Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Beldar
tag
Remek ez a cég, mit ne mondjak.
Először is előfizettem januárban a 6900 Ft-os gigabites 3 az 1-ben csomagra.
Már az első számlánál kiderült, h ez valójában 8280 Ft, mert havonta többszörösen kifizettetik velem a szutyok filléres szarjukat (STB).
Aztán most jön az automatikus díjkorrekció és voilá! Máris 9270 Ft lett a havidíj!!
Hát a kurvanyjukat. Érdekes - a fizetésemben valamiért nem jelent meg az automatikus infláció korrekció.... -
-
Hello.
Vezetékes már régóta nincs.
Az 1000/1000 nekem elég is lenne.A tv maradna egyelőre a műholdas diginél.
Bár majd megnézem a csatornákat kb szerintem azonos a kiosztás már.
Oda viszont gondolom a 2000/1000 már kellene.
A mobilom meg dominos ott gondolkodtam a Digi mobilon.
Arányaiban jobban megérné lehet.
Bár senkit nem ismerek aki náluk lenne. -
Szia!
Általában ha melléteszi az ember a vezetékes telefont, akkor még ennél is kedvezőbb az ár a két otthoni szolgáltatásra kapott kedvezmény miatt (azért általában, mert területenként eltér). Ezek optikai hálózatnak megfelelő csomagok. A telekom optikai hálózata stabil , megbízható. Ha csak nincs valami műszaki hiba, gond nélkül hozza a maxot. Csúcsidőben is.
-
Sziasztok.
Ha megint jön egy emelés akkor lassan búcsút intek a volt Inviteles most Digis netemnek.
A kemény 12 Mbps drága lesz már ennyiért ás szerintem nem lesz itt fejlesztés a jövőben.
Az egykori Novi-Com hálózatra a Telkom felhúzott valamit és most és ilyesmiket kínálnak.
Mondjuk nem tudom mennyire hozhatja a jelzett sebességet és mennyire lehet stabil...
-
Debilon
addikt
válasz
gingerbalm
üzenetére
ja, nekem is

2 számlának most 04.30 a határideje
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
ma megküldték a negyediket is, változatlan összeggel, elvileg ez az áprilisi
-
Én is kötöttem új hűséget, magamnak és szüleimnek is. Szerencsére mi nem szívtuk meg, viszont Facebook-on az Invitel panaszláda csoportban rengeteg ilyen panaszesetet olvasok. Szerintem próbáld újra és újra bejelenteni a hibát, egyszerűen annyira le van ragadva ez az egész hogy már röhej. Látom hogy itt nálunk a környéken is szinte mindenki kiköttette ezt a szolgáltatót. Az oszlopokon az osztón láttam régebben hogy mennyien vannak bekötve, most komolyan mondom senki nincs már. Megyek az utcába és mindenfele lógnak le az oszlopról a koax kábelek, még a házról is leszedték az ingatlan tulajdonosok, szóval érdekes dolgok ezek. Nem tudom hogy DIGI-nek mik a hosszútávlati tervei ezzel az egésszel, de ez az ügyintézés nagyon megnehezít mindent és főleg ahol még problémás a szolgáltatás is.. Az embert lassan már semmi sem motiválja hogy itt maradjon, hiába előfizető 10+ éve.
-
se000
tag
Nekem is küdték, persze hogy a régi dijal már a második + 2000 ft -os. Hiába telefonáltam a mult hónapban is. Nagy hiba volt év elején uj szerződést kötni.
-
Ma megérkezett az áprilisi számla is, nálam!
-
frici69
tag
Nekünk is elismerték a tévedést és jóváírták a 2000Ft-ot, amit plusszban számláztak ki januárra és februárra! Persze az 1 hónap vállalt kivizsgálási időt túl lépték! Fordított esetben már jött volna a bünti, ha nem történik meg időben a befizetés!
-
leo81
aktív tag
-
Dreimus
senior tag
Most kaptam meg az értesítőt az elsőt az évben, de a rendszerben ott a többi hónapra való így kezd helyreállni a rendszerük

-
leo81
aktív tag
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Én sem kaptam még ebben az évben számlát. Egyszerű a helyzet, ha nincs számla nincs mit fizetni, így lejárt tartozás sem lehet. Már csak az a kérdés, hogy milyen formában ömlesztik majd ránk az elmarad havidíjakat...?
-
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Szia!
Nincs semmi, majd ha küldenek számlát, akkor befizeted.
-
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Hát, nem csak Te vagy ezzel így. Rokonságomban is van ilyen, eszméletlen helyzetek uralkodnak. Most mindenki azzal jön hogy "DIGI átállás", de már régóta a DIGI alatt fut ez az egész. Hát nézd, nem tudom. Viszont arra számíts hogyha egyszer odaérnek a számlák akkor lehet hogy az összeset be kell fizetned egyben.
Telefonon érdemes lenne megpróbálni felvenni velük a kapcsolatot, 1272-öt kellene felhívni, itt van külön egy "Invitel-eseknek" menüpont.
-
zsida.kornel
tag
Sziasztok!
December óta nem kapok számlákat, a digi alkalmazás szerint nincs tartozásom, emailben sem jött semmi, a szolgáltatás megy, ilyenkor mi van?
-
-
frici69
tag
Kitartás kell hozzá! Ma a múltkori 20 perc helyett 10 perc lehetett míg felvették. Persze még mindig a rossz számlázás szerint jött az értesítő. Azóta már az 1 hónap panasz kivizsgálási idő is lejárt! De, hát még mindig várjak türelemmel, mert sok a panasz! Ezzel nyugtatgatott a hölgy!
-
se000
tag
Mult hónapban kötötöttem uj szerződést ( 6900 ft) megjött a számla persze hogy a régi díj van rajta 9400 ft. Próbáltam telefonálni de eluntam a zenét.
-
djrozsomak
tag
Sziasztok,
Van itt olyan aki vdsl2-n kap ipv6 címet? Az a fura hogy az AC neve ugyanúgy DIGI mint a "rendes" digiseknél, ebből gondoltam hátha a profil is ugyan az..
-
douggutaby
tag
Sziasztok,
Invitel ZTE H168N port forward segítséget kérnék. ZTE routeren kikapcsoltam a wifit és beállítottam, hogy minden portot egy fix IP-re továbbítson, ami az én routerem. Saját routeren van wifi és minden eszköz ezen keresztül netezik. Ezt kb 1-1,5 éve beállítottam, és mivel van plublikus IP ment is gond nélkül a távoli elérése pl egy kamerának.
Kb december óta (rokon elmondása alapján) viszont nem működik. IP cím és tracert alapján továbbra is azt gondolom, hogy publikus IP van, de semmilyen portot nem továbbít. Minden beállítás jónak tűnik, de mégsem megy. Kiktattam a saját routert is és kábellel rákötöttem magam a ZTE-re, nyitottam portot a laptopomon, de arra se továbbít.Volt már ilyen tapasztalata valakinek? Tönkremehet ilyen módon a ZTE router?
Hétvégén újra megpróbálkozom. Ötleteim már csak a ZTE router reset és/vagy bridge módba állítás. Csak reménykedem, hogy jó pppoe jelszó van meg papíron. -
repvez
addikt
én tavaly oktober ota várok , ogy valaki keressen a fejlesztés miatt, akkor azt mondták,márcsak 1-2 honap és mindenhol fejlesztenek, aztán semmi sem
-
Anonymus23
veterán
Nah, mondom még megvárom, hogy optikára történő váltás után az első teljes havi számla hogyan is muzsikál, ma megjött és igazából teljesen aszerint van, ahogy az átkötésnél szerződésénél a telefonba mondták, így lezárult az Inviteles korszak
Mindenkinek további jó egészséget és szakadásmentes gyors netet kívánok!
-
Staradder
tag
Én Invitel területen élek 15/0.9 csekknek kéne jönni, amit nem kapok hónapok óta. De a Digi felületén megjött a számla jan/feb egyben 1500 Ft/ hó emeléssel. Megszoktam már hogy ott adom fel, nekem könnyebb is. Nálam szerencsére itt az optika és az új szerződés igénylés rá , + elkezdet egy másik szolgáltató is üvegszállat kötni az oszlopokra.
-
Újabb szuper sztori,
Felhívtam a 1272-öt, próbáltam volna elmondani hogy az internetcsomagom amit kötöttem az 3900 forint kellene hogy legyen, de már a harmadik számla amit kapok az 3500 forintról, ez volt a korábbi díja a szolgáltatásnak, eddig ennyit fizettem. Vártam kb 12-13 percet és felvette az ügyintéző, kérte a szerződésszámot, elmondtam és megszakadt a hívás. Kiírta a telefon hogy sikertelen hívás. Itthon vagyok, nincs gond a térerővel, sose szokott megszakadni hívás. De mondom hátha miattam, visszahívtam őket. 20 perc várakozás után elhallgatott a zene ami szólt, azt hittem felvette valaki, beköszöntem, nem szólt vissza senki, majd ismét megszakadt a hívás. Kész röhej hogy ezzel kell szórakozni hogy bejelentsd hogy rosszul számláznak és még az ügyfélszolgálat se jó. Nem akarom elhinni hogy kétszer egymás után miattam szakad meg a hívás, és mindig akkor amikor vonalba kerülnék, odáig semmi gond nincs.
Szüleimnél csekkes fizetés van, idén még egy számla sem jött. Nem tudom hogy más aki postai úton kapja a számlát, ő kapott-e már számlát. Kész vicc ami itt megy. Nekem online megjött már a márciusi számla, csak az sem a jó összeggel. Én igaz még december végén kötöttem az új hűséget, de a CSAK internetcsomag ára már akkor is 3900 forintért volt köthető.
Nagyon zavaró ez az egész, meg az is hogy elvileg már DIGI-s mindenki, de azért Invitel-nél nyomj külön gombot és teljesen külön kezelik az egészet, szóval nem is értem.
Engem már nagyon feldühít ez az egész, amikor csomagot kötöttem akkor is a szüleim csomagjánál teljesen valótlan számokat mondtak, de erről írtam is. És mondom eltelt már 3 hónap és 1 hét, és még mindig nem érkezett idén számla. Ez nem tudom hogy kinek a szegénységi bizonyítványára írható fel, de biztos hogy nem az enyémre. Az a jó hogy mindig kérdezik itthon hogy mikor jön már számla. Mondta édesanyám hogy kérdezzek rá ha hívom a DIGI-t hogy mikor jön már a számla. Hogy kérdezzek rá amikor megszakad a hívás, mert egy sz@r az egész.
-
viperabácsi
addikt
Üdv srácok.
Keresztanyámhoz pénteken Kötött az invitel , egy 500net + tv csomagot.
Az lenne a problémám , hogy a szerelő felrakott egy Alcatel Lucent tipusú csodát. Dobozt , leírást nem hagyott hozzá , és valamiért csak 50mbps-t tudok mérni telefonon / laptopon wifin.
Gondolom ez abból adódik , hogy csak 2,4 ghz -s wifihez tudok kapcsolódni. Az 5 ghz-s azt írja nem lehet kapcsolódni a hálózathoz, menjen közelebb a routerhoz .
A routerhez kb 50 cm -re állok a telefonnal és akkor is ezt írja
Két hálozatot látok , az egyik ssid : ALHN-5AAD
a másik ssid : ALHN-55CD ( szvsz ez lehet az 5 Ghz ) a másodikhoz nem lehet kapcsolódni. Az a furcsa , hogy a szerelő , csak az első ssid-t írta le kersztanyunak ,és ahhoz írt fel jelszót is. Én megpróbáltam a másodikhoz kapcsolódni , és beírtam az elsőhöz kapott jelszót. Mi lehet a gond miért nem lehet az 5ghz-s hálózathoz kapcsolódni ? -
dbius
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Ladislaoca
üzenetére
dbius esetére hivatkozva felhívtam én is a 1272-t, ott azt mondta a hölgy, hogy ha minden adót nézni akarok, akkor ahhoz box kell, mondtam neki, hogy valós tapasztalat nem ezt mutatja, erre Ő, hogy egyeztetve a műszakiakkal csak ezt tudja mondani.
Mondom mindegy, bementem Debrecenbe (Malom park), végigülve a 30-40 perc várakozást 5 perc alatt kicserélték a boxot CI-ra, hazahoztam behangoltam, először még nem működött, de utána kb 20-30 perc múlva amikor indítottam, azóta már megy minden adó, ami eddig benne volt (gondolom mind, én nem igazán nézek TV-t, így nem tudom ha mégis hiányozna belőle). Közben minden eszközt újraindítottam (modem / router / TV), így nem tudom, hogy az idő (azaz aktiválták a kártyát) vagy az újraindítás segített.
Itt is kösz az infót dbius!
-
Próbáltam hívni a 1272-öt, úgy látszik Inviteles ügyfelekkel csak hétköznapokon foglalkoznak.
Most ez már a harmadik számla, de még mindig a régi áron, ezt már lehet nem fizetem be hanem inkább rákérdezek. De például szüleimnek még idén egy számla se jött meg, ők postai úton kapják. Keresztszüleim is dettó ugyanez, idén még semmi sem jött. Én a sajátom a DIGI ügyfélkapun keresztül fizetem, talán így szerencsésebb és oda megérkezik előbb. -
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Nálam jó email cím volt megadva, és nem kaptam az új szerződésről semmilyen emailt.
-
dbius
veterán
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Próbálj írni arra az email címre, egyrészt kiderül létezik-e (mailer daemon nem dobja-e vissza) másrészt ha létező és rendes a birtokosa akkor továbbküldi neked és törli.
Én azért is mentem be személyesen, hogy minimalizáljam az esélyét a lehetséges problémáknak, másrészt munkahelyemhez két percnyire vannak.
-
Ladislaoca
tag
Én pedig úgy jártam, hogy 2023.01.23.-án kötötték be a Digit az Invitel helyett. Jött két Inviteles számla. Egy január havi részszámla. A másikon pedig egy párszáz forintos összeg. gondolom az inviteles Net ára emelkedett és erről állítottak ki egy "különbözetszámlát".
Ezeket rendeztem is. És ezután semmi. Nem jött meg az új szerződés az email címemre. És az ügyfélkapun sem volt semmi új számla.
Meguntam és tegnap felhívtam őket. Az ügyintéző adott szerződésszámot és egy számlasorszámot. Még azt ajánlotta,hogy a szerződést nézzem meg hátha a spam között van a szerződést tartalmazó levél. (Már korábban is néztem és tisztán emlékszem, hogy nincs ilyen levelem.)
Hozzáadtam a szerződést az ügyfélkapuban és így már mutatta is a fizetendő számlákat, amiből az egyik február végén már le is járt
Az egyik számla a januári tört hónapot és a februári egész hónapot tartalmazza. A másik pedig már a márciusi számla.
Viszont az Szerződés adatai között megnéztem, hogy milyen email címre küldték meg szerintük a szerződést. Itt vettem észre, hogy rosszul írta be átszerződéskor az ügyintéző az email címemet. (egy betű eltérés van). Ezért nem kaptam meg.
Aki emailben kapta meg a szerződést meg tudja mondani, hogy milyen formában szerepel a szerződés?
Mert nekem kissé aggályos adatvédelem szempontjából, hogy valakinek elküldték egy másik emailcímre az adataimat tartalmazó szerződésemet.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szívesen. Én a Kossuth utcára mentem be, mert az közelebb van nekem.
-
dbius
veterán
Na most nézem hogy félbemaradt egy megkezdett kiegészítés, mert fel kellett állnom a géptől.
Szóval a boxot minden kapott gyári tartozékával együtt kell leadni (tápegység, távirányító, HDMI kábel, RCA kábel) még a használati utasítás is rajta van a papíron, amin vissza kell venniük. Én vittem mindent még a kapott gyári kínai elemeket is ne nálam folyjon ki

Ezt csak azért írom mert mikor átkötötték a szerelő az Invitel kábelmodemet csupaszon, tápegység nélkül vitte el, azt mondta neki csak azt kell leadni.
Most viszont mondták is hogy mindent vissza kell vinni csak úgy fogadják el.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nekem is a régi áron számlázták a január-februárt, mikor bent voltam megszüntetni az előfizetést.
-
dbius
veterán
UPDATE:
Most már tudnak adni kártyát is, nem kell kötelezően STB a csatornák vételéhez. Így ma voltam bent ügyfélszolgálaton, visszavittem a boxot (vigyetek vissza mindent, boxot, és kaptam helyette kártyát, ami - felirata szerint - INVITELES, csak átprogramozták.
Hazahoztam, működik.
Tehát aki még Inviteles és most szerződik át, akkor a már meglévő inviteles kártyát nem fogják elvinni, hanem azt állítják át központilag és működni fog a digis átkötés után is. (szomszédaimnál is így jártak el, a helyszínen átkötés során a szerelők telefonon intézték)
Az inviteles végszámlát a szerződéskötés után pár napon belül kiállították, de mivel hó közben volt a szerződésváltás, ezért túlfizetésem keletkezett. Ezt nem tudta lekezelni a rendszer, nem vezették át inviteles ügyfélszámról digis ügyfélszámra, hanem most az ügyfélszolgálat visszafizette kp-ban.
Ezzel én elköszönök, köszönöm mindenkinek a segítségét, amit az elmúlt évek során kaptam és minden értelemben a legjobbakat kívánom mindenkinek!
-
leo81
aktív tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Én még egyet sem kaptam idén....
-
Jött márciusi számla.
Még mindig a régi áron…. Mi ebbe a nehéz?
-
bloggiold
tag
Valakinek sikerült mostanában felhívni a 1272-es számot Invitelesként, a 2-2-1 és a felhasználó azonosító bepögyögtetése után? Kutya nem foglalkozik a volt Invitelesekkel, az alap Digit hiába hivjuk, max átkapcsolja az Inviteles kollégáját, aki nem létező személy. Emailre nem válaszolnak, botrány
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ha szükség van rá, jelezni kellene a szolgáltatónak és pótolják.
-
Sajnos nem. Én is új csomagot kötöttem tulajdonképp, hűséget vállaltam, de a csomag ára változott, szóval új a csomag. Nekem nem küldték ki a szerződést, szüleimnek viszont kiküldték, email-ben.
Biztos úgy van ahogy Te mondod, és úgy is kellene hogy legyen, de nekem se küldték ki az új szerződést.
-
Beldar
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem jött számla, a tört januári hónapról és februárról.
Meglepetten láttam, h a plusz 2 db STB-ért 1380 Ft-ot csengethetek havonta. Üdvözöltem volna, ha ezt elmondja a telefonba, mikor megrendeltem az akciós 6900 Ft-os csomagot...
Meg gondolom az is luxus, h írásos szerződést küldjenek, h lássam mit vállalnak mennyiért...
Szerződés számom az van, most a számla birtokában már fel tudtam lépni az ügyfélkapura is. -
Anonymus23
veterán
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nekem még nem jött számla, most megnéztem a felületen,és ott már fenn van a részletezés, bár maga a számla nincs fenn, és elvileg jó is a részletezés.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen, jött minden normális ütemben.
@Beldar: tőlünk elvittek mindent, még a routert is, amit szerintem még a Fibernet dobott hozzánk. Mondjuk a végén a multimédiás osztót csak sikerült itt hagyniuk.
-
user12
őstag
válasz
Beldar
üzenetére
Bár nem bekötés....de amikor a szülői házban (inviteles területen van) le lett mondva minden szolgáltatás, összepakoltam mindent, bevittem nálunk a digi ügyfélszolgálatra és leadtam. Nem cécóztak semmit.
Tartottam is tőle, hogy tájidegen lesz lesz a dsl modem, meg elhajtanak majd jászberénybe, de nem így lett. -
Beldar
tag
Amikor Nálunk szereltek a DIGI-s srácok, azt mondták, h nem vehetik át a régi hardvert (modemet és STB-ket), nincs jogosultságuk erre, hanem azt le kell adnunk az Invitelnek.
Ti is ezt tapasztaltátok? Le kell adni ezeket a cuccokat tényleg, vagy nem törődnek vele? -
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Amíg ott voltam, rajtam kívül három ember mondott le szerződést. A minőséggel nekem sem volt sosem bajom és a hibákat hamar orvosolták. A telekom 2018-ban kihúzta az optikát, mégis csak tavaly októberben köttettem be. Ez többekközt a korábban említett dolgok és a kedvező ár miatt volt. Azonban fejlődés nem volt semmi. Még tavaly, mikor modemcsere volt is azt mondták a szerelők, hogy nem látni mikor lesz fejlesztés. Szóval rajtam nem múlott. Ha akkor esetleg tudja, hogy tavaszra kész lesz a gerinckábel, lehet be sem köttetem a telekomot. Ha ilyen szanaszét van ez a cég, jobb is így. A telekom szolgáltatása miatt pedig duplán is jó, mert stabil, hibátlan és brutálgyors.

-
Nagy a fejetlenség. Látom a környékünkön is egyre többen köttetik be a Telekom optikát. Úgy látszik nem minden az, hogy olcsó a szolgáltatás. A minőségével nekem nincs bajom, viszont nem fejlődik semerre, sajnos. Mit várunk egy ilyen szolgáltatótól aki nem tud időben számlát kiállítani. Mondanám hogy majd megoldódik, de.. Egyszer biztos megfog, csak az még lehet hónapok is.
-
Anonymus23
veterán
Akik mostanában kötöttek át Invitelről Digire, azoknak jött már új Digis számla?
Az Inviteles záró számla már megérkezett Február 1-én, de a Digi még sehol.
-
Az invitelnél valami orbitális gáz lehet a rendszerben. A saját magam által kötött szerződést alig tudtam megszüntetni. Azt mondták, küldjem be , aki kötötte a szerződést.
Teljesen más adatok voltak a gépben. Aztán vagy fél óra kotyvasztás után sikerült megszüntetnie a szerződést. A digis ügyfélkapuban pedig jók az adatok. Finoman szólva is abnormális, hogy kötök egy szerződést, majd később azt mondják, küldjem be aki kötötte....
-
kabelmania27
félisten
válasz
whoopy
üzenetére
Üdv!
Vezeték nélküli átvitel több dologtól is függ.
Jobban jársz ha veszel gigabites routert mert abban több beállítási lehetőség lesz, legelőször meg kellene nézni, hogy a kliens eszközök milyen átvitelre képesek.
Összefoglalóban linkelt programmal tudsz keresni szabad csatornát. -
whoopy
csendes tag
Sziasztok,
Megkaptuk az 1gigás digis netet, huawei ONT-al. Eltelt már pár hét de végig azt hittem, hogy csak 50-100 megát tud kisajtolni magábol WIFI-n. Aztán most kapom a hírt a városból, hogy tud az sokkal többet. Valamilyen beállítás probléma lehet ? ONT-beállításain belül nem találok ilyen limit féleséget se. Van valakinek tippje mi lehet? köszi ! -
bloggiold
tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Hol lehet őket elérni?Online felületen nem lehet szerződést mahinálni.
-
frici69
tag
válasz
frici69
üzenetére
Beszéltem velük. Panasz bejelentést elindították. Amúgy furi, hogy a telefonos ü.sz. nem látta berögzítve a hűségidőt a rendszerben. Nem hagyott nyugodni a dolog és felhívtam a Digi Pontot ahol lett csinálva a hűség. Ott azt mondta a hölgy, hogy ő látja a rendszerben be van írva az egy éves hűség. Csak a telefonos kollégának egyet még kattintania kellett volna és akkor ő is látta volna.
-
-
se000
tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Igen most 100 M net van koax. Viszont a Tarr ugyanilyen kábelon ad 250 M netet ugyanitt. Erre mondta a digis szerelő ha ott jó akkor itt is az lessz. Ugytudom optika a gerinc, utcákba koax van behuzva. De ők mondták szóval vagy vagy.
-
-
se000
tag
-
-
se000
tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Köszi ezt még nem láttam.
-
Hogyha kötsz új hűséget illetve online számlázást kérsz, abban az esetben 6900ft lesz a havidíja a TV+NET+TEL csomagnak. Viszont a DIGI honlapján ez olvasható,
"Technikai okok miatt a DIGI (Invitel hálózatok szolgáltatási címeken) az online csomag értékesítés és szerződéskötés átmenetileg szünetel."Itt olvashatsz bővebben a csomagkínálatról, [link]
Kicsit erős szó a csomagkínálat.
-
se000
tag
Üdv. Kaptam számlát elégé megugrott, tv - tel- 100 -as net 9700 ft . Leginkább a nyomorult 100 mb net miatt sokkalom igérgetik a 300 at hónapok óta de semmi változás. Szerződést lehet hosszabitani az invitelnél esetleg kevesebb havidíjért? Számla Digi-től jött de ott nincs benne a szolgáltatás listába Kalocsa.
-
Nekem jó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem jelzek semmit, ez egy amatőr banda. Bár ezt az amatőr szót nagyon nem szeretem és nem is szoktam használni, de erre már nem lehet mit mondani. Megtörtént a nagy átállás, igaz hogy a számla értesítőt ugyanúgy az no-reply@invitel.co.hu cím küldte, illetve az email-ben megadott tárgy is 'Értesítés új INVITEL számláról' ezekután mit mondjak? Még én jelezzek bármit is? Inkább nem jelzek semmit, mert ha jelzek akkor meg azért cseszik el.
Megvárom a következő havi számlát, de ahogy látod, nem csak nekem nem stimmelnek a számok. Egyébként én még december 30-án kötöttem új hűséget, a telefonban a hölgy teljesen rossz számokat mondott akkor is, nagy félreértések voltak, szóval nem tudom hogyha jelzek bármit bárkinek is, azt ők megértik-e. Korábbi tapasztalataim szerint nem.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Amennyiben nem jó a számla, jelezned kell a szolgáltatónak.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nekem nem jött sem email az inviteltől, sem a digi ügyfélkapun nincs elérhető számla.
-
Nekem se jól számlázták. Bár én akkor szerencsésebben jártam. Kötöttem új hűséget, és elméletileg 3900ft-nak kellene lennie a csomagnak, viszont egyenlőre úgy néz ki hogy a régi, 3500ft-os áron számlázták ezt a két hónapot. Felőlem így is maradhat.
-
frici69
tag
Nekünk is az éjszaka érkezett kéthavi összevont számla. Egy év hűségben vagyunk 3900Ft-os havidíjjal erre küldtek 9800Ft-osat két hónapra! Úgy látom nem megy a matek nekik!
-
osonte
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Most kaptam számlát, 2 hónap egyszerre és TV-t ugyanazt a csomagot duplán számlázták egyszer 3000 Ft-ért, utána meg 3600 Ft-ért, mindkét hónapra. Reggel hívom az ügyfélszolgálatot. Jó munkához idő kell, hát még a szarhoz...
-
Valakinek jött már januári számla?
Közben most nézem hogy a Digi ügyfélkapun van egy számla ami gondolom kéthavi lesz, mert dupla összegről szól.
-
Beldar
tag
Elvileg 300 perc tárhely jár az előfizetésemmel, de sehol sem tudom aktiválni, ti tudjátok használni? Azt írja a Box menü, h a Műsor-kalauzban tudom időzíteni a felvételeket, de ott semmi ilyen lehetőség nincs sajnos....
-
trec12
addikt
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Van itt pár akvizíció az elmúlt jó egy évben. AH, Digi, Invtel, Invitech, Voda stb..Nincs min csodálkozni. Ezeket a cégeket átalakítani, összegyúrni ügyfél, menedzsment, pénzügy, műszaki oldalról nem piskóta. Nem mentesíti őket és elhiszem bosszankodásra ad okot de nem árt tudni, hogy nem jókedvükben vannak elmaradva.
-
válasz
kijan5
üzenetére
Szia!
Ennyit tudnak. Február 10-e van, a januári számla se érkezett még meg. Nem tudom mi tart eddig. Én kötöttem új hűséget magamnak és szüleimnek is. Kíváncsi lennék az új számlákra, de még mindig nem ért ide. Szerintem nevetséges a szolgáltató. Csoda, hogy technikai oldalon működnek a dolgok, nem tudom hogyha ott probléma lenne, valami ténylegesen komolyabb, akkor ott mi lenne, amikor egy számlát nem tudnak kiállítani. Sok helyen mint nálunk is, én szerintem azért nincs probléma mert jól ki van építve a hálózat, de azért ha Facebook-on rákeresel, rengetegen köpik az Invitel-t. Engem már nagyon zavar ez hogy a számlát se tudják kiküldeni. Persze, addig nálam van a zseton, de ezek annyira alap dolgok lennének.
-
kijan5
csendes újonc
Sziasztok!
Megjött a februári számla, és továbbra is a régi inviteles csomagot számlázták. Így továbbra sem elérhető a digi online, nem lehet szerződést kötni neten, stb. Tehát az elvileg idén január 1-től már digis invitelesek továbbra is külön csoportot képeznek. Ez már kezd nagyon elkeserítő lenni. Az invitel megvásárlása óta megy ez a szerencsétlenkedés.
Szarvasról esetleg nincs valakinek infója, hogy mikor akarják beizzítani az optikát, amit már vagy 2 éve megcsináltak??? Azzal végre véget érne ez a balfa..kodás.
Aktív témák
- GLS
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest