- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Travelos
őstag
Sziasztok!
Még soha nem írtam ebbe a topicba, szóval új vagyok itt, és új vagyok a tőzsdei befektetések világában is.
Nemrég úgy döntöttem, hogy nyitok egy értékpapírszámlát, és kipróbálom magam a tőzsdei befektetésekben. Megnéztem, meghallgattam, elolvastam ezt-azt, és arra a döntésre jutottam, hogy nyitok egy Interactive Brokers számlát (még nem tettem meg). Főbb vonalakban tisztában vagyok a dolgokkal, de van néhány technikai részlet, amit egyszerűen nem lehet összeszedni egy-két website-ról, mert lássuk be, nem olyan egyszerű ez az egész összességében.
Szóval lenne néhány kérdésem, és remélem, hogy az itt fórumozó tapasztalt kollégák választ tudnak adni nagy részükre. Azt is remélem, hogy ezek a válaszok másnak is hasznosak lesznek, ha elolvassák.
Szóval az első dolog:
több külföldi videóban szerepel a lite és pro IB csomag. Magyarországon is létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest