Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
A múltkor vásároltam a TBSZ2025-re és már nagyon örültem, hogy sikerült úgy leváltani a forintot a sima convert currencyvel , hogy csak 100Ft maradt rajta szabadon. Meg is vettem az ETF-et, maradt tizen néhány euró meg a 100Ft körüli összeg a végén. Erre a hülye IB másnap leváltott nekem 3,7€t Ft-ra, így most ott van 1600Ft parlagon. Rákérdeztem a supportnál hogy ezt mégis miért csinálta, kaptam egy sablon választ:
"rendszerünk alapján Ön 03.05.-én devizaváltást hajtott végre a számlán, melynek kereskedési költsége minden esetben HUF-ban kerül terhelésre. Mivel a kereskedési költségek terhelése a kereskedés napján történik, azonban nem állt rendelkezésre elengedő HUF egyenleg ennek kiegyenlítésére, a rendszer ezt kiegyenlítette egy automatikus konverzióval (fontos, hogy a rendszer ilyenkor biztonsági váltást végez, így az átváltott deviza mértéke magasabb, mint az aktuális összeg)."
Nekem ez így még továbbra sem stimmel, de egyelőre nem foglalkozom vele, csak zavaró hogy ennyire kiszámíthatatlan ez az egész váltás mizéria.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő