- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
Staradder
üzenetére
Sajnos itt vidéken sem jobb a helyzet sőt. A belváros közepén lakok, mégsincs optika! Az Invitel (ex-FiberNet koax hálózat) itt koaxos 100 MBit/s-el, ez van nekem is. Telekomot ha megnézem a honlapjukon akkor a maximum "sebesség" 30 MBit/s, persze jó drágán. Van még BajaNet, ők passzív optikai hálózaton nyomják, itt van is 250-500-1000 MBit/s, csak nem mertem lépni, mert kis cég. De ha lejár a hűség, lehet átmegyek oda.
Azért vicc, hogy egy ekkora városban nincs még se a Diginek, se a Telekomnak optikai hálózata kiépítve. Mi el a Digi mostmár 4ig, így gondolom nem is lesz mostmár fejlesztés.
-
-
-
-
válasz
Staradder
üzenetére
Az ott leírtak január 1-től érvényesek. Én a mai dátummal kötöttem hűséget, a jelenlegi csomagokra. Szerintem a hölgy megkeveredett. Az én internetcsomagom 3900ft lesz, ezt mondta. Abban az esetben amit Te mondasz, (hűség+epack) úgy 4900ft lenne. Szerintem megkeveredett vagy nem tudom, nem tudtam hova tenni. Egy dolgot elírtam, 8060ft-ot mondott szüleim csomagjára, jelenleg 6900ft a csomag listaára+2db CA Modul és ők nem kértek e-pack-ot, csomagdíj+2db CA modul+DIGI féle áremelkedés ami a most kötött hűség miatt "csak" +1000 ft lenne. Tehát amit ő mondott 8060 forintot összesítve, az lehetetlen.
Nem tudom, gondolom rögzítették a felvételt. Azt ő nem jegyezte meg hogy ezeket az árakat az új DIGI emelések nélkül értette volna.
Azért kíváncsi leszek a következő számlára ami már az új hűség szerint lesz kiküldve.
-
Peter Kiss
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz
Staradder
üzenetére
Ugyanez. Bár nem csak optikán lehet jobb net . Sima rézen is hozható az 50-60 mega.
Egyébként ahol van hálózat (lég vagy földkábel) ott nem kell semmi engedély. Egyik drót le másik fel.
Akarat kérdése csupán az egész. Optikai gerinc keresztül megy a településen.
Azaz minimális fejlesztéssel lehetne rendes hálózat is (mint mondtam réz vezetéken is).
Egyébként érdekes a dolog. Mert voda/upc van nálunk. Optikán ráadásul. De bűn rossz a szolgáltatás. Szakadozik, kimarad, darabos mint a fagyos kutyaszar. Mitől ne kérdezd.
1-2 hónapja kitette a polgi a voda közleményét. Hogy majd nemsoká lesz valami. De hogy mikor és mi azt nem részletezi a közlemény. -
válasz
Staradder
üzenetére
Pont ma jött meg az új számlám, mi befizettük az előző havit amit elírtak.
Az elsőnél azt gondoltam hogy számlazárás vagy valami összesítés miatt ennyi, de másodjára már én se értettem.Amit ma kaptam számlát az egy üres csekk, tehát ebben a hónapban nem kell fizetnem.
Remélem a következő számla már nálam is rendben lesz. -
Akosman
aktív tag
válasz
Staradder
üzenetére
Nálunk Majosházán ebbe a hónapba indult el a szolgáltatás. A Digi FTTH fejlesztést kezdett még április végén,és oszlopon húzta az optikát. Az invitelnek a földbe van a hálozata,melyen 15Mbit/s ADSL-t,vagy 60Mbit/s VDSL-t tudott adni,ha nem kértél tv szolgáltatást is.Szóval nem csak optikás hálózaton lévő inviteleseket vesz át a digi.

-
r0by
addikt
válasz
Staradder
üzenetére
Nekem egy Fiberhome AN5506 02 FG ont adtak.
Akkora távot simán áthúznak, nálam is így van bekötve.
Mikor itt voltak szerelni, akkor kértem a szerelőket, hogy tegyék bridge módba. Betelefonáltak és mire behúzták a kábelt már élesedett is a rendszerben. Itt egy ASUS RT-AC3200 van mögötte, s minden szuper.
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest