Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Meggyi001: A kérdés...
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Janusz001
üzenetére
sima számlán eladva van nyereség és adóvonzata
Ez a jobb lehetőség! A rosszabb, hogy kimegy a normál számlára az eszköz, és elkezd esni az ára... Idén amikor belefogtam a lakáscserébe, az első dolgom az volt, hogy eladtam ATH-n azokat az eszközöket, amikre szükségem volt (többért vettem, mint amennyiért eladtam, ez volt a
tervrealitás), hogy nehogy valami gebasz miatt beessenek a piacok, és kevesebb pénzem legyen hirtelen. Persze ezzel buktam majd 3 havi emelkedést (néztem csártot, 5-6% körül), mivel nem ment minden simán a lakáskereséssel, de nem szoptam be mondjuk egy 10-20%-os korrekciót (vagy akármennyit). Szóval el kell dönteni, hogy mennyire szükséges az a pénz, amit kiveszel a TBSZ-ről, és ha nagyon, akkor még a TBSZ-en eladni jó áron, ha nem, akkor meg mehet ki az eszköz, és vagy nyersz a dolgon, vagybukszmarad az eszközben (Trump első ügyködéseire nagyon kíváncsi vagyok, például)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest