Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csumpa93
tag
Én nem értek ezzel egyet. Egy autót sem horpadt ajtóval veszel át. Az sem befolyásolja az működését, mert megy, de nem azt adják el amit hírdetnek.
Az Apple oldalán sem megjalítva vannak képeken az iPad-ről, szóval nem azt kapod ami a képeken szerepel, magyarul átverés/hibás termék amit cserélniük kell. Ráadásul nem egy 35.000Ft-os valami semilyen neves termékről van szó, hanem az egyik legdrágább tabletről amit kapni lehet ma, egy “prémium” termék.
Biztos nem hagynám, hogy ne csináljanak vele valamit.
-
csumpa93
tag
válasz
szilu7
üzenetére
Én is pont ezen gondolkodtam.
hardverbe újabb az Air 4, mint a Pro, első ránézésre csak a 120-as kijelző amivel kevesebb és 100.000-el olcsóbb. Persze bele lehet menni a részletekbe, hogy hangszóró meg kamera, de ezek pont nem érdekelnek és egy átlag felhasználót se, pont mint engem. Nem kell a jobb kamera, nem kell a 4 hangszóró, főleg, hogy fülessel használom és nekem nem ér 100.000-et a 120-as kikelző. Nem tudok elképzelni olyan életszerű használatot amiben az Air látványosan rosszabb lenne, mint a Pro, de cáfoljatok meg. És itt továbbra is mondom, hogy nem a processzormagok lovaglása meg a benchmarkok méregetése a lényeg, hanem a tiszta átlagos felhasználás, és nem gondolnám, hogy ezeket elnézve nem érné meg. Nekem pl a Pencil 2 támogatás ami nagyon tetszik, de emiatt nem kell Prot vennem hanem elég lesz az Air
-
csumpa93
tag
Lehet tudni mikor jön az air 4? Oké, hogy azt írták októbertől elérhető, de az október 1 vagy 25?

-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Szerintetek a 2018-as keyboard folio kompatibilis lesz az új air 4-el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest