Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanraith
aktív tag
Sziasztok! 10' Tablet vásárláson gondolkozom, és iPad/Samsung között vacillálok. Sok helyen olvastam már, hogy az ipad appok "tabletre vannak optimalizálva", míg az androidosok csak "felnagyított telefonos alkalmazások". Telefonból van droid+iphone is, de tabletekben nincs friss tapasztalatom. Tudtok konkrét példákat mondani erre az optimalizációra? Elsősorban stream/videó/böngészésre használnám, gondolom ebben nem lenne túl nagy különbség a két rendszer között (ráadásul videóhoz jobb a samsungok képaránya). Cserében nem tudom miből maradnék ki, ami mondjuk az iPaden megtetszene.
-
Sanraith
aktív tag
válasz BennyRay #29055 üzenetére
Köszi a válaszokat! Az iPad Air (2019) / Tab S6 (esetleg sima iPad / S6 lite) kategóriájában nézelődtem. Inkább kellene szórakoztató rendszernek, mint noti pótléknak. Billentyűzet-egér sose lenne rácsatlakoztatva, de a tollnak néha hasznát venném ábrákhoz, firkákhoz. Közben eszembe jutott 1 app a saját kérdésemre: az Adobe CC előfizummal alkalmanként tudnám használni a Photoshop iPad verzióját, ami androidra nincsen. Ezt leszámítva nem valószínű, hogy bevásárolnék a profi appokból.
Azt hiszem megnézek még 50 összehasonlító videót, aztán alszok rá egyet... -
Sanraith
aktív tag
válasz szilu7 #29060 üzenetére
Köszi! Igazából ha szélesebb lenne az iPad kijelzője, akkor nem is jöttem volna ide kérdezni. De így minél több review-t néztem, annál nagyobb kompromisszumnak tűnnek a videó körüli nagy fekete sávok, és az egy oldalra csoportosított hangszórók. A photoshop és társai pedig inkább bónúszként játszanak, mint feltételként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...