Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz Sanraith #29053 üzenetére
Nem tudom mennyit szánsz rá.
Ha a Galaxy tab S6 alá adod, akkor amiből kimaradsz: jó ideig szoftverfrissítés(még a 2017es sima ipad is kapja ). A rendszer smoothsága. (Tab S3 tapasztalatom volt, nem folyamatos ennyire.) hangszóróban tab s6ig bezárólag ipad a nyerő. Ott a felsőkategóriában nem tudom.
Grafikai appokban tündököl az appstore, pro create, affinity alkalmazások, videóvágó szoftver: luma fusion. Egy egyre jobb notipótlék oprendszer, versus dex, amire még mindig nem annyira vannak appok. csak nyögvenyelősen.
Szerintem az az ütőkártya főleg, hogy mostanság nagyon ráfekszenek az ipad-ekre, és az almáéknak megy a legjobban az, hogy vonzzák a fejlesztőket maguk után, míg a dex már jóideje elérhető, de mégsem mentek vele olyan sokra, persze ettől még nem rossz cucc az sem. -
BennyRay
tag
Feleségem jó pár éve Tab S2-t használ, én most vettem egy Air 3-mat. Nyilván a kor kezd érződni a Tab S2-n, de szerintem netezős-filmnézős felhasználásra teljesen mindegy, én nem érzem a különbséget. Air 3 - Tab S6 kb. egy árban van és kb ugyanazt tudják. Nem tudnám racionálisan megindokolni, hogy miért az iPad-et választottam, leginkább azért, mert most egy Samu A50 telefonom van és nem vagyok vele elégedett
-
BennyRay
tag
válasz Sanraith #29056 üzenetére
Mondjuk a PS app el is dönti a kérdést
A tesztolvasós-videónézegetős rész a legjobb bármilyen kütyünél, amikor feltárulnak a lehetőségek és lehet latolgatni Ha tollat akarsz használni, vajon elég-e az első generációs, vagy meg kellene tolni a keretet... lehetőségek-választások
-
senior tag
Sok helyen olvastam már, hogy az ipad appok "tabletre vannak optimalizálva", míg az androidosok csak "felnagyított telefonos alkalmazások".
Ez nem igaz. Mindkét platformon vannak telefonra és tabletre optimalizált alkalmazások szép számmal. És mindkettőn vannak csak telefonra valók is. A legtöbb valamirevaló alkalmazás általában minden kijelző méreten jól fog működni Androidon is.
Tartalomfogyasztásnál ezt a problémát végképp nem fogod tapasztalni.
Volt sok Android tablethez szerencsém, jófajtákhoz is. Most iPad 2018 van. Én az iPadet javasolnám. A smoothság és a kijelző nekem is bejött. Szerintem biztosan elégedett lennél egy új Airrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest