Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Más nem tapasztal lassulást?
500-as ping-em van és a 10MB-böl kemény 1.5...
25-ös körzet.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
goro1000
aktív tag
egyszer már én is írtam [link]
azóta is ilyen lassú.[ Szerkesztve ]
-
Bazsi101
tag
Van az inviteltől egy ZTE zxv10 w300b modem+routerem. Ezen szeretnék port fowardot állítani egy ip kamerához. Ha az user/1234 párossal lépek be,engedi ugyan,de a valóságban mégsem működik. Lehetséges hogy a szolgáltató tilt portokat/vagy úgy egészében a külső elérést? Belső hálón működik a kamera,tehát nem hardveres gond.
Esetleg nem tudja valaki hogy magasabb szintű belépéshez mi a felhasználónév/jelszó páros? -
bopeti98
őstag
Kábelezés Invitel módra:
Az utcában az egyik oszlop már eléggé ki volt dőlve amit ma ki is szedtek a helyéről és a kábelt odakötözték egy fához .
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
jansky1
senior tag
Írtam egy mailt, hogy mondják meg mikor jár le a hűségnyilatkozat. 1 munkanap alatt nem tudták megválaszolni. kíváncsi vagyok mikor kapok választ
-
bopeti98
őstag
-
Roland-87
aktív tag
Üdv mindenkinek, régen sokat olvasgattam ezt a fórumot, tavaly kötötték be a VDSL-t nekem is, 25/5+2 IPTV. A szolgáltatás eddig tökéletes volt de egy ideje feltünt hogy a letöltési sebesség torrenten kívül 15 Mbit/s re van korlátozva mindenhol, böngészésnél, ftp, email melléklet letöltése stb, ez miért lehet? Már próbáltam több serverről de mindenhol ugyanaz van hogy 1,9-2 Mbyte/sec ennél nem több, ami pontosan 15mbit/sec átszámolva, ez pedig nagyon nem 25, a 25 csak p2p (torrent) alatt van meg ott stabilan jön is annyival de egyéb szolgáltatásoknál csak 15 van. Modemben a vonali értékeim jók, 47 megát bírna a vonal. A router resetelve, a gépen átnézve minden hibalehetőség sőt próbáltam közvetlen összedugni is. Itt a környéken mindenkinél ilyen a VDSL állítólag, direkt megnéztem másnál ugyanezzel a csomaggal és ott is 15-re van korlátozva, de megnéztem olyannál akinek nem Inviteles szolgáltatása van (30 megás kábel) ott mindenhol megvan a sebesség azokon a servereken ahol az Invi vdsl nem hajlandó 15 fölé menni szóval az ki van lőve hogy a serverek korlátoznak mert más szolgáltatóknál jó minden. Van értelme ezzel a hibával betelefonálni? Attól tartok nem fognak vele foglalkozni de engem akkor is zavar hogy miért van minden 15-re korlátozva az amúgy működő 25 megás csomagomban. Esetleg más tapasztalt hasonlót VDSL alatt vagy ez csak egyéni nálam? Én Beállítási hibára gyanakszok, pár hete volt egy több órás net leállás és azóta magasabbak a pingjeim (25 helyett 35-40) és kb azóta van a 15 körüli korlátozás. Am 33-as körzet Annavölgy község ha ez segít valakinek.
-
Roland-87
aktív tag
Az is érdekes hogy aktív settopboxok mellett gyorsabb a net valamivel mint amikor ki vannak kapcsolva, ezzel már azóta küzdök amióta bekötötték, eleinte nem is hitték el nekem de azóta rájöttek hogy ez van mert sokan jelezték de megoldaniuk továbbra sem sikerült. Modemre már gyanakszok mert időnként teljesen bekattan és resetelni kell mert 5 percenként ledobál ezt is nemrég kezdte :S Na mindegy akkor holnap kicsit társalgok velük remélem foglalkoznak is majd vele, bár ameddig a torrent jó addig nem halálos a probléma csak néha töltök le máshonnan is és olyankor is jólenne a névleges sávszél nem csak torrenten
-
hetfield1
tag
Sziasztok! A viasat6 minősége csak nálam ilyen szar szemcsés vagy másnál is van probléma vele ?
-
powerup2
addikt
válasz bopeti98 #10306 üzenetére
Ezt nevezem XD micsoda munka XD
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Roland-87
aktív tag
Na ma megtettem a bejelentést kora reggel, vissza is jeleztek hogy megkapták de még semmi se történt, kíváncsi leszek sikerül-e megoldaniuk vagy megszokjam a 15 megás netet 25-ös áron, és amit rendes sebességgel akarok szedni azt meg tegyem torrentről Érdekesség hogy csak a speedtest mér 24 felett a többi mérőoldal mind 15 17 körülit.
[ Szerkesztve ]
-
ftom75
csendes tag
UPC Directről vagyok, de most kötötték be optikáról az invitelesek az IP Tv-t és a netet. 25Mbs netes csomag nagyon állat, de a tv adás minősége nagyon gagyi és mellette bőven megvan a sávszélesség is.
Azt mondták, hogy sokkal jobb lesz, mint az UPC Direct, ehhez képest annyira pixeles az inviteles HD adás, mintha sima SD lenne. Van pontos összehasonlításom, mert még megy a UPC Direct, tehát csak átkapcsolom és zongorázni lehet a minőséget. Mit csináljak szerintetek? Ugye nem szabad, hogy jobb legyen az UPC Direct és valami nincs rendesen bekötve vagy beállítva?
Előre is köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
Roland-87
aktív tag
HDMI kábellel van bekötve a Box? Csak hogy a legalapabb hibát kiszűrjük mert HD kép csak HDMI kábelen fog átmenni és az Invitel alapból nem azt ad bekötéskor, nekem is sokkal szebb a sima! IPTV mint anyuméknak a tányéros Upc bár ez mamám új FullHD tvjén tünt fel mivel az én tvm is FullHD így van összehasonlítási alapom és sokkal szebb az InviTV képe de csak azóta amióta HDMI kábellel megy, elötte AV-val gagyi volt nagyon, szóval ha nem Hdmi kábellel dugtad össze akkor próbáld ki, ha ezután se jobb akkor részemről passz. Invitelnek a HD adásait nem volt lehetőségem megtapasztalni milyen és mennyivel jobb mint a normál. Még az lehet hogy mégse annyira rossz az Upc képminősége mint amennyire hitted.
-
gejzinho
csendes tag
válasz ftom75 #10320 üzenetére
Nekem is párhuzamosan fut az Inviteles IPTV és a UPC Direct, de mivel én ADSL -les vagyok egy 10 megás net mellé csak a sima SD (családi csomagot) tudom nézni. Összehasonlítva: nálam gyakorlatilag semmi különbség nincs a hagyományos felbontású csatornáknál, ugyanazt hozza az IPTV is mint a UPC Direct, sőt a legtöbb csatorna esetében nem sokkal de a színek élénkebbek, mélyebbek az IPTV-n. Mindezt egy 102centis full hd -s samsung led tv-n nézem.
A HD persze más tészta, ez nálam csak a UPC-n van, ott az nagyon állat
A HDMI kábel és csatlakozás alap, de gondolom Nálad is ilyennel kötötték be az IPTV-t az invitelesek.
Nagyon nem mindegy az adás forrása, mert amíg a UPC HD csomagjának döntő többsége tényleg HD, addig tök jó hogy az Invitel ennyi (19? 20?) HD csatornát ad, de azok jó részét (AXN, ATV, TV2, Super tv2, Duna, M2 Duna world) elég erős túlzás HD nak hívni, tekintve hogy alig van rajtuk valós HD tartalom... -
ftom75
csendes tag
HDMI kábellel kötöttem be és azt is próbáltam, hogy felcserélem a kábeleket meg a TV bemenetelét is, de ugyanaz maradt az eredmény. Alapvetően nem volt gondom a UPC Direct-tal, csak az inviteles netes kombó sokkal olcsóbb és nincs időjárás tényező.
De ezek szerint jól gondolom, hogy valami nem stimmel nálam.Köszönöm a válaszokat!
-
ftom75
csendes tag
Közben annyit változott a kép, hogy kiderült, hogy sajnos az Invitel ennyit tud technikailag az optikán nyomni. Nincs semmi tényező, ami akadályozna esetemben a teljes sávszélt. Fura, hogy ennyire leszedálják a minőséget, hogy egy tányéros megveri a HD optikát :-/ Ami nyilván nem minden Tv esetében ilyen feltűnő.
Ezért kénytelen vagyok élni a felmondási idővel és marad a tányéros megoldás, amit ezúttal sem tudtak überelni, még optikán sem[ Szerkesztve ]
-
Reag3nS
senior tag
válasz ftom75 #10324 üzenetére
Ez ostobaság, hogy ennyit tud technikailag áttolni optikán. Átvertek, ha ilyet mondott az invitel. Ezen a technológián lehet jelen pillanatban a legnagyobb sávszélességet a legkisebb veszteséggel átlőni. Max. ők állítják be ilyen rosszra a minőségét.
Eleve úgy kéne, hogy az adsl területre külön minőség, vdsl és lan területre jobb minőség.
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
MODERÁTOR
-
hhelikopter
tag
Sziasztok!
Invitel IP tévénk van, hibátlan! Annyi kérdésem lenne, hogy ha létrehozok több felhasználót és beállítok minden felhasználónk mindent, utána hogy tudom kiválasztani a felhasználókat? Mert nekem nem megy, ahogy a kézikönyv írja. Beállítás- más felhasználó kiválasztása majd újraindul és nem jelennek meg a korábban felvitt felhasználok, azaz nem tudok választani.
Valakinek van megoldása, vagy nálam van csak hiba?köszi előre is!
-
J.C.G.
aktív tag
válasz hhelikopter #10329 üzenetére
Intruder2k5
ezt hol lehet megnézni? boxon is elő lehet csalogatni ilyen infókat?
Ha kikapcsolod a boxot és újra bekapcsolod, akkor előjönnek a profilok. Ekkor tudod kiválasztani, h melyikkel akarsz belépni. Alapból az új profilod a 0000 pint kapja meg. Ha nem megy akkor a 1445-ös számon segítenek egyből.
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ha nálunk lesz majd VDSL akkor ahoz milyen televízió csomag jár majd?
Analog,digitális,IPTV?
Melyikhez tartozik?
Nézegettem az Invitel oldalát ,de nem jöttem rá...Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
8 Megás netünk van és hozzá az Invitel által adott D-Link DSL-360R modem.
Ha ilyen 5-6 M-el, vagy nagyobb sebességgel töltök torrenten, akkor elég sokszor megszakad a net szép lassan a utorrenten látom, hogy lemegy a sebesség nullára, majd utána visszamegy a beállított letöltési speedre :S mi lehet a gond? Van egy tp link 1043 ND router is!
Illetve a másik kérdésem, hogy előfizettünk egy 10 Megásra, kijött egy muksó tőlük, nem voltam otthon és mondja az apám, hogy úgy tudja kicserélte a D-Link DSL-360R modemet, de látom nem, mert a régi van ott :S szval ilyenkor mit csinálnak kint háznál? Cserélnek vmit?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
MODERÁTOR
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #10335 üzenetére
Igen, a C3-as van :S mit tegyek? Ma voltak csinálni, azt hittem automazikusan cserélik is majd, merthogy újabbat üzemelnek be :S
-
MODERÁTOR
válasz Newyorker #10336 üzenetére
Bejelentheted, hogy szakadozik a net, ha szerencséd van, akkor 1-2 napon belül lecserélik a modemet! Amikor én Inviteles voltam, akkor legalábbis úgy cserélgették, mint más az alsóneműt... Ha nem, akkor meg vehetsz egyet magadnak! A leginkább még mindig a D-LINK DSL-360R T1, vagy T1E ajánlott, vagy pedig a DSL-321B! Kívülről mindkettő azonos, fekete dobozban van, de utóbbi drágább!
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #10337 üzenetére
Itt a hardverapron látok többet is akkor melyik jobb párosítás a 1043ND-m mellé? T1, T1E, vagy 321B?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Newyorker #10338 üzenetére
Mindegy, bármelyik jó lesz.
A T1 és T1E ugyan az, az egyik helyen így írják, a másik hely úgy de ugyan arról van szó.
Ajánlott feltenni rá dchard fórumtárs által készített firmware mert azzal jobba vizsgálható/beállíthat.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Newyorker
addikt
válasz Gubek-Einste #10339 üzenetére
a kerdesem az lenne meg, h kb 1 ev mulva fejleszt nalunk az invitel es akkor ida is jo ez az altalad ajanlott modem? vdsl lwsz asszem
-
titán
-
vizslakutya
senior tag
Egy műszaki kérdésem lenne.
Jelenleg a lakás koax kábellel van bekábelezve,a kábelek a padlásról indulnak a lakás különböző részeibe csatornákban.(2 szintes a lakás ).Ennek a helyébe,ha kikerülnek a koaxok, bele lehet e húzni az IPTV kábeleit?>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
StLui
veterán
válasz vizslakutya #10342 üzenetére
nálunk ez történt, a koaxhoz kötötték az optikait, és azzal húzták be, vékonyabb az optikai, ezért van rá esély általában, csak így kicsit nehézkes lesz már visszaváltani újra koaxra
szerk: viszont kötődoboztól kötődobozig kell menni
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz vizslakutya #10342 üzenetére
Koax-utp átalakítóval használhatod a meglévő koaxot.
-
vizslakutya
senior tag
Köszi,ez jó hír,kacérkodok az IPTV-vel ,csak nincs kedvem szétkábelezni a lakást.Nagyon egyszerű a képlet,a padláson van egy közös erősítő és onnan közvetlen minden szobába saját csatornában megy le a kábel.Nincs kötődoboz,fent bemegy- alul a szobában kijön.
Ezt előre tutira megmondják vagy megrendelem és majd lesz valahogy?kabelmania27
Tehát maradhatnak elméletileg az eredeti koaxok és ahhoz csatlakoznának az új kábelek?
Ha igen ez mennyivel dobja meg az árat,mert ez gondolom nincs benne a bekötési árban ?
(bocsi ,nem nagyon vágom ezeket a részeket)[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz vizslakutya #10345 üzenetére
Az optikai kábelt bevezetik a házba végére kötik a terminált, a terminált kell utp kábellel a boxokkal összekötni vagy utp-koax átalakítót használni.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz vizslakutya #10345 üzenetére
Jaj, igaz, bocs. Optikai csak az első dobozig, onnan utp kábelekre cserélték a koaxot nálam is!
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
vizslakutya
senior tag
válasz kabelmania27 #10346 üzenetére
Köszi a választ,holnap átrágom magam az ajánlatokon és lehet,hogy belevágok (anyagilag tuti jobban jövök ki,mint a mostani felállással).
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Ace Ventura
addikt
válasz vizslakutya #10348 üzenetére
Ha kell segítség szólj
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Newyorker
addikt
válasz Gubek-Einste #10341 üzenetére
Akkor kibírom addig vhogy mert akkor már nem lenne jó az általam vett modem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Jogász topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen mosógépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest