Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Alex91
üzenetére
Az mit jelent, hogy úgy osztom meg?
Én csak rányomtam a megosztásra, az egyik barátom email címét kiválasztottam és küldés. Ő azt mondja hogy nem látja a képeket. Ezt írja ki neki:Ha fel szeretne iratkozni xy „Battle supremacy” fotófolyamára iPhone, iPad, iPod touch készülékén vagy Mac számítógépén, nyissa meg a meghívást a Mail alkalmazásban, majd kattintson a Feliratkozás gombra az üzenetben.
Ez alatt pedig azt, hogy miylen osx meg ios verziókkal kell rendelkeznie hozzá.
-
polonic
félisten
Photostreamet csak tényleg más almás eszközzel rendelkezővel lehet megosztani?
-
to.ca
tag
Nem próbáltam még, Ti biztos tudjátok: zip fájlok kicsomagolásához külön app kell az iphone-on?
Azért kérdezem, mert ingyenes az iZip+ (máskor se drága, mondjuk, de ha már ingyé' van...) -
penge111
addikt
válasz
CarajoEsp
üzenetére
Így van Gba emuval, amire korábban itt felhívtam a figyelmet rengeteg régi jó game elérhető ráadásul törés nélkül. Én azt nem értem miért nem tudnak egy értelmes Ps1 emut kihozni már Ipadra, hardveresen már ott jár az IPad, hogy ps2 emu is lehetne lassan. Anno 4-5 éve volt nekem egy Samsung Omnia telefonom már arra is létezett Ps1 emulátor, pedig az messze nem volt még akkor okostelefon kategória. FF VII-et toltam rajta

Sajna az FFVII ami szerintem a legjobb rész a FF szériából soha nem fog iOs-re megjelenni

-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem is csak 3 fejlesztés van és kipróbáltam az online részt.
Nehezebbre gondoltam sikerült nyerni is bár amikor egy tiger 2-vel hozott össze a sors akkor szinte csak menekülés volt
Tankokat meg rangok után adja, de ha rányomsz a lakatra akkor írja is hogy mikor kapod meg.
Próbáld csak ki a kampány mellett a capture the flag, vagy a free for all részeket. Úgy vettem észre hogy nem rak össze sokkal erősebb tankokkal. -
randras
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Lehetetlen, tolom a kampányt, és már a harmadik tankot kaptam meg. Vagy külön lehet venni is?
Furcsa ez a játék, szinte üvölt, hogy telerakják in app purchase-el. Vagy ez a beetetés?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Online? Béna tankkal? Alig fejlesztettem abból a maroknyi pénzből amit összeszedtem. El sem tudom képzelni, hogy a többi tank mikor lesz elérhető.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
-
polonic
félisten
Az miert van, hogy a gamecenterben az osszesitesnel tobb pontom es achievementem van, de ha kivalasztok egy jatekot, ott joval kevesebb pont es achievment van?
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére

-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
A campaign megvan. Most merre tovább? Elég kevés pénzem van.
-
randras
veterán
Neee, hajó is van.

-
oszy
veterán
teszek még egy próbát hátha... FreeMyApps profilját nem mentettem el. Mi a teendő? Köszönöm!
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ez az én bànatom hogy nem lehet

-
gergo5991
őstag
sziasztok, még a 2. generációs iPod touch-omon nyomattam k.va sokat a tap-tap revenge játékot, világ szinten toppon voltam benne kb a top 100-ban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, szert tettem egy iPhone 5 készülékre, de sajnos semmi féle játékot nem találok már tőlük, meg több kiadása volt ennek. Valaki esetleg valamit tud róla?
Amugy mivel uj vagyok megint az IOS témában, jöhetnek tippek miket töltsek le 2x.xx gigára bőven fér még

-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Baromi nehéz a repcsit irányítani. A fel-le mozgatást mindig fordítva csinálom. Mondjuk nem néztem meg, hogy tudok-e állítani rajta.
-
legiaap
félisten
Még nem néztem nagyon utána de ez az app miben tud kevesebbet, mint a fizetős?
[link] -
polonic
félisten
-
malphitee
senior tag
AppStore ba beírtam hogy online games, kidobott sokat. Társasjáték érdekelne de olyat nem találtam . Tudtok valamit? Itt ennél az is jó ha csak random emberekkel tudnék játszani .
-
Qru
MODERÁTOR
Nem tudjátok, hogy a 2014-es szezonra vonatkozó F1 timing app mikor jelenik meg? 15-én lesz a szezonnyitó és még semmi hír róla...
Egyelőre csak múlt évi elérhető ([link])...
-
penge111
addikt
Számomra "remekmű" játékok:
Baldur's Gate I-II.
Final Fantasy III. IV, V, VI amúgy a VI. rész a legjobb
Chaos Rings 2
KOTOR
Order and chaos online, ha wowozni lenne kedved
Puzzle Quest 2
Oceanhorn
Limbo
world of go
Rooms 1-2amit látszik én elsősorban rpg-ket kedvelek, de szerintem ezek nagyon jó játékok, vannak drágák is köztük, de nem viccből annyi az áruk, amennyi

Amúgy érdemes megvárni valamilyen ünnepet, mert akkor rengeteg jó játékot leértékelnek.
-
penge111
addikt
válasz
malphitee
üzenetére
Heroes of Order and chaos: Dota szerű online játék itt tudtok 1v1 ezni vagy ha van három haverod 3v3-at tolni hárman vadidegenek ellen.
Order and Chaos Online: ez gyakorlatilag olyan mint ha WoW-oznál iOs-en, ergo mehetsz instázni, szintezni, vagy Pvp-zni a haveroddal.
Én ezt a kettőt ismerem, de ha beírod a appstore keresőjébe, hogy online games kidob millót. Van egy rakat fps, rpg, kártyás, szókitalálós, társasjáték stb... amit tolhatsz haveroddal együtt vagy ellene.
-
randras
veterán
válasz
bull84ghia
üzenetére
Szégyelld magad.

-
malphitee
senior tag
Hi. Soroljatok fel nekem olyan ONLINE játékokat amivel azonnal tudok játszani más emberekkel. Kizárólag velük akarok játszani .
-
DanielK
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
ez melyik játék?

-
polonic
félisten
válasz
bull84ghia
üzenetére
Aztamindenit.

Mikortól lesznek elérhetők a repcsik? -
TXT
őstag
Igen, ezt hallottam is. Plusz vhol olvastam ehhez hasonlo szurrealis vilagban jatszodo, hasonlo stilusu jatekrol, aminek a sztorijat szinten egy kissrac viszi vegig es vmi segitoje is van, aki neha gonoszkodik vele kozben. Allitolag a sajat gyerekkorat dolgozta fol a sztori iroja, talan vmi Del-Amerikai orszagban nott fel anno, ha jol emlekszem az olvasottakra.... Remlik ez vkinek?

-
Vasinger!
nagyúr
Nem tudok iPhone-re hasonló játékot, mint a The Room Two? Nagyon bejött a játék, csak hamar kijátszottam.
-
TXT
őstag
Illetve meg egy kerdes. Leteznek "remekmu" kategoriaba tartozo jatekok ezen a platformon, amelyeknek a sztorija kidolgozott, a hangulata magaval ragado, esetleg szurrealis is mellette? Tudjatok, amelyikre nem azt mondja az ember, hogy ebbol 12 egy tucat, hanem amelyek igazi "klasszikusnak" vagy kihagyhatatlannak szamitanak.
Ugy emlekszem, olvastam par honapja egy-ket ilyenrol, de hogy pontosan hol es mi alapjan keressem, azt most nem igazan tudom.
-
TXT
őstag
Egy kerdes. Hogyan tudom bevaltani a FreeMyApps altal osszehozott 7271pontom, illetve ez mennyit er?
(nincs bankkartya megadva hozza, de kellene egy-ket program)
-
randras
veterán
Mercury-ban görgetésnél néha ilyen történik: Mi ez és mennyire normális?
/GC: M3TR0S/
-
bull84ghia
őstag
GC:bull84ghia
-
malphitee
senior tag
Az a baj nincs ilyen játék amivel lehet célszerűen másik emberrel játszani . Csak online módos játékok vannak.
-
malphitee
senior tag
Az én nevem: mallphitee
-
malphitee
senior tag
Hi. Soroljatok fel nekem olyan ONLINE játékokat amivel azonnal tudok játszani más emberekkel. Kizárólag velük akarok játszani .
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Jó, akkor kezdem én: GC: Mela Kehes
-
malphitee
senior tag
-
kivlov
aktív tag
Üdv van itt valaki akinek van retinás mini vagy air jb-elt verzióval?
-
oszy
veterán
A freemyapps oldalon amikor kiadta a profilt, a készüléken nem mentettem el. :/ Mi a megoldás? Köszönöm!
-
Blaise
veterán
Mediacoder, ingyenes
-
Wlac
Ármester
Filmet szeretnék nézni i4s-en. Milyen konvertert és konvertálási beállításokat javasoltok? Az Any Video Convert Profession-elt próbáltam, annak annyi baja van, hogy az Iphone 4 profilt kiválasztva a 700 megás aviból 1 gigás mp4-et csinált, nekem pedig fordítva kellene a helyváltozás.
-
kivlov
aktív tag
A Waze nem mond semmit ? Én mióta ezt használom gyakorlatilag nem használok semmi offline cuccot csak max külföldön ha nagyn nincs net..
Naprakész térkép és online forgalom rendőrökkel dugókkal stb...
Ja és tanulni is képes mikor merre jársz ....Egyébként az igo teljesen jó ha megfelelő térképet tesz alá az ember mert mind a 3 -at kezelni tudja programon belüli váltással is akár...
-
erdoke
titán
Biztosan vannak hiányosságok, de a TopMap meg mindig sokkal részletesebb K-Európában és Törökországban, mint akár a TeleAtlas, akár a Navteq. Én sok éve, havonta többször, több országban navigálok üzleti ügyben, nem évente egyszer nyaralni...
Nyugat-Európában teljesen jó az Apple Maps is, a Sygicet már csak akkor kapcsolom be, ha drága a mobilnet, ami mára gyakorlatilag csak Svájc.
Kölcsönzött autós tapasztalatok alapján egyikkel sincs nagy gond egyébként, tűrhetően működik a Varmin és a TomTom is. -
nord_
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Ez érdekes. A TomTom és a Sygic is TeleAtlast használ: most kipróbáltam, a tomi tudja a Váci út 26-ot és a 152-t is.
Nah, akkor itt is pont ugyanaz áll fenn, mint a telefonok esetében: sokan nem értik, miért kell megvenni a drágább iPhone-t, amikor hasonló hardveres felszereltséggel feleannyiért kapunk Androidot is. Aztán a használatban derül ki, miért is jobb a drágább.

-
madgie
titán
válasz
bigdady
üzenetére
Anno mentünk valahová (még mobiltelefon se nagyon volt, nemhogy okostelefon), colos cimborám elől ül, megállunk egy kisebbforma srác mellett, ablak le, XY hol van. Tudni kell, hogy a cimbora nem egy finom megjelenés, szegény srác is remegve hadarta, hogy itt jobbra, ott balra. Erre a haverom ránézett és annyit mondott: "Ó, de ha nem!"
Elhajtottunk, majd szétröhögtük magunkat, szállóige lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)