Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt7981
tag
válasz
erdoke
üzenetére
Mindegyik tud offline mentest a felsoroltakbol, es valamilyen szinten mukodik is, csak az a bajom, hogy a lementett anyagba nem kerul be az osszes informacio. Speciel nekem azert fontos, mert szeretem gyujteni a recepteket, es az kep nelkul nem sokat er. Illetve egyebkent is marhara bosszanto, hogy peldaul egy autotesztnel lementi a szoveget rendesen, a beillesztett kepeket meg sokszor kihagyja, pont azt, amire lehetne csorgatni a nyalat
Mondjuk ebbol a szempontbol az androidos feedly se tokeletes, de azert egy fokkal jobb, mint az ios. Viszont androidon van 2-3 masik program, ami tudja hiba nelkul.A sticher radiot pont nem probaltam, koszi a tippet, majd delutan ranezek.
Azert fontos az offline mod az rssnel, mert olyan helyen elek (Innsbruck mellett), ahol az Alpok miatt sok helyen nincs normalis net.
-
No.01
addikt
válasz
erdoke
üzenetére
Koszonom!
Igen gyanitom, h neki is le van tiltva a mobilneten keresztuli frissites... (itt kicsit off, de azert halkan megkerdezem, h Iphonon van ertelme a wifit ki-be kapcsolgatni? Marmint akksi szempontjabol... mert ha nem akkro mondom, h hagyja bekapcsolva es ha kier a wifi hatosugarabol akkor majd atvalt magatol ugyis mobilnetre)Ez az AppShopper esetleg kepes arra is, h megmutassa, h hagy ember mondta azt v.mir, h jo vagy epp rossz? Vagy esetleg van erre barmilyen mas megoldas?
-
Ragnar95
félisten
válasz
erdoke
üzenetére
16:9-es a legutolsó verziója az AppShopper Socialnek, i6-on használom és full screen. Miután az eredeti verziót törölték, ezt hozta ki az AppShopper és ugyanazt tudja, mint az eredeti.
-
wardemi
senior tag
válasz
erdoke
üzenetére
Semmnilyen kis alternatíva vagy legalább hasonló valmi :\ ?
Az jó út lenne, viszont telén csak olyannal beszélek akinek szeretnék egyből válaszolni ha úgy van mód. Ha lenne rajta legalább egy led ami jelezne akkor okés lenne. Másik hogy ettől még milliószor ébreszti, és eszi az aksit fölösen.
Köszi a helpet azért

-
univerzita
addikt
válasz
erdoke
üzenetére
Lehet hogy a előző iOS verziónál a sámitogepen a iCloud - ban nem volt kipipálva a Mail,Kontaktok,Naptárak ( ha most be van kapcsolva akkor mivel közös ID-val vannak a telefonokon egyformán lementeni.) Ha megnyitod a iCloud.com-on Kontaktokat ekkor itt lehet törölni . De szerintem csak az fog segíteni ha a ICloud - ban kiveszed a pipát a Kontaktok - nál.
-
erdoke
titán
válasz
erdoke
üzenetére
Mai termés a NYT-ban, és eszembe jutott róla a kolléga:
No, You Do Not Have to Drink 8 Glasses of Water a Day -
törölt tag
válasz
erdoke
üzenetére
Egy rakás appot vettem már, eddig összesen egy appot kértem vissza(amit le is töröltem) és azt se kaptam meg vissza. De már nekem is minden appra ezt írja. Legalább akkor le ne az, hogy egy fél órára ingyen le tudjam tölteni mert sok áll van amit meg vettem és egy nagy rakás ... volt. Csak azokat az 1eurokat hagytam veszni. Nem szoktam siránkozni ebbe is bele törődöm csak érdekes hozzá állás. Bár nyilván voltak akik vissza éltek vele.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
erdoke
üzenetére
Leírom ismét. Feltettem egy egyszerű kérdést, hogy iOS-re elérhető-e már és én vagyok béna, hogy nem találom, mert droidra már elérhető. Ennyi. Ebben mit nem értesz?? Vagy kérdeztem bármi mást? Én nem látom. Az, hogy a te fantáziád meg milyen tévképzeteket alkot és ez miatt miket látsz bele egy egyszerű kérdésbe, ahhoz semmi közöm.
-
Vasinger!
nagyúr
-
pomk
őstag
válasz
erdoke
üzenetére
Ez mind szép és jó, csak pl. Én azért nem tudom használni, mert mondjuk otthon ok, hogy ugyanazt a böngészőt használnám iPhone-on és iPad-on(otthon nincs PC), viszont munkahelyen lévő PC-men nem tudok feltelepíteni semmilyen külső programot, így ha ott be akarok lépni valamelyik jelszavas oldalra(legyen az egy Gmail akár), akkor már eléggé meg vagyok lőve. Főleg ha egy WPA-PSK2 szintű jelszót generál nekem a 1Password.

-
-
nofi
addikt
válasz
erdoke
üzenetére
Ahány ház, annyi szokás. A böngésző mindig fut, egy kattintásra ott vagyok, és az alapfunkciók baromi kényelmesen elérhetők. Mivel az irodában csak így érem el a privát levelezést, megszoktam, hogy otthon is ezt használom. Nekem a mail kliens is csak újabb egy program, amit fölöslegesnek érzek, mivel semmi szükségem a szerkesztett levelekre. Új levélnél külön ablak, meg komplett szerkesztői eszköztár, szinkronizálás, és 90%-ban olyan menüket, gombokat kell néznem amit nem használok - nekem ez a szerencsétlenkedés.
Nekem az iOS gyári levelezője is elég tableten, telefonon. Mindenki ott egyszerűsít ahol tud, én mail téren (is) teszem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk ebbol a szempontbol az androidos feedly se tokeletes, de azert egy fokkal jobb, mint az ios. Viszont androidon van 2-3 masik program, ami tudja hiba nelkul.

Akkor nem jön át semmi.