel beírom a Health appba 😄
-
válasz
Én az omron saját appját használom, az szinkronizálja a gyári egészség appba is. Ez utóbbit egyébként használhatod arra is hogy kézzel vigyél be adatokat.
-
consono
nagyúr
válasz
Én egy teljesen ingyenes, Blood Pressure nevű használok. Kézzel kell beiírni.
-
Sungoo
addikt
válasz
Habita. Szerintem az egyik legjobb. Eredmények lementhetők, küldhető egyből tovább e-mailban. Gyógyszer szedési emlékeztető, mennyiség rögzítése, ha fogyóban van, értesít. Meg még sok-sok funkcióval. Ha bt-os a vérnyomásmérő, automatikus rögzítés.
-
mazsi70
senior tag
válasz
BT-s Omronok vannak a családban . Van applikációja . Teljesen elégedettek vagyunk vele .
-
Face8814
őstag
válasz
Mela Kehes #38836 üzenetére
Köszönöm, meglesem.
mukibuci köszönöm neked is. -
törölt tag
válasz
Mela Kehes #38593 üzenetére
Próbáld a lehetőségeket, ez csak email nem nagy kunszt. Átirányítod iCloudra és Mail app, vagy maradsz a Gmailnél. Google-nél az volt a szívás, hogy megszűnt az Inbox. A Gmail web és app kinézet nekem nem jön be. Microsoft féle outlook.com már inkább.
Nekem az vált be pár éve, hogy iCloud és Mail amire jön minden átirányítva, fizetek havi 300 forintot az Apple-nek 50 GB tárhelyért képek miatt és akkor van iCloud+ opció a generált random emailekkel, hogy igazit nem kelljen megadnom weboldalakon. (Hide My Email)
Flags, folders, rules, push, minimalista kinézet, nekem ennyi kell email témakörből, ezeket az Apple tudja. Persze valaki haját tépi attól ahogy az Apple kezeli a csatolmányokat, és talán butább a kereső. Kinek mire van szüksége, hány levelet kap és küld, milyen funkciók, utána kell nézni.Ha fizetős is szóba jöhet, ott van az Office 365 minden jósággal és Outlook app. Vagy például a svájci Proton Mail, ha annak tetszik a kinézete.
Edison, Spark, Airmail nem tudod mikor mi kerül paywall mögé, mikor emelnek árat, felvásárolják őket, adatvédelem stb. -
törölt tag
válasz
Mela Kehes #38587 üzenetére
Átirányíthatod egy iCloud címre vagy maradj a Gmail appnál. Én igyekszem kerülni a Google dolgait. Az Outlook appot mostanában tette reklámossá a Microsoft, ha nem vagy előfizető. Spark és társait eddig se próbáltam, mert fizetős vagy csak plusz adatvédelmi hibalehetőség. Nekem átlagos személyes célra a gyári Mail app vált be. Kinézetre és működésre is.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Mela Kehes #38587 üzenetére
Akkor nincs gond, használd a gmail app-ot
(Nekem mondjuk a Spark jobban bejött, szóval nekem ez van. De előtte a Blue volt, azzal is minden rendben ment.)
-
törölt tag
válasz
Mela Kehes #38580 üzenetére
Gyári Mail is jelez azonnal, kérdés milyen email címed van. Nyilván iCloud fiókkal van push és Microsoft féle outlook.com esetében is. Gmail címhez Gmail app kell push jelzéshez, mert a Google úgy akarja.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Bluemail esetleg?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Nekem az Edison mail a szimpi. Az adatkezelés miatt dobtam a Sparkot. Edisonban meg ingyenes én van mappázás, lehet a leveleket kitűzni, flagelni. Be lehet állítani, hogy mely küldök leveleiről ne értesítsen. Ha több acc van, azokhoz is lehet színeket rendelni.
-
consono
nagyúr
válasz
-
törölt tag
válasz
Mela Kehes #38533 üzenetére
Bitwarden. Fut mindenen is, szinkronizál, biztonságos.
A sima jegyzettel ne vicceljünk már
-
tuzpenge
őstag
válasz
Mela Kehes #38537 üzenetére
Igen.
-
tuzpenge
őstag
válasz
Ahogy írod. Az egyik legbiztonságosabb módszer.
-
Sungoo
addikt
válasz
Én évek óta a SafeinCloud-ot használom. Az ingyenes verzió is megfelel mindenre. Szinkronizál felhővel is, van PC-re is.
-
SharpSA
veterán
válasz
Mela Kehes #38529 üzenetére
Nem tudom már, hogy mi a különbség, de itt van a honlapjuk, talán találsz erről infomrácót.
-
SharpSA
veterán
válasz
Mela Kehes #38523 üzenetére
Automatikusan megteszi az adatbázisból, de nincs visszaút, csak külön kérésre. Bár én kihasználom a felhős szinkronizálást, nem tudom nálad hogy van ez.
-
SharpSA
veterán
válasz
Mela Kehes #38521 üzenetére
Én a 2022-t használom iOS-on és MasOS-en is.
-
Jaded
őstag
válasz
Mela Kehes #38476 üzenetére
Nálam megy egy Munka fókusz amíg dolgozom, ha végzek be az autóba, ott kapcsolódik a rádióhoz, Vezetés fókusz be, otthon kiszállok és nem fut egy fókusz sem (otthon csak az Alvás megy amíg alszok).
Automatikusan működik. -
noorbertt
őstag
válasz
Mela Kehes #38445 üzenetére
Aktívan használom semmi negatív hatást nem tapasztaltam.
Ios16 -
Cyberbeni
addikt
válasz
Mela Kehes #38445 üzenetére
WiFi meg cellainfó alapján megy elsődlegesen, szóval nem kellene hogy jobban merüljön.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes #38326 üzenetére
Azért, mert azt csak manuálisan tudod nullázni. Legalul nyomj rá a statisztika alaphelyzetbe állítására és nézz rá egy két nap múlva mi használja irreálisan sokat.
-
válasz
Mela Kehes #38324 üzenetére
Beállítások / Mobil adatforgalom. Ott elvileg kiadja.
-
oszy
veterán
válasz
Mela Kehes #38166 üzenetére
Outlook
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Mela Kehes #38192 üzenetére
beírós módszer vagy szinkronizálós?
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Esetleg érdemes megnézni még a BlueMail-t is. Nekem ez váltotta anno a Spark-ot,. Outlook-ot.
De ha nincs gmail címed, akkor szerintem is a gyári a legjobb/legpraktikusabb. -
törölt tag
válasz
Mela Kehes #38175 üzenetére
Valaki magán/céges választja szét. Amióta van fókusz mód, be lehet állítani este az outlook app már nem zavarhat értesítéssel.
Akinek gmail címe van és nem akarja átirányítani a leveleit, az felrakja a gmail appot, mert a google nem engedi a push funkciót a gyári apple mail apphoz. A microsoft engedi outlook.com esetében, így nekem pont jó apple mail app icloud és outlook fiókokkal.
Az outlook azoknak jó, akik egy appon belül szeretnék látni a naptárat is és a keresője is jobb.
Az outlook email részének kinézete nekem kevésbé tetszik. Pl. megnyitott levélnél felül a törlés ikon és mappába áthelyezés elbújtatva 3 pont menübe, extra lépések kellenek. Gyári apple mail esetében kényelmesen alul rögtön ott vannak ezek.
Főnézetben ahol a levelek sorakoznak, gyárinál ott a swipe funkció is több lehetőséget kínál. Az outlooknál több lépés egy flag. Nálam nyert a kényelem, a gyáriban gyorsabban jelölgetek, törlök és kevesebb nyújtózkodással. -
consono
nagyúr
válasz
Mela Kehes #38177 üzenetére
Nem baj, csak nem szeretem keverni a kettőt. Ráadásul a cegesen van felügyelet, én meg bizalmatlan vagyok
-
consono
nagyúr
válasz
Mela Kehes #38175 üzenetére
Nálam a privát és melós levelezés teljes elválasztása miatt van kettő.
-
törölt tag
válasz
Számomra a gyári Mail app a legkényelmesebb. Szükség esetére ritkán Outlook.
-
válasz
Én a gyárit.
-
consono
nagyúr
válasz
Céges Outlook, privát Spark. De ha nem lenne a céges levelezés az Outlookban, azt használnám privátra.
-
icezozo
addikt
válasz
gmail, saját app.
-
joey04
titán
válasz
gmail meg a gyári
-
tboldi
nagyúr
válasz
Spark
-
moleculez
veterán
válasz
outlook
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Mela Kehes #38147 üzenetére
Közben egyébként már jól működik - nem csináltam semmit sem -, biztosan meg a beta1 miatt nem tökéletes az automata óraszámlap kivételével.
Saját napi rutinomhoz sok mindenhez nem, de az a kevés nekem nagyon hasznos:
- fókusz alapú hatterek, ertesitesek külön apponkent orara és telefonra más-más appok a fokepernyon. Munkához, otthon/altalanos/suli.
- Mikor haza érkezem akkor bizonyos lámpák a házban felkapcsolnak és a homepod is elindul. Ha elhagyom a házat akkor pedig lelövi ezeket.Biztos lehet meg sok élethelyzet ahol jól jönnek ezek az apróságok. Mindenkinek meg kell nézni mi az ami állandó és mivel lehetne kényelmesebbé tenni.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mela Kehes #38142 üzenetére
UTC???
-
válasz
Mela Kehes #38068 üzenetére
Múlthéten igazoltattak friss a sztori. Csak a személyit kérte el, még a lakcím kártyát se. Az egyik megnézte a személyim valamit beolvasott róla a telefonnal a másik addig már pötyögte be a rendszámom. Majd szonda és már mehettem is.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Biztos, hogy nem. Bár ha jól emlékszem hamarosan lesz ilyen lehetőség az Apple-nél, legalábbis Amerikában.
-
válasz
Szerintem nem köteles, legfeljebb jófejségből. Ez nem magának az engedélynek, hanem az engedély másolatának tekintendő, és a kresz szerint az engedélyt kell vezetés közben magánál tartani a vezetőnek.
-
Noxy
veterán
válasz
Mela Kehes #37764 üzenetére
A konditerem is.
Spórolni a diétával lehet, vagy a fix áras cs.far‑háttal. -
válasz
Mela Kehes #37762 üzenetére
Yazio?
-
MasterMark
titán
válasz
Mela Kehes #37688 üzenetére
Belépsz és megnézed. Amúgy ahhoz is 1 TB.
-
moleculez
veterán
válasz
Mela Kehes #37685 üzenetére
Amúgy ami erős ajánlat, az pl MS365 family. Ott kapsz 1TB tárhelyet, plusz a teljes O365 garnitúrát évi 50-60$/£/€ ért. (kuponnal, de valahol mindig van akciósan).
-
moleculez
veterán
válasz
Mela Kehes #37685 üzenetére
Én icloudban. Egyre inkább költözök át oda.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Mela Kehes #37339 üzenetére
-
Serpiko
addikt
válasz
Mela Kehes #37339 üzenetére
Múltkor olvastam egy cikket a legjobb játékok arcadban. Kereste googleban. Teszteltek is párat.
-
Šolaire
veterán
válasz
Mela Kehes #37322 üzenetére
Journey, Limbo, Inside. Brothers SE 2020.
-
válasz
Assemble with Care
Stardew Valley
Monument Valley
Genshin Impact -
aujjobba
addikt
válasz
A rejtvenyes jatekokat kedvelem, peldaul
- The Room (tobb resze van)
- monument valley
- mimpi's dream
- mutazione
- beyond the steel sky
- machinarium (es a tobbi amanita design jatek)
- lumino city
- spyder
illetve a gyerekkel felvaltva nyomjuk ezt:
- sneaky sasquatchVersenyes peldaul
- tabletop racing
- recless racing (tobb resz) -
WestBam
senior tag
válasz
Subway Surf
Toy Blast
Hill Climb 2
Stupid Zombies
Altos Adventure
Altos Adventure Odyssey
Syymetrain
Monument Walley 2
Sonic Forces
Hocus
Office Origami
Sodoku.com
Rayman Adventures
Anodia
Mystic Pillars
AstraNem szoktam sokat játszani, de jó, hogy vannak és elférnek, nem sok vizet zavarnak.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Semmit, egyiken sem.
-
válasz
Nekem csak a telefonomon van fent pár játék, de hónapok óta el se indítottam egyet se:
- golf blitz
- bastion
- monument valley
- pb dreams
- pb fantasies -
xhege
veterán
válasz
Mela Kehes #37047 üzenetére
-
xhege
veterán
válasz
Mela Kehes #37038 üzenetére
És mit használsz helyette?
-
Jaded
őstag
válasz
Mela Kehes #36798 üzenetére
Photoshop Mix?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Mela Kehes #36798 üzenetére
Pixelmatorral biztosan meg lehet oldani, csak macerás.
-
válasz
Mela Kehes #36796 üzenetére
Layout from Instagram
-
trobi28
addikt
válasz
Mela Kehes #36392 üzenetére
Ekkora teherautókkal ilyen sárban nem nehéz elakadni
De hogy segítsek is, ahogy látom, sokan játszanak vele, parancsolj -
tboldi
nagyúr
válasz
Mela Kehes #36232 üzenetére
Úgy értettem, hogy amit linkeltem a #36229-ben, az az iPad topik.
-
törölt tag
válasz
Mela Kehes #35763 üzenetére
Outlooknál engem kicsit az zavar, hogy nincs külön a naptár része. To Do app van külön, naptár is lehetne. Vagy másképpen fogalmazva, ha a naptár rész benne van, a feladatok miért nem? Annyi van, amikor emailből feladatot csinálok akkor feldobja: nyissa meg a to do appot? Különben használom a gyári Mail és Calendar appokat is. Ezeknél többre nekem nincs szükségem, így a Spark, Fantastical félék nekem kimaradtak.
-
moleculez
veterán
válasz
Mela Kehes #35760 üzenetére
Azért az kicsit túlzás, annyira azért nem szar a helyzet, szimplán csak nem adok meg jelszavakat nevenincs appoknak. De ez messzire vezet, mert ugye ami internetre van kötve, az nincs biztonságban
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Mela Kehes #35760 üzenetére
Sajnos már erre is érdemes figyelni. Persze nehéz sok év g/fb/stb. után, anno nem nagyon foglalkoztunk ezzel, de azt gondolom, ebben az adatérzékeny világban kiemelten fontos nemcsak a szupertitkos levelezések miatt, hanem mert ami privát, az maradjon is az.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Mela Kehes #35758 üzenetére
Mindkettő a szolgáltatás "érdekében" elemzi és megtartja az üzeneteidet, utana tudsz olvasni.
Kb. innen [link] indult. Privacy policy-ben nekem nem szimpi. -
bigdady
nagyúr
válasz
Mela Kehes #35609 üzenetére
Nekem ha hazaérek kikapcsolja a kamerát. Csak az a gáz hogy nekem kell kézzel ő csak feldobja...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Ha nem kapcsoltad ki, akkor neked is: [link]
-
moleculez
veterán
válasz
Nekem nem probléma.
-
moleculez
veterán
válasz
Mela Kehes #35607 üzenetére
Egyrészt IT-t (is) tanulok, szóval az algoritmus design nem áll messze tőlem, másrészt maga a Shortcuts app elég egyértelmű, ha tudod mit keress, megtalálod.
Van egy olyanom is, hogy amikor megérkezem a munkahelyre, akkor az emlékeztetőkhöz hozzáadja a napi rutint (ami kb mindennap ugyanaz) időpontokkal. Ezt aztán Apple Watchon ikszelgetem ahogy elkészülnek. Ez gyakorlatilag munkaeszközzé avanzsálta a Watchot.
-
trobi28
addikt
válasz
Mela Kehes #35496 üzenetére
1. a lehető legegyszerűbb megoldás
2. milyen megoldás már álló módban videózni? -
Noxy
veterán
válasz
Mela Kehes #35496 üzenetére
Hát én is furán nézek amikor a FHD + a 4K Apple TV-n álló videókat kell nézni. + még el sem tudom fordítani.
Pedig csak a telót kellet volna felvételekor elfordítani. -
csabiks
senior tag
válasz
Mela Kehes #35494 üzenetére
ha ujjal megprobalod megforditani nem fordul at?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Mela Kehes #35470 üzenetére
iMovie?
Beszúrod kétszer a videót, az elsőt lerövidíted a kivágandó rész kezdetéig, a másodikat meg annak a végével kezdve vágod meg. -
psg5
veterán
válasz
Mela Kehes #35422 üzenetére
Az belefér.
-
psg5
veterán
válasz
Mela Kehes #35410 üzenetére
Infuse nagyon jó lenne, de nekem mindg feldobja a pro verziora valo elofizetesi lehetoseget es nem indit semmit.
-
moleculez
veterán
válasz
Mela Kehes #35340 üzenetére
Nekem is screenshotra van allitva, neha atnezem oket, olyankor is screenshotol amikor nem kene
-
Syl
nagyúr
válasz
Mela Kehes #35239 üzenetére
Ezt hogy kell?
-
col
addikt
válasz
Mela Kehes #35231 üzenetére
Ilyen programra alternatíva, amit évek óta használok és működik:
[iSmart Dialer] -
tuzpenge
őstag
válasz
Mela Kehes #35225 üzenetére
Mi a baj vele???
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #35223 üzenetére
Én kérek elnézést a program nevében. Senki le ne töltse.
-
flesh
tag
válasz
Mela Kehes #35214 üzenetére
Már régóta ezt használom a kedvencekhez:
Favorites Widget Pro [link]
-
SharpSA
veterán
válasz
Mela Kehes #35015 üzenetére
Igen, tudom, ezt használom. Néztem ebben is a teendőket, vagy a Google teendőkkel, vagy az emlékeztetővel szinkronizál.
-
SharpSA
veterán
válasz
Mela Kehes #35003 üzenetére
Ismerem, nincs benne naptár.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest