Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reag3nS
senior tag
-
djtoomi
addikt
válasz Newyorker #957 üzenetére
Marad ha csak nem váltasz csomagot.De nekem eddig még nem emeltek.Vajon akkor ma még emelnek vagy már nem?
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
mongi
senior tag
-
Nightmare
senior tag
válasz Newyorker #1384 üzenetére
Felhívtam a 1288-at;csak úgy és az ügyfélszolis hölgy azt mondta;hogy köze van az emeléshez...de pontosan mit csinálhatnak;azt nem tudja.Vagy Tesztelik vagy emelnek...mivel emelés nem volt;így marad a teszt.
Kicsit elnéztem;azt hittem nekem írtál...
[Szerkesztve]-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
t-jay
tag
válasz Newyorker #1382 üzenetére
Látom már 33 asba is kezdenek akkor emelgetni! Remélem hamarosan nálam is ....eddig még minden stabil esténként viszont szakadozás van...
Emelhetnének márGIGABYTE GA-Z77X-UD5H; INTEL Core i7-3770K; CORSAIR Hydro Series H100; CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866Mhz CL9; MSI R7970 3GB Lightning; OCZ Vertex 4 128GB SSD; WD 3TB 7200rpm 64MB SATA
-
-
-
Alex91
félisten
válasz Newyorker #4073 üzenetére
Technologiabol is adodhat, hogy nalad kevesebb. Messzebb vagy a kozponttol, xar a routered, vagy a kabeled stb. Ebben maximaltad a kapcsolatod, de az nem jelenti azt, hogy meg is kapod. (A garantalt sebesseged meg ugyis megvan .)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest