Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz vizslakutya #10166 üzenetére
Egy egészen vékony kábel jön be a lakásba. A régi kábelcsatornába húzattam be, de ezt nekem kellett megcsinálnom anno. amúgy a gázcsőhöz akarták rögzíteni. Egy szekrényt és egy ágyat kellett megmozdítanunk.
-
StLui
veterán
válasz vizslakutya #10342 üzenetére
nálunk ez történt, a koaxhoz kötötték az optikait, és azzal húzták be, vékonyabb az optikai, ezért van rá esély általában, csak így kicsit nehézkes lesz már visszaváltani újra koaxra
szerk: viszont kötődoboztól kötődobozig kell menni
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz vizslakutya #10342 üzenetére
Koax-utp átalakítóval használhatod a meglévő koaxot.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz vizslakutya #10345 üzenetére
Az optikai kábelt bevezetik a házba végére kötik a terminált, a terminált kell utp kábellel a boxokkal összekötni vagy utp-koax átalakítót használni.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Jaj, igaz, bocs. Optikai csak az első dobozig, onnan utp kábelekre cserélték a koaxot nálam is!
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Ace Ventura
addikt
válasz vizslakutya #10348 üzenetére
Ha kell segítség szólj
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Reag3nS
senior tag
Én soha nem cigánykodnék vdsl-hez koax kábellel! Húzz be gigabites utp káblet (cat5e), egyszer kell megcsinálni. Megbízható, nagy sebesség vihető át rajtuk és nem foglal el nagy helyet (5mm átmérőjű). Ennél már csak az optika lenne jobb, de az még felesleges, úgy sem adnak akkora csomagot a szolgáltatók még vagy 20 évig.
Newyorker az invitel által mondott kb 1 év múlva fejlesztünk Önöknél szöveget nehogy bevedd! Lehet abból több év is. Én a helyedben telefonálnék, jelezném a hibát és addig nem engedném lezáratni a hibajegyet, amíg nem tapasztalod ezt a jelenséget. 2013-ban ne legyen már gond 8 megabitet megtartani stabilan! Hozzanak normális modemet, vagy ne kérjenek pénzt azokra a hónapokra, amíg nem képesek megoldani ezt a hibát! Te teszel szívességet nekik, hogy etethessék a gyerekeiket a pénzedből! Várjad is el tőlük, hogy azt kapjad, amiért fizettél!
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
Reag3nS
senior tag
válasz vizslakutya #10353 üzenetére
Megnyugodtam.
Nézzed meg, ha van hely a kábelcsatornában 5 mm átmérőnek, akkor nem lesz gond!
-
Reag3nS
senior tag
válasz vizslakutya #10355 üzenetére
Ha nincs sok sarok, akkor áthúzható. Próbáljad ki, hogy kicsit meghúzod most a koax kábelt, ha mozog a kábelcsatornában, akkor át lehet húzni vele az utp-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest