Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem elég a naptár, csak azért töltöttem le mert ingyen volt de valójában én is a naptárt használom. Az ilyeneket csak akkor szoktam elővenni amikor este kitalálok valamit hogy reggel ne felejtsem el mert a telóra úgy is ránézek a badge meg odavonzza a szememet.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Bongeszgettem az AppStore-t, a utilities ingyenes fülén találtam egy jópofa kis százalékszámítót: Percent.ly.
Néha kell szamolnom százalékot és egy pillanatra azert meg szoktam akadni hogy mi mennyinek a mije??? -
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
DOOO - To do,
3do
Today To-Do
Do it (Tomorrow)Most ennyi jut eszembe.
-
vadászcsiga
félisten
Nincs meg mert egyelőre drágállom, már sokakat megkérdeztem róla, elolvastam 100 véleményt megnéztem róla az összes videót. Jó lenne ha mondjuk holnap leakcióznák. Megkérdeztem őket ingyenes próbaverzió ügyben de nem tervezik, az is igaz hogy felesleges mivel az 5 csillaggal már bizonyítottak.
-
vadászcsiga
félisten
DanielK
Múltkor panaszkodtam hogy eltünt az appstore-ból a Push the page app amivel asztali gépről linket tudtam push üzenetként átküldeni telóra. Akkor kutattam egy hasonlóért és találtam egy zsákba macskát 79 centért de nem tudtam hogy milyen ezért hagytam a francba. Most ingyenes, ajánlom figyelmedbe: PushInk.
Kicsit nehézkesebb mint amit kerestem de ez a leghasználhatóbb ami elérhető. -
vadászcsiga
félisten
Egyébként én is megvettem a Week calendart így most van egy csomó ilyen tipusú programom de mégsincs egy sem
Magyarul ugyanott vagyok ahol előtte de belenyugszom mert valószinűleg bennem van a hiba, túl sokat várok el egy ilyen programtól. Kár mert a telefon képes lenne rá. -
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #219 üzenetére
Összegezve: 2do, Week calendar, Agenda calendar, meg az előzőleg említett todo appok. Ha még a Due kell a boldogságomhoz felkötöm magam soha nincs vége?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Solar_Wind #221 üzenetére
Egyébként a gyári emlékeztető nem jó?
Jó jó csak kicsit buta. -
vadászcsiga
félisten
A 3do és a Today to do tud ilyet meg a tegnap megvett 2DO is. Azon a napon jelvényez amelyik napon a task van.
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem mindenképpen vedd meg ilyen olcsó soha nem lesz. Nem bonyolultabb mint egy másik todo app, sok a beállítási lehetőség talán ezekben lehet elveszni viszont csak egyszer kell megcsinálni mivel dropboxba szinkeli a beállításokat is. Olyan mint egy bőrkötésű papír határidőnapló. Tudod a 20. században voltak ilyenek várj mindjárt keresek egyet a google-ban
DanielK
Egyik erre, a másik arra van kihegyezve.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Solar_Wind #233 üzenetére
Drága hát de azon kívűl hogy week calendarból egy mozdulattal át lehet tenni a bejegyzést szerintem nem tud többet mint a 3do ami ingyenes. Ott is van snooze meg mindeny nyalánkság.
-
vadászcsiga
félisten
Ma volt időm kicsit, összefoglaltam mi fontos számomra egy feladatkezelőben és tulajdonképpen a 2do-ban, meg a week calendarban meg a többiben is meg van minden egyedül a magyar nyelv ami hiányzik és ez zavar a legjobban. Egy csomó appnál fel van sorolva több keleteurópai nyelv is, a magyar mindenhol hiányzik. Nagyon kevés az a progi az appstore-ban amelyik tudja.
Úgyhogy DanielK-t hajrá!icecave
Ja ja mint a coca meg a pepsi[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Na jól van srácok ez már szőrszálhasogatás
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #281 üzenetére
A Today To-do-t már több mint fél éve hasznalom (tavaly nyáron ingyenes volt) szeretem csak meguntam. Nem nagyon frissítik ha mégis akkor csak bug fixes amúgy minden benne van ami egy todo-ba kell.
Minden frissítésben benne van hogy Spielhaus a fejlesztő dolgozik valami óriási újításon de csak nem jön.
-
vadászcsiga
félisten
Clear ócska másolata ráadásul ugyanazon a néven: Clear To-Do List. Plagium.
-
-
vadászcsiga
félisten
Ebből is látszik ahányan vagyunk annyiféle igény, ezért nincs 1 olyan todo app ami mindannyiunknak tetszik, én már le is álltam a kereséssel elég ennyi nem vagyok én olyan fontos ember főleg így hogy az ios5-től már előző nap jelzi az eseményt a notibáron amit naponta lenyitok többször is az árfolyam miatt. Vagy ez azelőtt is így volt mármint az egy nappal előtti jelzés?
-
-
vadászcsiga
félisten
Mondjuk ja azelőtt én is cetlikre írtam a dolgokat és a pénztárcámban tartottam. Jól el is felejtettem őket.
Ma már a bevásárolólistát is erről olvasom, feleségem saját telóján a Buy me a pie-ban összeírja én meg vagy mondom neki mi kell még vagy ha egyedül megyek innen gyüjtöm be a cuccokat. Nagyon bejött nekünk ez az app.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #327 üzenetére
Ezért van nekem tépőzáras csukám
-
vadászcsiga
félisten
A 2do újra fizetős de 5.50 helyett 9 euró lett! Hülyék ezek. Én közben megszerettem ki is fogom javítani az értékelésemet.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #333 üzenetére
Appshopper szerint rosszul rémlik. 1x volt eddig 8€ de altalaban 5.50. Mindegy
-
vadászcsiga
félisten
Granulálok még dropboxba is feltolod a jelszavaidat?
A pocket expense-t megnezem de szerintem hagyom nekem abszolút jó a Money iQ a sárga csekkek nem érdekelnek majd be lesznek fizetve nem aggódom még emiatt is. Ők sem sietnek amikor vissza kell utalni. Egyébként mi volt a Money iQ-val a bajod hogy nem univerzális?
-
vadászcsiga
félisten
Hagy mutassam be új szerzeményemet egy újabb to-do alkalmazást
Tegnap vettem, ígéretesnek tűnik ha foglalkozik vele a fejlesztő. Kb 1 hónapja jött ki, érdemes végigböngészni miket tud és a videót is ajánlatos megignézni.Többek közt todo listából dragndroppal áttehető a tennivaló a naptárba mint esemény és vissza, esemény a todoba. A naptár szinkronizál a gyári calendarral.
Van badge stb. Nem tökéletes de valamiért megtetszett és megvettem. Bevezető áron 0,79 €ActionAgenda : To-do & Calendar Planner
Ja, és most küldtem el a magyarítást.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #368 üzenetére
Kérdezd meg őket: http://www.facebook.com/#!/Any.DO
eszgé100
Neem dehogy[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest