Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Appzappal ki mennyire elégedett?
Valami jó, ingyenes office csomagot tud valaki ajánlani?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha eltavolitok egy appot akkor Storeban egy felhő marad ott egy nyillal, mondjuk a free gomb helyett. Ez mindig így marad?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mela Kehes #9107 üzenetére
A kliensben nincs külön nyelv állítási lehetőség (tudtommal).
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez a ~600Ft-ot milyen időközönként foglalja be az app store?
Csak mert eddig minden rendben volt, most a dropbox-ot szerettem volna újra feltenni, és kéri, h frissítsem a kártya adatokat..
És, most tök mindegy mit csinálok, nem tudok semmit letölteni, mert közli, hogy elutasította a tranzakciót.
Rájöttem.. Vettem egy appot nem rég, a kártyámat beterhelte, viszont annak az árát keresi a kártyámon.. Csak nem értem miért, amikor már be van terhelve a fizetés, le tudtam tölteni az alkalamzást.. Nah mindegy, ezt nem nagyon értem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Videónézésre milyen app-ot tudnátok ajánlani iPad-re? Ingyenesekre gondolok, de fizetős is belefér ami szerintetek jó!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez eddig 3 pont az AV-nak.
Köszönöm!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mela Kehes #9444 üzenetére
Volt is kavar utána (amit valószínűleg ez okozott).
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Még annyi volna a kérdés, hogy OTA-s frissítéskor érdemes töltőn hagyni a masinát, vagy ha maxon van a töltés, akkor bátran mehet anélkül is?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi!
A facebook "integráció" is változott, ahogy elnézem. Arra gondolok, hogy az értesítési területen volt azonnali üzenetküldési lehetőség, az viszont eltűnt, viszont az fb app-nál ott van külön a login.
Viszont, nincs erre külön topic, hogy ne itt cseverésszünk erről?
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest