Új hozzászólás Aktív témák

• Peppo

őstag

Üdv!

Leírom itt is, hátha valakinek van tippje, mi lehet a baj.

UPC 120-as net, pár hónapja lett duplázva 60-ról. Kb. egy hónapja jelentkezett először a probléma, azóta egyre sűrűbben előfordul. Időnként rövid időre elmegy a net. Mivel sokat játszom online, idegesítő tud lenni, mert ilyenkor persze kidob a játékból, és csatlakozhatok újra. Van, mikor csak a menüig dob ki (Diablo 3), és rögtön vissza is tudok menni, de van, hogy annyira bont, hogy a modemen is kialszanak az állapotjelző ledek, és gyakorlatilag újraindul a modem. Ilyenkor újracsatlakozás, stb. Ahogy írtam, kb. egy hónapja kezdte, azelőtt semmi baj nem volt vele, akkor is, ahogy most is a játék mellett a Skype fut még, ezen beszélek a többiekkel. Kipróbáltam Skype nélkül, torrentet kilőve is, de ez sem segít. Van, hogy 10 perc alatt háromszor is elmegy, máskor órákig gond nélkül működik. Átlagosan 1-2 óránként jelentkezik, de néha napokig hibátlanul megy. Egyébként, mikor a játékból kidob, a Skype is szinte mindig megszakad. Akkor is, ha a modem nem indul újra. De csak nálam, a többieknél semmi nem történik, szóval a baj nálam van valahol.

A modem döglött volna be? Vagy valami szoftveres probléma lehet? Böngészés közben eddig nem tapasztaltam, de ott nem biztos, hogy észrevenném, ha pár másodpercre vagy 1-2 percre elmegy a net.

Ha valaki tud tippet adni, azt előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés