- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITrex
tag
Sziasztok!
Utóbbi hónapokban kicsit elhanyagoltam a TBSZ-re való befektetést. Inkább DKJ-ba pakolásra koncentráltam, mivel jövő év közepére akarok felhalmozni egy jelentősebb összeget ami fog is kelleni autóvásárlásra. 12.10-én jött a Notification hogy likviditás probléma van a főszámlámon, vonnának le díjat, de nem tudnak, így a pozícióimból fognak, ha nem intézkedek rövid időn belül (sajnos ezt a notificationt már utólag nem találom a Message Centerben...). Tegnap utaltam be a főszámlámra, ma reggel meg is érkezett rá. Mondom akkor egy részét átvezetem szokásosan TBSZ-2024-re, egy részét meg főszámlán hagyom a díjak miatt. Azonban nincs oldalt a kiválasztható számláknál az Internal menüben, alatta van egy olyan menüpont, hogy ha ott nem jelenik meg, lehet kérelmezni hogy szerepeljen ott. Ott ha megadom a számlát (U**..), akkor a következő üzenetet kapom:
Mit ronthatok el?
Vaaagy... még nem fogta fel a rendszer, hogy tudja a főszámlát terhelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest