Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
Üdv!
Van olyan köztetek ,akinél utólag húztak be optikai kábelt a lakásba?
Érdekelne milyen rombolással,felfordulással jár ez ill utána,hogy néz ki a lakásban a kábelezés?[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
Egy műszaki kérdésem lenne.
Jelenleg a lakás koax kábellel van bekábelezve,a kábelek a padlásról indulnak a lakás különböző részeibe csatornákban.(2 szintes a lakás ).Ennek a helyébe,ha kikerülnek a koaxok, bele lehet e húzni az IPTV kábeleit?>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
Köszi,ez jó hír,kacérkodok az IPTV-vel ,csak nincs kedvem szétkábelezni a lakást.Nagyon egyszerű a képlet,a padláson van egy közös erősítő és onnan közvetlen minden szobába saját csatornában megy le a kábel.Nincs kötődoboz,fent bemegy- alul a szobában kijön.
Ezt előre tutira megmondják vagy megrendelem és majd lesz valahogy?kabelmania27
Tehát maradhatnak elméletileg az eredeti koaxok és ahhoz csatlakoznának az új kábelek?
Ha igen ez mennyivel dobja meg az árat,mert ez gondolom nincs benne a bekötési árban ?
(bocsi ,nem nagyon vágom ezeket a részeket)[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
válasz kabelmania27 #10346 üzenetére
Köszi a választ,holnap átrágom magam az ajánlatokon és lehet,hogy belevágok (anyagilag tuti jobban jövök ki,mint a mostani felállással).
-
vizslakutya
senior tag
válasz Reag3nS #10351 üzenetére
Dehogy akarok én "cigánykodni" a koaxal,csak azt szeretném ha ugyanabban a csatornában lenne a következő vezeték is,ne a falon kívül össze-vissza húzogatva.
Ace Ventura
Valószínű,hogy igénybe veszem,mert a helyi Invitelpont vezetőjével nem egészen rózsás a viszonyom,így ha egy mód van rá kiakarom kerülni őnagyságát.(magyarul utáljuk egymást)
[ Szerkesztve ]
-
-
vizslakutya
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Volt már elképzelés egy IPTV megrendelésről az Invteltől,most úgy néz ki TV csere miatt aktuális lenne.
Az Invitel L csomagot néztem ki magamnak,volna pár kérdésem,ha esetleg tud valaki segíteni,azt előre is köszönöm.
1: Ha megrendelem,a szolgáltatást,azt hogy tudom meg előre,hogy optikai szolgáltatást kapok vagy a már meglévő ADSL mellé rakják (ahogy olvasom az ADSL az nem elég akadásmentes,kb 3 TV ill két Pc dolgozna folyamatosan,feltöltés az nemigen van,max Dropboxba)
2: A már meglévő csillagpontos kábeltévé koax kábelekre rá lehet e tenni az IPTV csomagot?(a Telekom ráteszi,csak kellenek még külön adapterek,amik sajna pénzbe kerülnek)
Ha nem ,akkor vajon ki tudják e cserélni a a koax kábelt a csatornában a nekik megfelelő kábelre (nincs kedvem szétcsatornáztatni az egész lakást)
Mindez Szegeden történne.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
Jó nagy katyvaszba léptem amikor nekiálltam IPTV szolgáltatót keresni. Az Invitelnél még jelen pillanatban sem tudom,hogy van e optikai szolgáltatás címemen vagy nincs,mást mond a netes kereső,mást mond az ügyintéző személyesen és mást mond az operátor az ügyfélszolgálatnál.(tegnap délben azzal váltunk el ,hogy visszahívnak,azóta sem sikerült nekik)
A személyes álláspontom az,hogy nincs ,csak a rézkábeles megoldás van.Arra meg nem nagyon vágyok.
Mondjuk a másik versenyzőnél sincs jobb helyzet (tré),ott este egy félórás telefon árán sem tisztázódott,hogy mi van a címemen! (sajnos csak ez a kettő ad az utcámban,szerintem ez szépen le van mutyizva a háttérben,hogy ki hol szolgáltat)
Belefáradtam,kellett nekem Full HD-t venni.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs