- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
gejzinho
csendes tag
válasz
ftom75 #10320 üzenetére
Nekem is párhuzamosan fut az Inviteles IPTV és a UPC Direct, de mivel én ADSL -les vagyok egy 10 megás net mellé csak a sima SD (családi csomagot) tudom nézni. Összehasonlítva: nálam gyakorlatilag semmi különbség nincs a hagyományos felbontású csatornáknál, ugyanazt hozza az IPTV is mint a UPC Direct, sőt a legtöbb csatorna esetében nem sokkal de a színek élénkebbek, mélyebbek az IPTV-n. Mindezt egy 102centis full hd -s samsung led tv-n nézem.
A HD persze más tészta, ez nálam csak a UPC-n van, ott az nagyon állat
A HDMI kábel és csatlakozás alap, de gondolom Nálad is ilyennel kötötték be az IPTV-t az invitelesek.
Nagyon nem mindegy az adás forrása, mert amíg a UPC HD csomagjának döntő többsége tényleg HD, addig tök jó hogy az Invitel ennyi (19? 20?) HD csatornát ad, de azok jó részét (AXN, ATV, TV2, Super tv2, Duna, M2 Duna world) elég erős túlzás HD nak hívni, tekintve hogy alig van rajtuk valós HD tartalom...
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest