- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
Travelos
őstag
Sziasztok!
Még soha nem írtam ebbe a topicba, szóval új vagyok itt, és új vagyok a tőzsdei befektetések világában is.
Nemrég úgy döntöttem, hogy nyitok egy értékpapírszámlát, és kipróbálom magam a tőzsdei befektetésekben. Megnéztem, meghallgattam, elolvastam ezt-azt, és arra a döntésre jutottam, hogy nyitok egy Interactive Brokers számlát (még nem tettem meg). Főbb vonalakban tisztában vagyok a dolgokkal, de van néhány technikai részlet, amit egyszerűen nem lehet összeszedni egy-két website-ról, mert lássuk be, nem olyan egyszerű ez az egész összességében.
Szóval lenne néhány kérdésem, és remélem, hogy az itt fórumozó tapasztalt kollégák választ tudnak adni nagy részükre. Azt is remélem, hogy ezek a válaszok másnak is hasznosak lesznek, ha elolvassák.
Szóval az első dolog:
több külföldi videóban szerepel a lite és pro IB csomag. Magyarországon is létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest